ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο "Μεσσίας" της Πόλης "ανέλαβε" άτυπα τον ρόλο του εκπρόσωπου τύπου της παράταξης "Η πόλη που θέλω" ! - Εν αγνοία τους θέλουμε να ελπίζουμε για το "καλό" τους!

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Ο "Μεσσίας" της Πόλης "ανέλαβε" άτυπα τον ρόλο του εκπρόσωπου τύπου της παράταξης "Η πόλη που θέλω" ! - Εν αγνοία τους θέλουμε να ελπίζουμε για το "καλό" τους!

 


Μας θεωρεί "τρελούς" ο κος Δημήτρης Μωραίτης επειδή αποδείξαμε πως δεν έχει ΚΑΜΙΑ επιχείρηση στο εξωτερικό , δεν διαθέτει πτυχίο ΝΟΜΙΚΗΣ και κάνει παρέα μόνο με ΑΝΔΡΕΣ! "Παλιάς κοπής" αφού είναι "συντηρητικός" ή έτσι δηλώνει.  Άλλωστε ανέκαθεν  υπήρχαν και "άνδρες"  που λειτουργούσαν γυναικεία!  Και βέβαια σεβαστή κάθε επιλογή από εμάς αφού ο κος Μωραίτης δεν βρέθηκε στο επίκεντρο του ρεπορτάζ μας για τέτοιους λόγους,  που έχουν ξεπεραστεί από την κοινωνία μας , αλλά για τον φασισμό του. 

Μας λυπάται (τον Σταύρο βασικά λυπάται και δεν του το είχαμε πως είναι και "φιλάνθρωπος" ,  εμάς δεν μας ξέρει καν ) για την "ανεργία" μας , την "φτώχεια" μας , και μας καταγγέλλει για άλλη μια φορά για την "διαφθορά" μας. Μάλιστα ανακαλύπτει και ηλικιωμένους ανάμεσα μας , ενώ ως γνωστόν ΜΟΝΟ ο εμπνευστής αυτού του ιστολογίου έχει υπερβεί τα 50 έτη , και είναι συνομήλικός του. 

Οι υπόλοιποι δεν έχουμε  συμπληρώσει ούτε τα 40 έτη , αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για όσους έτσι και αλλιώς είναι τόσο ηλίθιοι που συνεχίζουν να κάνουν αναφορές ακόμα στην google,  για αυτό εδώ το ιστολόγιο.     Τι δεν κατάλαβαν τόσα χρόνια που προσπαθούν να μας το "ρίξουν"; Πως έχουν ήδη κατεβάσει δύο δικά τους ιστολόγια; 

Μας αναβάθμισε και σε "εκβιαστές" πλέον,  αγνοώντας προφανώς πως όποιος είναι καθαρός δεν μπορεί να εκβιαστεί από κανέναν , και φυσικά η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ δεν είναι εκβιασμός , η απόκρυψη πάντα ενέχει τον κίνδυνο να τα "πήρε" κάποιος για να κρύψει κάτι που δεν επιθυμεί κάποιος να μαθευτεί!  Εμείς το μόνο που δεν έχουμε δημοσιεύσει είναι παράνομα καταγεγραμμένες συνομιλίες κλιμακίου της ΕΥΠ μέρος δικογραφίας που δεν έγινε αποδεκτή για αυτόν ακριβώς τον τυπικό λόγο από δικαστήριο.  Όλα τα άλλα τα έχουμε δημοσιοποιήσει τιμώντας ΜΟΝΟ τις φιλίες μας.  Εάν θέλει να μας κατηγορήσει πως δεν ρίχνουμε στο "καναβάτσο" και φίλους εμείς το δεχόμαστε! Όφελος από την στάση μας που πηγάζει από αξίες δεν είχαμε και δεν θα έχουμε και στο μέλλον , άλλωστε ο εμπνευστής αυτού του ιστολογίου "πεινάει" σύμφωνα με τον "Κροίσο" κ Μωραίτη!  

Εμείς δεν αφήσαμε ΤΙΠΟΤΑ κρυφό από τα σοβαρά που αφορούσαν τον κ. Μωραίτη μην  μας αναγκάσει να γίνουμε περισσότερο  αποκαλυπτικοί.  Άλλωστε εμείς οι "πεινάλες" έχουμε ως φαίνεται το "ακαταδίωκτο" ή μας απαλλάσσει η "τρέλα" μας! Μπορεί να είμαστε και "τυχεροί " ,   σε κάθε περίπτωση δύσκολα "γλιτώνει" όποιος γίνει "στόχος" του ρεπορτάζ μας. Τώρα επί της ουσίας θεωρούμε πως ο κος Αραμπατζής θα είναι περισσότερο προσεκτικός στο μέλλον και θα σέβεται περισσότερο τον ΚΟΚ , μικρό το "έγκλημά" του και ατυχής η "στήριξη" από έναν ΦΑΣΙΣΤΑ σαν τον Δημήτρη Μωραίτη! 

ΥΓ: Όπως όλες και όλοι θυμούνται εμείς στη διαδικασία να ας αποκαλύψουμε ποιος είναι ο "ευυπόληπτος" συνδημότης μας κος Δημήτρης Μωραίτης μπήκαμε μετά τις επιθέσεις ιστολογίων του στον μακαρίτη πλέον συναγωνιστή μας Δημήτρη Παρρά , άλλωστε το 2013 που ξεκίνησε αυτό εδώ το ιστολόγιο ο "Μεσσίας" είχε ήδη μαζέψει τις φιλοδοξίες του ,και σε καμία περίπτωση δεν οφείλεται σε εμάς η μη εμπλοκή του με τα κοινά. Άλλωστε ο κατά φαντασίαν υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης για πάνω από μια δεκαετία όλο κατέβαινε και στο τέλος έκανε πίσω! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: