ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό...

Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  •  Δεν επηρεάζεται η δική μας κρίση από την συμμετοχή φίλων μας σε δημοτικές παρατάξεις ή ακόμα και σε παρατάξεις που διεκδικούν την Περιφέρεια Αττικής αφού για εμάς ένας ή περισσότεροι "κούκοι" δεν θα φέρουν την Άνοιξη. Για εμάς κάθε παράταξη είναι θέμα του επικεφαλής της και έτσι δεν μπορούμε να παραβλέπουμε σε καμία των περιπτώσεων πίσω από ποιον συστραυτεύονται ακόμα και συμπαθή πρόσωπα σε εμάς. Το έργο του κ. Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής τα προηγούμενα χρόνια δεν μας αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας πως κινείται προς την σωστή κατεύθυνση. Θεωρούμε την διοίκηση του χειρότερη από αυτή της κα Δούρου και σε καμία περίπτωση δεν θα τον ψηφίσουμε και σε αυτές τις Περιφερειακές Εκλογές. Αυτονόητα λοιπόν μέσα από εδώ δεν θα υπάρχει καμία ΘΕΤΙΚΗ προβολή κανενός περιφερειακού του συμβούλου. 


  • Αυτοί την στιγμή οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ηλιούπολης είναι 10 και η δική μας εκτίμηση είναι πως στις κάλπες θα φτάσουν τελικά 9. Εμείς επιλέξαμε αργά για τα δικά μας δεδομένα την στιγμή που έως και σήμερα κάποιοι μετράνε κουκιά για να αποφασίσουν ποιον θα στηρίξουν και ποιος έχει πιθανότητες εκλογής! 

  • Νέες υποψηφιότητες δημοτικών συμβούλων  θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα και θα αφορούν υποψήφιους που δεν έχουν κατέλθει ποτέ σε αυτοδιοικητικές εκλογές στον δήμο μας ! Η μία αφορά την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" και ίσως την έχετε πληροφορηθεί ήδη από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! 

  • Όταν δεν έχουν τι  να απαντήσουν βάζουν τους "κουνιστούς" εξαφανισμένους να πετάξουν "λάσπη". Το  "έργο" απέτυχε πριν δύο χρόνια και πετύχαμε εμείς οι "φτωχοί" να εξαφανίσουμε τους "μεγιστάνες" της πόλης μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: