ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Νάντια Μπαράκου: Πρόκληση για εμάς η αναβάθμιση των εκδηλώσεων πολιτισμού ....

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Νάντια Μπαράκου: Πρόκληση για εμάς η αναβάθμιση των εκδηλώσεων πολιτισμού ....



Η #ΗλιούποληΠάμεΜπροστά μετά του επικεφαλής της ομάδας μας και υποψηφίου Δημάρχου Ηλιούπολης Τάσος Ευσταθίου διαχρονικά βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων του Πολιτισμού εντός και εκτός των ορίων της Ηλιούπολης.
Ο πολιτισμός χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τους κατοίκους της πόλης μας .Η δημιουργία και όλοι οι κλάδοι πολιτισμού αποτελούν ένα ζωτικό πλεονέκτημα για την τοπική ελκυστικότητα .





Η πολιτιστική κληρονομιά και ο πολιτισμός αποτελούν βασικό στοιχείο της εικόνας και της ταυτότητας της πόλεως .




Δεν μπορεί να παραβλεφθεί το γεγονός στην κοινή αντίληψη μας ότι ο όρος πολιτισμός όπου εκφράζεται με ποικίλους τρόπους όπως :θεατρική ,λογοτεχνική ,εικαστική ,μουσική προσέγγιση και παιδεία καθώς και ο αθλητισμός παρουσιάζεται αναγκαίος και εξαιρετικά επίκαιρος .



Στην Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά η προώθηση του πολιτισμού στην πόλη μας και η συμφιλίωση με τα κοινά εκάστου πολίτου είναι προτεραιότητα με γνώμονα την επέκταση της εναρμόνισης της ζωής των ανθρώπων στον τόπο όπου δημιουργούν και ζουν .

Αδιαμφισβήτητη πρόκληση για εμάς η αναβάθμιση των εκδηλώσεων πολιτισμού ως προώθηση της συλλογικότητας και της βελτίωσης των σχέσεων ανάμεσα στους πολίτες .

Φωτογραφικό αρχείο εκδηλώσεων .

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" 

Δεν υπάρχουν σχόλια: