ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Καλοκαιρινή περίοδος είναι μόνο για όσους έχουν αποφασίσει να μη συμμετάσχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές - Καλή ξεκούραση λοιπόν σε όσους δεν μπήκατε στη διαδικασία

Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

Καλοκαιρινή περίοδος είναι μόνο για όσους έχουν αποφασίσει να μη συμμετάσχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές - Καλή ξεκούραση λοιπόν σε όσους δεν μπήκατε στη διαδικασία

 

Κουράστηκαν οι πολίτες από τις διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις κάτι που είναι φανερό και το βλέπεις γύρω σου. 

Τα πρώτα βήματα της νέας κυβέρνησης Μητσοτάκη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΑ , η χώρα κατακαίγεται για ακόμη μια χρονιά, καμία μεταρρύθμιση ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑ και οι ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ της χώρας θυμίζουν την εποχή της επταετίας . Γιατί με ΦΛΩΡΟΥΣ το στράτευμα δεν μπορεί να διοικηθεί!

Εκτός από τους "ψεκασμένους" και τους πατριδοκάπηλους έχουμε να κάνουμε και με πολιτικά πρόσωπα χωρίς καμία ενσυναίσθηση ενώ η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ζει και βασιλεύει στην Κολομβία των Βαλκανίων. 

Με πρόσχημα τις ολιγοήμερες διακοπές του κ. Μηταράκη απομακρύνθηκε από την θέση του ενώ όλοι οι άλλοι κάθονται και "συμπαρίσταται" σε συνανθρώπους που καταστρέφονται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ από τη ΣΟΒΙΕΤΙΑ. 

Την ώρα που η χώρα δεν μπορεί να λύσει τα βασικά της προβλήματα κάποιοι ονειρεύονται πως θα πάρουμε την Πόλη και υψώνουν "τείχη" σε έναν διάλογο που έτσι και αλλιώς θα γίνει ανάμεσα σε δύο μέλη του ΝΑΤΟ την ώρα που στη γειτονιά μας ο πόλεμος συνεχίζεται με σημαντικές στρατιωτικές επιτυχίες για τους Ουκρανούς. 

Τα δύσκολα είναι μπροστά και όσον αφορά την πόλη μας η νωχελικότητα και η διαχρονική ΠΑΝΤΕΛΗΣ αδιαφορία των πολλών για μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν μας οδηγεί σε ακόμη μία αναμέτρηση ανάμεσα σε όσους έτσι και αλλιώς έχουν αποδείξει μέσα στα δημοτικά συμβούλια πως στα βασικά θέματα της πόλης μας έχουν κοινή γραμμή. 

Οι διαβουλεύσεις στο χώρο της κεντροδεξιάς δεν πάνε καλά , και ουδείς περιμένει ΜΟΝΟ μια κεντροδεξιά υποψηφιότητα δημάρχου ( μάλλον είμαστε τυχεροί ή για να το πούμε καλύτερα πολύ λογικός ο κος Βαμβίνης και έτσι θα αποφύγουμε την τρίτη υποψηφιότητα!) ενώ όσοι αναμένουν να "εκτεθεί" για να τους κάνει το χατίρι μάλλον δεν έχουν καμία κομματική συνείδηση . Ευτυχώς για εμάς ο κος Βαμβίνης έχει και το αποδεικνύει με τις αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μη ρίχνοντας λάδι στη φωτιά και έχοντας καλές κουβέντες και για την διοίκηση Πατούλη στην Περιφέρεια ενώ στηρίζει τον κ. Νίκο Χαρδαλιά που εάν θέλει να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο θα πρέπει να αλλάξει ΟΛΗ την ομάδα ΠΑΤΟΥΛΗ! Γιατί με αυτούς η ΝΙΚΗ θα έρθει στον δεύτερο γύρο και εάν συνεχίζουν τα "ζεϊμπέκικα" υπάρχει πάντα ο κίνδυνος αυτή να πετάξει προς ΑΡΙΣΤΕΡΑ! 

Για τον δήμο μας θα υπάρχει κεντροδεξιά επιλογή δημάρχου στον δεύτερο γύρο . Η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" θεωρούμε πως δεν προλαβαίνει να κάνει τόσα απανωτά λάθη που θα την αφήσουν εκτός και σίγουρα για εμάς τους κεντροδεξιούς της πόλης ο δεύτερος γύρος δεν θα είναι αδιάφορος στο χέρι μας είναι να εκλέξουμε κεντροδεξιό δήμαρχο ή να αφήσουμε τον ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟ! 

Από εμάς που θα μείνουμε να σας ενημερώνουμε ΠΡΩΤΟΙ για όσα συμβαίνουν σε αυτή την πόλη και ουδείς τολμάει να γράψει σας ευχόμαστε να πάτε όσο πιο μακριά γίνεται από έναν δήμο που δεν έχει ΣΩΤΗΡΙΑ επειδή οι πολλοί λατρεύουν τη ΣΟΒΙΕΤΙΑ! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: