ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: "Άλλα" κόλπα από τον Αλέξανδρο Μπουγά που προσπαθεί να πλασάρει το πρόσωπο του νέου "επαναστάτη" κατά του Αστικού Κράτους που μας φτωχοποιεί με τις επιλογές του- Εμείς επισημαίνουμε, εσείς απλώς παρατηρείτε και χειροκροτείτε όσους μας οδήγησαν έως εδώ!

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

"Άλλα" κόλπα από τον Αλέξανδρο Μπουγά που προσπαθεί να πλασάρει το πρόσωπο του νέου "επαναστάτη" κατά του Αστικού Κράτους που μας φτωχοποιεί με τις επιλογές του- Εμείς επισημαίνουμε, εσείς απλώς παρατηρείτε και χειροκροτείτε όσους μας οδήγησαν έως εδώ!

 


Νέα εποχή στην επικοινωνία για την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης! Έφτιαξαν νέο site και πέταξαν παλιές αναρτήσεις τους χρησιμοποιώντας πλέον την πλατφόρμα του wordpress! 

Έτσι με 4 ευρώ τον μήνα άφησαν την φιλόξενη πλατφόρμα της blogspot και ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον τους! 

Τα αλλάζει όλα ο Αλέξανδρος Μπουγάς και οι πρώτες αναρτήσεις τους μπορεί να μην έχουν αλλάξει βέβαια φρασεολογία ( πολλά ζητάμε από σταλινικούς) αλλά στοχεύουν πλέον κατευθείαν συγκεκριμένα πρόσωπα της νυν διοίκησης προσδοκώντας σε περισσότερες ψήφους στις δημοτικές εκλογές πέρα από τις κομμουνιστικές που αποτελούν σύμφωνα και με το τελευταίο αποτέλεσμα στις δημοτικές εκλογές το 11,34% όσων πήγαν να ψηφίσουν στον δήμο μας . 


Μάλιστα στις δεύτερες κάλπες ανέβηκαν και περίπου  μία μονάδα,  λόγω της "καθίζησης" του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ και στον δήμο μας! 

Χαϊδεμα και λατρεία στον πρώην κομμουνιστή δήμαρχο Δημήτρη Κιντή ίσως μας επιφυλάξουν δυσάρεστες εκπλήξεις στις επικείμενες αυτοδιοικητικές κάλπες στο δήμο μας. 

Εμείς απλώς το επισημαίνουμε και όσοι το κατανοούν ας αλλάξουν ρότα πριν βρεθούν στο περιθώριο! Εκεί που για χρόνια βρίσκεται η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης που με πολιορκητικό κριό το ΣΕΔΗ και το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης ποντάρει στον λαϊκισμό  και στους πολλούς "ψεκασμένους" της πόλης! 

Δεν θα μας κάνει εντύπωση εάν δούμε αρκετούς που συμμερίζονται τις ίδιες θεωρίες συνωμοσίας με κόμματα όπως η ΝΙΚΗ ή η Ελληνική Λύση  να ψηφίσουν Αλέξανδρο Μπουγά στις αυτοδιοικητικές κάλπες , άλλωστε οι "αγώνες" της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ για την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ πρέπει να μπουν και πάλι σε νέα φάση όπως ισχυρίζονται όσοι κατηγορούν όλες τις επόμενες διοικήσεις πως δεν χειρίστηκαν καλά το θέμα , και πως ο Κιντής υπήρξε ο ΜΟΝΟΣ "Βελουχιώτης" που με καταλήψεις "κατοχύρωσε" την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ! 

"Κολοκοτρώνηδες" και "Βελουχιώτηδες" άλλωστε πιστεύουν στη μαμά - ΡΩΣΙΑ και τους ενώνει ο κοινός τους αγώνας κατά της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! 

Αυτά , και φυσικά Σούσι - Χαβιάρι και "Βελουχιώτη Άρη",  για να μην ξεχνιόμαστε πως αυτή η πόλη είχε πάντα τις διοικήσεις που τις άξιζαν και λίγο καλύτερες! 

ΥΓ: Φωτογραφικό υλικό της δεκαετίας του 1980 μας έστειλαν και μείναμε έκπληκτοι , ελπίζουμε ο κάτοχος αυτού του σπάνιου φωτογραφικού υλικού να θελήσει να συναντηθεί μαζί μας με απόλυτη εχεμύθεια όπως κάνουμε πάντα τα πάνω από 10 πλέον χρόνια διαδικτυακής μας παρουσίας μέσα από εδώ. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: