ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.........

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.........



  •  Όπως μας ενημέρωσαν (ψάξαμε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ) και το διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι το κυλικείο του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου Ηλιούπολης έχει εκμισθωθεί με το μεγαλύτερο τίμημα ανά μαθητή ( 30 ευρώ το άτομο) σε σχέση με τα περισσότερα κυλικεία που έχουν δοθεί για μόλις 5 ευρώ τον μαθητή! Στην ουσία είναι φανερό πως οι χώροι αυτοί εκμισθώνονται για να "βολευτεί" η επιχειρηματικότητα "κολλητών" και "φίλων" αφού τα ποσά που μπαίνουν στο ταμείο του δήμου μας από αυτές τις εκμισθώσεις είναι πενιχρά. Με δεδομένο πως οι δημοτικές παρατάξεις δεν αντιδρούν σε τέτοιου είδους εκμισθώσεις δημόσιας - δημοτικής περιουσίας ο καθένας αντιλαμβάνεται πως δεν έχουν διαφορετικό σχέδιο για να μαζευτούν έσοδα για τον δήμο μας και θα ποντάρουν πάντα στην ετήσια κρατική χρηματοδότηση που δεν είναι απεριόριστη. Άλλωστε πάνω από το 80% αυτής ( περίπου 40.000.000 ευρώ είναι η ετήσια κρατική επιχορήγηση του δήμου μας) πάει σε ανελαστικές όπως τις αποκαλούν δαπάνες δηλαδή σε μισθούς υπαλλήλων και συντήρηση δομών. Άρα για να δούμε μεγάλα έργα στον δήμο μας θα πρέπει να αναζητηθούν κονδύλια από ευρωπαϊκούς πόρους που συνήθως αργούν και έξτρα χρηματοδότηση από την κυβέρνηση. Άρα δεν μπορεί η τοπική αυτοδιοίκηση να είναι πάνω από κόμματα και χρώματα αφού η εκάστοτε κυβέρνηση μπορεί να "φτιάξει" τον "δικό" της δήμαρχο κάτι που συμβαίνει εάν δει κάποιος τις έξτρα χρηματοδοτήσεις που έχει πάρει ο γαλάζιος δήμαρχος Ζωγράφου την τελευταία τετραετία. 

  • Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δούμε πάνω από 9 υποψήφιους δημάρχους Ηλιούπολης στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται πως τελικά οι υποψήφιοι δήμαρχοι θα είναι 8! 


  • Προσθήκες της τελευταίας στιγμής σε δημοτικές παρατάξεις που ευελπιστούν πως θα κατεβάσουν ικανό αριθμό υποψηφίων δημοτικών συμβούλων για να διεκδικήσουν την πρωτιά και τις θέσεις ευθύνης. Αφήνουμε τις παρατάξεις να τους ανακοινώσουν και μετά θα τους παίξουμε. Πρόκειται προφανώς για υποψηφίους των τεσσάρων δημοτικών παρατάξεων που έχουμε επιλέξει να προβάλλουμε μέσα από εδώ. 


  • Κάποιοι σας παραμύθιαζαν καιρό για γυναίκα υποψήφια δήμαρχο Ηλιούπολης. Τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές οι παραπλανητικές αναρτήσεις τους σίγησαν. Και οι ίδιοι θα σιγήσουν μετά τις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου αφού δεν θα μπορούν να διαχειριστούν το κακό για αυτούς εκλογικό αποτέλεσμα. 


  • Εμείς το παλεύουμε ακόμα για μία κεντροδεξιά υποψηφιότητα δημάρχου Ηλιούπολης και ίσως πετύχουμε τον ΣΤΟΧΟ μας από σπόντα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: