ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Στάθης Ψυρρόπουλος: Νίκο μου καλή δύναμη και καλή μας επιτυχία στον κοινό μας στόχο και όραμα!

Κυριακή 6 Αυγούστου 2023

Στάθης Ψυρρόπουλος: Νίκο μου καλή δύναμη και καλή μας επιτυχία στον κοινό μας στόχο και όραμα!



Θέλω να καλωσορίσω στην δημοτική μας Παράταξη, τον Νίκο Καραβαγγέλη , ένα σημαντικό και ιδιαίτερα δραστήριο πρόσωπο της τοπικής μας κοινωνίας, με εμπειρία ως πρώην μέλος του Δ.Σ στο Νομικό Πρόσωπο του ΚΑΦΑΔΗΛ , ενεργό μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου, πρώην αντιπρόεδρο του συλλόγου γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου , με καίριες θέσεις και απόψεις για την επόμενη μέρα του Δήμου μας, που ταυτίζονται με τη φιλοσοφία του συνδυασμού μας.
Με την παρουσία του στο ψηφοδέλτιο μας αποδεικνύει ότι ο συνδυασμός μας είναι πολυσυλλεκτικός, πολυδιάστατος και διαθέτει δυναμική και ισχυρή θέληση να πετύχει τον κοινό μας στόχο: την βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη και την επιστροφή στα έργα!

Ο Νίκος Καραβαγγέλης είναι απόστρατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, πατέρας τεσσάρων παιδιών και ζει στην Ηλιούπολη τα τελευταία 27 χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του υπηρέτησε σε επιχειρησιακές αλλά και επιτελικές θέσεις στο εσωτερικό και εξωτερικό της χώρας.

Έλαβε διάφορες εξειδικεύσεις ως τεχνικός και παρακολούθησε μετεκπαιδεύσεις, διάφορα σχολεία της ΠΑ και επιμορφωτικά σεμινάρια, αποκομιζοντας γνώσεις, ικανότητες, δεξιότητες και εμπειρία τόσο σε τεχνικα θέματα όσο και στην διαχείριση προσωπικού , μέσων και πολιτικών ασφαλείας.

Μιλαει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.
Το όραμα του για την Ηλιούπολη είναι να την δει να γυρίζει σελίδα, να αναβαθμίζεται και να βρίσκει την δική της ταυτότητα. Με αναβαθμισμένες υπηρεσίες, δίπλα σε κάθε πολίτη, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής σε μια πόλη καθαρή, σύγχρονη και πάνω απ' όλα ανθρώπινη.

Η φράση που τον χαρακτηρίζει είναι : " Αν μπορείς κάνε το , αν όχι μην το λες καθόλου".
Νίκο μου καλή δύναμη και καλή μας επιτυχία στον κοινό μας στόχο και όραμα!

Στάθης Ψυρρόπουλος 
Υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: