ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Τα κοντέινερ που χρησιμοποιούνταν ως σχολικές αίθουσες στο 4ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης και στο 8ο και 17ο Δημοτικό Σχολείο μεταφέρθηκαν σήμερα και έτσι έγινε πράξη ό,τι ζητούσαν εκπαιδευτικοί και ενώσεις γονέων και κηδεμόνων εδώ και μια 15ετία. Η απομάκρυνση έγινε επί διοίκησης Χατζηδάκη και είναι παραλογισμός πως βγήκαν να πανηγυρίσουν ΑΥΤΟΙ που τα τοποθέτησαν δηλαδή τα μέλη της παράταξης " Πρώτα η Ηλιούπολη " που επί θητείας Βασίλη Βαλασόπουλου είχαν τοποθετηθεί! Δεν πείθουν κανέναν αφού και το 2019 από ό,τι αποδείχθηκε στις κάλπες τους μόνους που είχαν πείσει για την "χρηστή" διαχείρισή τους είμασταν ΕΜΕΙΣ εδώ! Ήταν τόσο αρνητική η εικόνα για αυτούς με τους υποψηφίους που είχαν μαζέψει που ηττήθηκαν παρόλο το 31% που είχαν πάρει στον πρώτο γύρο από το 15% της παράταξης του Γιώργου Χατζηδάκη! Επειδή η στάση τους την περίοδο που κάποιοι ατύχησαν από το να μας "κλείσουν" ήταν προβληματική όπως και πολλών άλλων απλώς επισημαίνουμε την ΤΡΑΓΩΔΙΑ να βγαίνεις να πανηγυρίσεις για την απομάκρυνση όσων εσύ τοποθέτησες ( κάποια είχαν μπει και πιο πριν ) και διατήρησες επί 9 έτη! 

  • Αύριο θα έχουμε ρεπορτάζ σχετικό με θέμα που είχαμε αναδείξει ΠΡΩΤΟΙ! 


  • Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που έστειλαν με την στάση τους στον δεύτερο γύρο των εκλογών του 2019 τον Βαλασόπουλο ΣΠΙΤΙ του και φέτος διακοπές κάνουν. Μια σειρά στελεχών που αναδείχτηκαν από τον πρώην δήμαρχο έχουν διασκορπιστεί τώρα σε διαφορετικές παρατάξεις με την παράταξη "Ενωμένη για την Ηλιούπολη" να έχει την μερίδα του λέοντος. Μάλιστα είδαμε πως κάποιοι που έβριζαν χυδαία την διοίκηση Βαλασόπουλου εντάχτηκαν στην παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" που εάν ήθελε να προτείνει κάτι διαφορετικό θα έπρεπε να ξεκινήσει από την αλλαγή ονόματος! Άλλωστε εμείς που περιμέναμε πολύ χειρότερη την νυν διοίκηση εκτιμούμε πως τα πήγε καλύτερα από όσα αναμέναμε εμείς. Μάλιστα εμείς που δεν θα την ψηφίζαμε έτσι και αλλιώς ΠΟΤΕ επειδή είναι κεντροαριστερή βλέπουμε πως βάζει πολλές "γαλάζιες" πινελιές μπας και ξεγελάσει μια πλειοψηφία της πόλης μας που αδυνατεί να κατανοήσει πως η Ιστορία της πόλης μας όχι μόνο είναι ΑΡΝΗΤΙΚΗ αλλά απολύτως δίκαια έχει αναλυθεί από τα ΜΜΕ της χώρας μας σε μια σειρά περιπτώσεων. Άρα μην ακούμε ανοησίες πως ο Χατζηδάκης κατέστρεψε την πόλη τα προβλήματα προϋπήρχαν και αυτός δεν αποδείχτηκε "τρελός" να κάτσει να τα βάλει με όσους επί δεκαετίες αποτελούν τους "ευυπόληπτους" πολίτες της τοπικής μας κοινωνίας. 


  • Ο κος Βαμβίνης σκεπτόμενος λογικά δεν κατεβαίνει για υποψήφιος δήμαρχος αφού άλλα του έλεγαν και άλλα βρήκε. Εμείς δεν έχουμε αρνητική εικόνα για τον Θανάση Βαμβίνη σε καμία των περιπτώσεων παρά τα φάουλ του που μας οδήγησαν από το να μη στηρίξουμε την προσπάθειά του. Τώρα θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να βάλλουμε κατά όσων χρησιμοποιήσουν "ακατάλληλα" υλικά για την οικοδόμηση μιας πραγματικά Νέας Ηλιούπολης. Μιας Ηλιούπολης που δεν θα διατηρεί ΜΥΘΟΥΣ, δεν θα τιμά όσους την κατέστρεψαν και το κυριότερο θα ξεχωρίζει τους ποινικούς από τους επιχειρηματίες. Εάν κατέβει ο κος Βαμβίνης για Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής εμείς θα τον στηρίξουμε ως τοπικό ΜΜΕ. Άλλωστε με την αλλαγή της τελευταίας στιγμής θα στηρίξουμε Νίκο Χαρδαλιά . Για τον Πατούλη τα έχουμε ξαναγράψει ΔΕΝ ΗΤΑΝ καλός Περιφερειάρχης και δεν βοήθησε τον δήμο μας! 

  • Τέλη Αυγούστου που θα έχουμε ΟΛΟΥΣ τους υποψηφίους των συνδυασμών θα γνωρίζουμε εάν τελικά θα είναι υποψήφιος ΣΤΕΛΕΧΟΣ των "Ελλήνων" του Ηλία Κασιδιάρη! Ελπίζουμε πως αυτό δεν θα συμβεί σε κάθε περίπτωση επειδή ο ίδιος συνεχίζει και το διακινεί εάν τελικά κατέβει εμείς θα τον "παίξουμε!" Ο ίδιος δεν έχει θέμα άλλωστε θεωρεί πως η αρνητική διαφήμιση θα τον ωφελήσει! 

  • 55 υποψηφίους από τέσσερις διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις θα σας παρουσιάσουμε μέσα από εδώ . Για τους υπόλοιπους υπάρχουν άλλα 10 τοπικά ΜΜΕ να αναδείξουν τις υποψηφιότητές τους! 

  • Οι "τουρίστες της Μυκόνου" ισχυρίζονται πως γνωρίζουν την πόλη μας καλύτερα από εμάς! Πλάκα έχουν αλλά βαριόμαστε και να ασχοληθούμε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: