ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αντί να υβρίζουν τον κ. Βαμβίνη ας κοιτάξουν τα δικά τους χάλια και κυρίως το γεγονός πως δεν έχουν ελπίδα να τερματίσουν σε καλύτερη θέση από την πέμπτη που πήραν το 2019!

Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

Αντί να υβρίζουν τον κ. Βαμβίνη ας κοιτάξουν τα δικά τους χάλια και κυρίως το γεγονός πως δεν έχουν ελπίδα να τερματίσουν σε καλύτερη θέση από την πέμπτη που πήραν το 2019!


 Η παράταξη "Η πόλη που θέλω" διαλέγει υποψηφίους που αντί να ασχολούνται με την δική τους παράταξη μονίμως ασχολούνται με άλλες. 


Έτσι σε δημοσίευμα των ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ διαβάζουμε πως τάχα ο κος  Αραμπατζής έχει ρεύμα ( αφού το βλέπει  ας το γράψει ο υποψήφιος της δημοτικής παράταξης κ. Άγγελος Κάνδηλας αυτός θα εκτεθεί ,και δεν θα εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος) αλλά πως δεν τραβάει ο νεαρός και θα τον αποσύρουν εκτός από φανταστικό σενάριο , απέχει πολύ από την πραγματικότητα. 

Όσους μάζεψε σήμερα ο κος Αραμπατζής στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου μπορεί να τους μαζέψει ακόμα και ο κος Μανιάτης , δείγμα πως η δημοτική παράταξη "Η πόλη που θέλω" είναι σε αποδρομή. 


Δεν καταλαβαίνουμε λοιπόν γιατί η επίθεση από έναν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης  "Η πόλη που θέλω" στον Τομεάρχη Μεταφορών της ΝΔ και υποψήφιο δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Αθανάσιο Βαμβίνη. Ακόμα περισσότερο δεν καταλαβαίνουμε πως κάποιοι που θεωρούν τον επικεφαλής τους μάλλον ΗΛΙΘΙΟ , πήγαν να τιμήσουν με την παρουσία τους τα εγκαίνια μιας παράταξης που υποψήφιός της βρίζει τον κ. Βαμβίνη. Μάλλον δεν θα είναι υποψήφιοί του και εμείς δεν είχαμε καταλάβει καλά. Το πιο πιθανό πάνε παντού αφού έως και την τελευταία στιγμή δεν έχουν αποφασίσει ποιος θα  είναι ο "Μεσσίας" της πόλης μας! 


Σε κάθε περίπτωση και πριν το κατεβάσουν γιατί εκτός από άδικο είναι και αφελές σας το παρουσιάζουμε σε εσάς τους Φασίστες της Ηλιούπολης που ενημερώνεστε από τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ! Ποιο πάνω μιλάνε για "συστήματα" και σίγουρα μετά τις κάλπες του Οκτωβρίου θα σας γράψουν πως για το ατυχές για αυτούς αποτέλεσμα θα τους φταίει η Νέα Τάξη Πραγμάτων και όχι οι υποψήφιοί τους και ο ανεπαρκής επικεφαλής της παράταξης. Βέβαια με τέτοιους υποψηφίους ακόμα και ο κος  Γιώργος Παπανικολάου (δήμαρχος Γλυφάδας)  θα έχανε τις εκλογές! 




Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και δημότες που συμμετέχουν σε ένα αηδιαστικό για εμάς μέτωπο που μας αφήνει παντελώς αδιάφορους ως τοπικό ΜΜΕ,  που δεν θα μπει ποτέ στη λογική να πάμε από τον κακό δήμαρχο στον χειρότερο όπως πήγαμε το 2019 με πρωταγωνιστές όσους (θα δείτε έχουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό) συνωστίζονταν στις εκδηλώσεις του κ. Χατζηδάκη! 

Ένα μέτωπο της συμφοράς που αποτελείται από "ενεργούς" πολίτες που όπως και το 2019 δεν έχουν ουδεμία ιδεολογική συνοχή. Έτσι καλό για εμάς που διαβάζουμε ανακοινώσεις δημοτικών παρατάξεων που ομιλούν για συμφέροντα και διαπλοκή όμως η ίδια η πολιτική είναι εκτός από την τέχνη του εφικτού και κατεξοχήν φορέας εξυπηρέτησης συμφερόντων! 

Σε σχέση με το 2019 το ψηφοδέλτιο της παράταξης του δημάρχου "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη"  είναι πολύ καλύτερο,  και είναι βέβαιο πως από το 15,91% που πήρε στον πρώτο γύρο το 2019 στις κάλπες  που έρχονται θα πάρει σίγουρα πάνω από 25% . 

Για εμάς δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κανέναν κεντροδεξιό υποψήφιο δήμαρχο  ( όπως δεν υπήρχε και το 2019) για μη είσοδο του στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών κάτι που  θεωρούμε πως ΔΕΝ  θα συμβεί αυτή την φορά , όσες σαχλαμάρες και εάν διαβάσουμε στους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. Εύκολα ή δύσκολα στον δεύτερο γύρο θα βρεθεί η κεντροδεξιά δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και οι πολλοί θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε Χατζηδάκη και Ευσταθίου στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. 

Για να είμαστε ξεκάθαροι λοιπόν σε όσους μας διαβάζουν εμείς όπως και το 2019 δεν θα πανηγυρίσουμε καμία επιτυχία κεντροαριστερού υποψήφιου δημάρχου,  ας την πανηγυρίσουν όσοι έστησαν αδριάντα στον χειρότερο δήμαρχο της πόλης μας και εννοούμε τον κομμουνιστή δήμαρχο Δημήτρη Κιντή , και θεωρούν αντιδημοκρατικό τον σημερινό δήμαρχο. Για κλάματα είναι όσοι για να καταλάβουν πως αυτό δεν ισχύει θα χρειαστεί να δουν να επαναλαμβάνεται η ό,τι συμβαίνει με τους κεντροαριστερούς δημάρχους από την μεταπολίτευση έως σήμερα. Τι είναι αυτό ψάξτε το θα το βρείτε εύκολο είναι! 

Σας λένε δηλαδή πως ήταν "δημοκράτης" ο άνθρωπος που δημιούργησε την σημερινή μας ΣΟΒΙΕΤΙΑ ( ακόμα η πλειοψηφία των εργαζόμενων του δήμου μας εκλέγει πρόεδρο του ΣΕΔΗ κομμουνιστή για την ακρίβεια κομμουνίστρια) και μιλάνε για "πραξικοπήματα" αδιαφορώντας πλήρως πως κάποιοι έχουν την γνωστική ικανότητα να συγκρίνουν που ήμασταν τότε και που σήμερα σε όλους τους τομείς. 

Γιατί παντού η πόλη πάει καλύτερα από τότε και σίγουρα οι καρεκλιές που έπεφταν στα τότε δημοτικά συμβούλια ανάμεσα σε κομμουνιστές και χουντικούς αποτελούν απλώς κακό παρελθόν. Τώρα περιορίζονται σε διαδικτυακά ξεκατινιάσματα και έχουν έτοιμη την δικαιολογία όσοι γνωρίζουν εκ των προτέρων πως δεν θα πετύχουν είσοδο στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. 

Ο "παραλογισμός" αυτός οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε ένα αποτέλεσμα που δεν αναμένουν μόνο όσοι θεωρούν πως μπορείς να τιμάς τους "αγώνες" της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ αλλά να έχεις και κεντροδεξιό δήμαρχο.  Εμείς τέτοιες αυταπάτες δεν είχαμε ποτέ και καλούσαμε και καλούμε άπαντες να κόψουν τα "καφεδάκια" με τους επαγγελματίες "επαναστάτες". Θα έχουν πολύ χρόνο για να τα πιουν μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου έτσι και επιβεβαιωθεί το δικό μας ρεπορτάζ και η ΝΔ παίξει για ακόμη μια φορά τον ρόλο του Ποντίου Πιλάτου! Θα έπρεπε να δώσει στήριξη σε αυτόν που έχει περισσότερες πιθανότητες δεύτερου γύρου και όχι να τους αφήσει όλους στην κρίση δημοτών που έτσι και αλλιώς για τις δημοτικές εκλογές μπορεί να δηλώνουν ΔΕΞΙΟΙ αλλά να πάνε να ψηφίσουν ακόμα και Αλέξανδρο Μπουγά! Άλλωστε εδώ ο Αλέξανδρος έπεισε την χαβιάρι και σούσι δεν θα πείσει μερικούς ακόμα για να κάνει το διψήφιο στις προσεχείς κάλπες; 

Το "πείραμα" Αναγνώστου με Καπετανόπουλους , Καραβέλους κ.ο.κ απέδειξε πως οι πολλοί προτιμούν τον ορίντζιναλ και όχι τους ιμιτασιόν!  Άγαλμα πρέπει να του στήσουν όλοι αυτοί και θα του στήσουν αφού για σαράντα και πλέον χρόνια στο δήμο μας κάνουν πολιτικές καριέρες όσοι ομιλούν για τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ που γεμίζει τα πορτοφόλια ιδιωτών που ενδιαφέρονται τάχα για αθλητισμό και πολιτισμό αλλά με τα δικά σας χρήματα! 

Έτσι σε αυτές της κάλπες ο μαϊμού "Βελουχιώτης" Αραμπατζής θα δει την πλάτη της Λαϊκής Συσπείρωσης  Ηλιούπολης , αφού σίγουρα δεν πείθει αριστερά ακροατήρια ζητώντας μέσα στο δημοτικό συμβούλιο να τιμηθεί ένας δοτός δήμαρχος της ΧΟΥΝΤΑΣ! 

Αυτά για όσα είδαμε....  και κάνουν πως δεν είδαν όσοι ήταν παρόντες στην σημερινή αποτυχημένη εκδήλωση των εγκαινίων της παράταξης του κ. Αραμπατζή. 

Άλλωστε εμείς ασχολούμαστε πάντα με τους δύο πρώτους κάτι που αποδείξαμε και το 2019 όταν ΠΟΤΕ δεν γράψαμε πως η παράταξη την οποία τότε στηρίζαμε έχει ελπίδα δεύτερου γύρου ενώ είχαμε προβλέψει πως ΚΑΜΙΑ κεντροδεξιά παράταξη ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ στον δεύτερο γύρο!  

Τώρα δεν λέμε το ίδιο θεωρούμε σίγουρη την είσοδο του κ. Τάσου Ευσταθίου στον δεύτερο γύρο ακόμα και με τρεις υποψήφιους κεντροδεξιούς δημάρχους άλλωστε οι άλλοι είναι ΕΞΙ ( Χατζηδάκης, Ψυρρόπουλος, Ευαγγέλου, Παπαδάτος, Μανιάτης, Σόφης) και δεν βάζουμε και τον Αλέξανδρο Μπουγά της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης που σίγουρα θα τερματίσει σε καλύτερη θέση από ό,τι η κα Τσατσούλη το 2019. 

Δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα έως τις κάλπες για αυτό σύνεση και ΚΑΘΑΡΕΣ κουβέντες από όλους τους συμμετέχοντες,  μην" πέσουν πάλι από τα σύννεφα" ιδίως αυτοί  της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" που κάνουν τα πάντα όχι μόνο για να μην περάσουν στον δεύτερο γύρο ( καλό αυτό για εμάς τους κεντροδεξιούς) αλλά να μην έχουν και ικανό ποσοστό ψήφων που θα μπορούσε να αλλάξει τα πράγματα στον δεύτερο γύρο!  

Τα "πειράματα" με Τσακογιάννη δεν του βγήκαν του Βαλασόπουλου το 2019 , τουλάχιστον το 2014 με Βασίλη Στίγκα υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο νίκησε και κέρδισε ακόμα μια πενταετία στο τιμόνι του δήμου μας! Τόσο αριστερή πόλη είμαστε,  ο Στίγκας δίνει πρωτιά και η κομμουνίστρια Τσακογιάννη σε στέλνει σπίτι σου! 

Εμάς το να λέει ο Σόφης πάμε να φύγουμε και να αποχωρούν από το δημοτικό συμβούλιο ΑΠΑΝΤΕΣ της αντιπολίτευσης δεν μας αρέσει όχι μόνο σαν εικόνα αλλά και σαν ουσία . "Ουρά" της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ δεν θα γίνουμε ΠΟΤΕ! 

Το εξώφυλλο είναι του "αποσυρμένου" υποψηφίου δημάρχου Ηλιούπολης κ. Θανάση Βαμβίνη σύμφωνα με τα γραφόμενα του κ. Άγγελου Κάνδηλα που αντιμετωπίζεται θετικά από όσους κατά καιρούς διαφημίζει μέσα από το ιστολόγιο του! Το δεν "τσουλάει" σίγουρα δεν έχει αξία από ένα ιστολόγιο που αμφισβητεί ακόμα και την επιτυχία της συγκέντρωσης της 2ας Ιουλίου αλλά οι κάλπες πλησιάζουν και η ΗΤΤΑ του αγαπημένου τους Αραμπατζή δεδομένη! 


Μέσα στα 466 σχόλια που μπορούν να δουν όλοι στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook κάντε κλικ εδώ  θα βρείτε αρκετούς που πριν δύο χρόνια προπαγάνδιζαν την υποψηφιότητα του κ. Αραμπατζή , αλλά τώρα θεωρούν μάλλον πως αυτός δεν "τσουλάει"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: