ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Και χθεσινό δημοσίευμα των "Παραπολιτικών" επιβεβαιώνει ό,τι σας είχαμε γράψει εδώ και καιρό πως η ΝΔ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ στήριξη σε κανέναν κεντροδεξιό υποψήφιο δήμαρχο στο δήμο μας!

Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Και χθεσινό δημοσίευμα των "Παραπολιτικών" επιβεβαιώνει ό,τι σας είχαμε γράψει εδώ και καιρό πως η ΝΔ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ στήριξη σε κανέναν κεντροδεξιό υποψήφιο δήμαρχο στο δήμο μας!

 Και το χθεσινό δημοσίευμα των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ( διάβασε εδώ) επιβεβαιώνει όσα σας είχαμε γράψει πως ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ χρίσμα ή στήριξη σε κανέναν κεντροδεξιό υποψήφιο δήμαρχο στην πόλη μας από τη ΝΔ. 

Αυτό δεν ήταν τι θέλαμε εμείς αλλά τι μαθαίναμε από αξιόπιστες πηγές που δεν μας έχουν προδώσει έως σήμερα. Έτσι την "πέσαμε" και στον κ. Πρεκετέ που τα έβαλε χωρίς λόγο  με τα ΜΜΕ αντί με το κόμμα του και τα στελέχη του , που βιάστηκαν να διαδώσουν κάτι που κατά 99.9% θα συμβεί και θα λέει πως ο εκλεκτός του κόμματος της ΝΔ στον Άγιο Δημήτριο θα είναι ( κακώς και για εμάς αλλά όλες οι επιλογές κρίνονται στις κάλπες) ο κος Στέλιος Μαμαλάκης! 

Ήδη γίνεται "σφαγή" για τις στηρίξεις σε Βύρωνα και Άγιο Δημήτριο ενώ ανάλογη εικόνα αλλά σε μικρότερη ένταση έχουμε και για τον δήμο Νέας Σμύρνης όπου η ΝΔ αποφάσισε να στηρίξει την πρώην Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αττικής κα Δήμητρα Νάνου! 

Για τον πρόεδρο της Β3 ΔΕΕΠ ΝΔ  κ. Μίλτο Μπαντή εμείς δεν πέσαμε από τα σύννεφα έτσι και αλλιώς ήταν κάτι που αναμέναμε. 

Θεωρούμε πως και στον δικό μας δήμο η ΝΔ θα έπρεπε να είχε επιλογή αλλά τελικά δεν θα έχει! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: