ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Επιχειρηματίας! ο χούλιγκαν - μπράβος που εμπλέκεται στη δολοφονία του Μιχάλη ! - Τον ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας αλλά δεν θα τον σώσει!

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Επιχειρηματίας! ο χούλιγκαν - μπράβος που εμπλέκεται στη δολοφονία του Μιχάλη ! - Τον ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας αλλά δεν θα τον σώσει!


Την υπεράσπιση ενός Έλληνα, που βρίσκεται μεταξύ των δεκάδων συλληφθέντων που οδηγήθηκαν το πρωί της Τετάρτης (9/8) στον εισαγγελέα κατηγορούμενοι για την αιματηρή συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια με θύμα τον 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ, ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας.
Όπως είπε ο ίδιος ο ποινικολόγος έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων ο πελάτης του είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης στην περιοχή των Αμπελοκήπων και συνελήφθη αρκετές ώρες μετά το περιστατικό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια ο εν λόγω άνδρας αρνείται τις κατηγορίες και επισημαίνει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή.

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν ας ελπίσουμε πως οι αρμόδιες αρχές που τα θαλάσσωσαν με αποτέλεσμα να αφήσουν να "σφαγιαστεί" από ακροδεξιούς ένας 29χρονος να τα πάνε καλύτερα στην απονομή της Δικαιοσύνης. 

Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης του κ. Κούγια έχει βεβαρημένο ποινικό παρελθόν και πολύ σύντομα βλέπουμε ο διακεκριμένος ποινικολόγος να τον εγκαταλείπει! 

Αυτός Αλέξη δεν σώζεται και με την ΑΝΟΧΗ των αστυνομικών αρχών κυκλοφορούσε έξω! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: