ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μίλτος Μπαντής: Ευχόμαστε να υπάρξει κατάσβεση σε όλα τα μέτωπα χωρίς καμία απώλεια ζωής

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Μίλτος Μπαντής: Ευχόμαστε να υπάρξει κατάσβεση σε όλα τα μέτωπα χωρίς καμία απώλεια ζωής


Βρέθηκα λίγη ώρα πριν κοντά στην εθελοντική Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του Κέντρου Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα. Είναι οι άνθρωποι εκείνοι που καθημερινά φροντίζουν για την ασφάλεια του μεγάλου πνεύμονα πρασίνου που μας απέμεινε, του Υμηττού.Ωστόσο, δεν περιορίζονται εκεί, προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους όπου και όποτε τους ζητηθεί. Χθες δυο οχήματα από την ομάδα μετέβησαν στη μεγάλη πυρκαγιά της ευρύτερης περιοχής Καλυβίων για να βοηθήσουν στον περιορισμό της.

Τους ευχαριστούμε για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν και ευχόμαστε άμεσα να υπάρξει κατάσβεση σε όλα τα μέτωπα χωρίς καμία απώλεια ζωής.

Μίλτος Μπαντής 
Υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Με τους εθελοντές του ο κος Νίκος Χαρδαλιάς έγινε δήμαρχος Βύρωνα για δύο τετραετίες. Την πετυχημένη συνταγή ακολουθούν πλέον άπαντες οι υποψήφιοι δήμαρχοι όμως οι "εθελοντές" κάθε δήμου έχουν και ΚΟΜΜΑ και ΧΡΩΜΑ και ψηφίζουν ομαδικά στις δημοτικές κάλπες ως ομάδα και όχι ως μεμονωμένα άτομα. Τι "καπνό φουμάρουν" οι εθελοντές  τόσο του Βύρωνα όσο και οι δικοί μας της ΕΟΔΠΗ άπαντες γνωρίζουν. Εμείς είμαστε με αυτούς του Κέντρου Προστασίας & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα ιδεολογικά σε κάθε περίπτωση! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: