ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πολύ μικρότερη από την αντίστοιχη εκδήλωση του 2019 η χθεσινή αποδεικνύει αυτό που γράφουμε καιρό πως η δημοτική παράταξη Αραμπατζή είναι σε αποδρομή!

Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

Πολύ μικρότερη από την αντίστοιχη εκδήλωση του 2019 η χθεσινή αποδεικνύει αυτό που γράφουμε καιρό πως η δημοτική παράταξη Αραμπατζή είναι σε αποδρομή!




Με τέσσερα τοπικά ΜΜΕ χθες στα εγκαίνια του προεκλογικού κέντρου της παράταξης "Η πόλη που θέλω" , και μόνο οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ του υποψηφίου δημοτικού τους συμβούλου κ. Άγγελου Κάνδηλα είδαν πως η χθεσινή εκδήλωση ήταν επιτυχής! 

Οι υπόλοιποι είτε δεν ασχολήθηκαν είτε ΣΙΩΠΗΣΑΝ , μη θέλοντας να δυσαρεστήσουν κανέναν. Πολύ μικρότερη η χθεσινή εκδήλωση από αντίστοιχη του κ. Δημήτρη Ευαγγέλου στην οποία είχαμε δώσει το παρών με τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου να ομιλεί περισσότερο πολιτικά από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω". 

Περιμένουμε το ρεπορτάζ αλά Κρεμλίνου του κ. Άγγελου Κάνδηλα εμείς θα σημειώσουμε απλώς πως ο συγχρωτισμός κάποιων χθες με ιδεολογικούς μας αντιπάλους δεν πέρασε απαρατήρητος από εμάς εδώ που μετράμε τα πάντα! 

Είναι αρκετές δύο αναρτήσεις για τα εγκαίνια του προεκλογικού κέντρου της πέμπτης σε δύναμη δημοτικής παράταξης της πόλης μας  δεν θεωρούμε πως θα επανέλθουμε άλλωστε εμείς δεν περιμέναμε πως ο "Μεσσίας" θα συγκέντρωνε περισσότερο κόσμο! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: