ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Νάντια Μπαράκου: Σας καλώ όλους να στηρίξουμε την υποψηφιότητα του συνδυασμού "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" ....

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Νάντια Μπαράκου: Σας καλώ όλους να στηρίξουμε την υποψηφιότητα του συνδυασμού "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" ....



Στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 ,αποφάσισα να συμμετέχω αποδεχόμενη την πρόσκληση του συνδυασμού #ΗλιουποληΠαμεΜπροστα στο πρόσωπο μου με την ομάδα του Τάσος Ευσταθίου για πάρα πολλούς και σημαντικούς λόγους. Στο επόμενο κοντινό χρονικό διάστημα της αντίστροφης μας διαδικασίας προς την κάλπη θα σας αναλύσω -τοποθετηθώ αποκλειστικά η ίδια και δημόσια !!
Ένας όμως από τους πιο σημαντικούς είναι η αναγκαιότητα να συνεχίσει αυτός ο ευλογημένος τόπος ,η Ηλιούπολη μας ,να παραμείνει ένα ελκυστικό για όλους εμάς  προάστιο διαμονής αλλά και για όσους επιθυμούν να μετοικήσουν εδώ ,κρατώντας τον αστικό της χαρακτήρα αλλά δουλεύοντας παρά πολύ σκληρά ,οργανωμένα και μεθοδικά για τις σημαντικές αλλαγές και τις απαιτήσεις του μέλλοντος μιας σύγχρονης και φιλόξενης πόλης προς τους πολίτες της αλλά και τους επισκέπτες της .

Να μετατρέψουμε την πόλη του "περιθωρίου " σ ένα δήμο "πρωταγωνιστή " στα νότια .

Σας καλώ όλους να στηρίξουμε την  υποψηφιότητα του συνδυασμού #ΗλιούποληΠάμεΜπροστά "ομαδικά" και " όχι αμιγώς οπαδικά " με το βλέμμα στραμμένο στις αναγκαιότητες και τις απαιτήσεις μιας σύγχρονης πόλης !!

Με βετεράνους της αυτοδιοίκησης αλλά και νέους υποψήφιους με φρέσκιες ιδέες ,πολλαπλές δυνατότητες, κέφι και μεράκι για προσφορά !!

Με δράση και όχι αντίδραση ....

Με σωφροσύνη ενάντια στην αμετροέπεια και αλαζονεία και πάντα με σεβασμό στον συμπολίτη -ψηφοφόρο !!
https://neahlioupolis.blogspot.com/.../blog-post_566.html...

Νάντια Μπαράκου 
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" 





Δεν υπάρχουν σχόλια: