ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν τους ξέρετε άρα δεν θα πάρουν εκατοντάδες ψήφους εκτός και έχουν μεγάλο σόι και πολλά "βαφτιστήρια"!

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Δεν τους ξέρετε άρα δεν θα πάρουν εκατοντάδες ψήφους εκτός και έχουν μεγάλο σόι και πολλά "βαφτιστήρια"!

 

Ούτε το 1/3 των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων δεν θα γνωρίζουν όσοι σε μερικές μέρες θα προσέλθουν στις κάλπες. 

Ακόμα πολλές παρατάξεις δεν έχουν παρουσιάσει το σύνολο των υποψηφίων τους ( θεωρητικά και πρακτικά από ό,τι φαίνεται αφού παράταση έως σήμερα δεν έχει δοθεί λήγει στα τέλη του μήνα) και οι δημότες μας θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα βάλουν τα ίδια πρόσωπα που είχαν βάλει και το 2019 κάποια από αυτά κατεβαίνοντας με άλλη "σημαία" ευκαιρίας!

Το 2019 είχαμε "πετύχει" να μπουν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο δύο νέα πρόσωπα από μια παράταξη που τερμάτισε πέμπτη! Σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές μας ζητάτε να στηρίξουμε τους "καλύτερους" από όλες αλλά αυτό φυσικά είναι υποκειμενικό και δεν είναι στη δική μας λογική η προσωπολατρία αλλά οι πολιτικές που πρέπει να αλλάξουν εάν θέλουμε να πάει ΜΠΡΟΣΤΑ η πόλη και αυτό είναι πρωτίστως θέμα επικεφαλής παράταξης. 

Το δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης ( ένα από τα εκατοντάδες πλέον που έχουμε παρακολουθήσει) είναι για ακόμη μια φορά ευκαιρία για όσους δεν έχουν φύγει διακοπές να διαπιστώσουν αυτό που φωνάζουμε εδώ και τέσσερα χρόνια. Πως η πόλη δεν μπορεί να προχωρήσει μπροστά με τοποθετήσεις ιδεοληπτικών που δεν μπορούν να υλοποιηθούν. 

Για πολλοστή φορά θα ακουστεί το ΨΕΜΑ πως ο δήμος στερείται δημοτικών υπαλλήλων ( 900 δεν φτάνουν ενώ εμείς δεν γνωρίζουμε καμία επιχείρηση της πόλης να διαθέτει ούτε το 1/3 αυτών), τα χρήματα σε ένα σωρό "αναξιοπαθούντες" θα βγουν και πάλι κοινή συναινέσει, οι προϋπολογισμοί των ΝΠΔΔ του δήμου μας θα αναμορφωθούν προς τα πάνω και χωρίς να μπορεί να γίνει ουσιαστικός έλεγχος το δημοτικό μας συμβούλιο θα "εγκρίνει" προϋπολογισμούς και απολογισμούς συλλόγων με φουλ "φιλανθρωπική" δράση. Έτσι όπως το πάμε από του χρόνου ο δήμος Ηλιούπολης θα τυπώνει τα ημερολόγια συλλογικοτήτων και αθλητικών σωματείων , δεν θα περιοριστεί να τα διαφημίζει η δημοτική αρχή θα τα χρεώσει και αυτά σε εμάς! 

Έχουμε θέσει άπειρες φορές μέσα από εδώ το "πρόβλημα" με τους συλλόγους και τις συλλογικότητες και βλέπουμε μια αδιαφορία όσων θεωρούν δεδομένο πως ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ αυτοί δένονται κάθε φορά στο άρμα της εκάστοτε διοίκησης! 

Οι ίδιοι αντιδρούν λέγοντας πως όλη η δράση τους είναι για το "καλό" της πόλης και έχουν κομματική αχρωματοψία όπως δηλώνουν σε μια εποχή που το απολιτίκ είναι συνώνυμο της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ. 

Ο δήμος μας παραχωρεί ΔΩΡΕΑΝ γραφεία και τηλεφωνικές συνδέσεις σε ένα σωρό συλλόγους , τους δίνει και κάτι "ψίχουλα" και στην ουσία τους έχει εκχωρήσει τον πολιτισμό και τον αθλητισμό μιας πόλης που αρνείται να δει πως τα ζητήματα αυτά απαιτούν αρκετά χρήματα και όσοι ασχολούνται με αυτά θα πρέπει να έχουν λογική καπιταλιστή και όχι επαναστάτη!

Τα φεστιβάλ που διοργανώνει βέβαια ο δήμος μας καμία επαναστατικότητα δεν έχουν εκτός και τέτοια θεωρείται η προβολή όσων πολέμησαν για να βρεθεί η χώρα μας στη λάθος πλευρά της Ιστορίας και ευτυχώς για όλους μας ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ! 

Αυτό που δεν λέει να ηττηθεί στην πόλη του "Ήλιου¨" είναι η παντελής ενσυναίσθηση των συνδημοτών μας για όσα δικαίως μας καταλογίζουν ΟΛΟΙ οι άλλοι εκτός πόλης και εμείς κάνουμε πως είναι προϊόν συστημικών τάχα ΜΜΕ που μας ζηλεύουν! 

Ο Αύγουστος θα έχει θετικές εξελίξεις για την πόλη μας και όσοι γεννήθηκαν εδώ και θυμούνται γνωρίζουν πως υπήρξαμε πολύ χειρότερα από τα σημερινά άλλο που κάποιους δεν βολεύουν οι αναμνήσεις! 

Με την ελπίδα και αγωνιζόμενοι πως η πόλη θα "ξεβρωμίσει" με οιοδήποτε τρόπο ( όχι απαραίτητα βολικό για τους ισχυρούς) το τοπικό αυτό ΜΜΕ τοποθετημένο στη σωστή πλευρά της Ιστορίας δεν έχει λόγους να φοβάται πως μπορεί αυτή η πόλη να πάει χειρότερα σε μια εποχή που όλα οδηγούν σε μεταρρυθμίσεις που θα περιορίσουν τα κακώς κείμενα μιας κοινωνίας που ακόμα δεν έχει αντιληφθεί γιατί χρεοκόπησε η χώρα μας! 

ΥΓ: Δεν θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για αυτόν που μας έστειλες το θέμα αγαπητέ αναγνώστη μας άρα δεν θα μπούμε στη διαδικασία να "προστατέψουμε" τους συνδημότες μας από μια τόσο λάθος επιλογή. Άλλωστε θα κάνουν τόσες άλλες λάθος επιλογές που έχουμε θέματα για να αναδείξουμε! 

ΗΛΙΟΥΠΟΥΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: