ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το κακό παράδειγμα του Γαβριήλ Αραμπατζή την ημέρα εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου- Από την "χαρά" του πάρκαρε παράνομα!

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Το κακό παράδειγμα του Γαβριήλ Αραμπατζή την ημέρα εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου- Από την "χαρά" του πάρκαρε παράνομα!

 


Μια σειρά παράνομα παρκαρισμένων αυτοκινήτων την ημέρα των εγκαινίων του νέου εκλογικού κέντρου του κ. Γαβριήλ Αραμπατζή,  ο οποίος ως "οικολόγος" που είναι θα μπορούσε να κάνει "εντυπωσιακή" είσοδο στην εκδήλωσή του με το ηλεκτρονικό του ποδήλατο! 

Τελικά έπεσε "θύμα" όσων ασχολούνται με τον τομέα επικοινωνίας αυτής της παράταξης και ενώ μπροστά από το εκλογικό του κέντρο κατά την διάρκεια του Αγιασμού υπήρχαν τα συγκεκριμένα άτομα που βλέπετε στο βάθος της φωτογραφίας τα αμάξια πάρκαραν όπου βρουν αφού ως γνωστόν το πρόβλημα με τις θέσεις πάρκιν στην πόλη μας είναι έντονο και ο σεβασμός των οδηγών στον ΚΟΚ μηδαμινός. 

Μικρό το κακό θα πουν κάποιοι,  όπως έλεγαν και προεκλογικά το 2019,  αλλά δεν είναι ΕΤΣΙ και το γνωρίζουν! 

Ευχαριστούμε όλες και όλους που ενεργά συμμετέχουν και εντοπίζουν θέματα για εμάς που βρισκόμαστε παντού επί 24 ώρες το 24ωρο σε αυτή την πόλη. 

Όπως μας ενημέρωσαν συνδημότες μας που ήταν στα εγκαίνια του προεκλογικού κέντρου  με δυσκολία περνούσε το λεωφορείο από τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, ανάμεσα τους και αυτό του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" κ. Γαβριήλ Αραμπατζή. 

Οπαδός της νομιμότητας για τους άλλους,  και κυρίως για να μην προχωράει τίποτα σε αυτό τον δήμο με τις διαρκείς ενστάσεις στην Περιφέρεια ο κος Γαβριήλ Αραμπατζής  αλλά στο σεβασμό του ΚΟΚ παίρνει κακή βαθμολογία! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: