ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  •  Δεν νοείται για εμάς να βγάλουμε λίστα υποψηφίων με όσους ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ψηφιστούν ως δημοτικοί σύμβουλοι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Άλλωστε εμείς δεν είμαστε του ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ αφού δεν πιστεύαμε και δεν θα πιστέψουμε και ποτέ πως όλα "τα δάχτυλα είναι ίδια", ούτε έχουμε αυταπάτες πως "ένας κούκος θα φέρει την Άνοιξη". Αυτά που οι ιδεολογικοί μας αντίπαλοι και όχι μόνο θεωρούν "χτυπήματα κάτω από τη ζώνη" είναι για εμάς μια ΑΛΗΘΕΙΑ που δεν πρέπει να αποκρύβετε από όσους δεν χρωστάνε ΤΙΠΟΤΑ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ. Άλλωστε εάν τις δεκαετίες του 1990 και του 2000 υπήρχαν στην πόλη μας τοπικά ΜΜΕ όπως το δικό μας η πόλη μας δεν θα είχε γεμίσει αγάλματα από όσους βρέθηκαν στην λάθος πλευρά της Ιστορίας και ζημίωσαν την πόλη μας και την χώρα μας. Τα αγάλματα αυτά μάλιστα  στήθηκαν από όσους ΑΓΝΟΗΣΑΝ επιδεικτικά όσους πολέμησαν για να βρεθούμε εμείς ως χώρα στη σωστή πλευρά της Ιστορίας και να ζούμε σε συνθήκες που είναι καλύτερες από κάθε "σοσιαλιστικό παράδεισο" που πρόσφερε ΠΕΙΝΑ - ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ και κυρίως ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Έτσι από εμάς μην περιμένετε να "ανεμίζουμε" εδώ σβάστικες ή σφυροδρέπανα εμείς δεν παραχωρούμε "όπλα" ή "σχοινί" σε όσους θέλουν να μας κρεμάσουν! Σε κάθε περίπτωση η πόλη έχει χιλιάδες ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ για να αναρτούν  στο όνομα τάχα της ελευθερίας του λόγου την άποψη κάθε "ψεκασμένου" που θεωρεί πως μέσα από το σύστημα θα το ανατρέψει. Για εμάς είναι ξεκάθαρο πως είτε είσαι μέρος του συστήματος και ασκείς την οφειλόμενη κριτική είτε περνάς απέναντι και δεν κάνεις ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. Και βέβαια εάν περάσεις απέναντι δεν συμμετέχεις σε εκλογές , δεν πηγαίνεις σε  κομματικές εκδηλώσεις αστικών κομμάτων ( όλα όσα συμμετέχουν σε εκλογές είναι αστικά) και το κυριότερο δεν ονειρεύεσαι "επαναστάσεις" και δεν  βαπτίζεις τα πραξικοπήματα και τις δικτατορίες ως τέτοιες. Η πόλη μας είχε πάντα όλα τα "άνθη" και του καλού και του κακού και ευελπιστούμε και αγωνιζόμαστε ώστε οι νέες γενιές αντί να ακούνε δήθεν επαναστατικά τραγούδια να φροντίσουν να εξοπλιστούν με όλα εκείνα τα εφόδια που θα καλυτερεύσουν την ζωή τους. Εμείς εδώ ούτε "Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια" θα προβάλλουμε ούτε φυσικά τον Τόνυ Μοντάνα που κάποιοι τελευταία τον "έντυσαν" Βελουχιώτη αγνοώντας πως και αυτός ήταν παιδί του ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ! 

  • Διαβάσαμε στο ilioupolinews.gr μια είδηση που εάν ισχύει ακόμα και σε εμάς προκαλεί προβληματισμό. Εάν η παράταξη "ΗΛΙΟΥ-πόλις- ανθρώπινη πόλη" κατέβει με τον ελάχιστο αριθμό υποψηφίων δημοτικών συμβούλων (35) ή λίγους παραπάνω τότε πρέπει να αφυπνιστούν όσοι επιθυμούν η νυν διοίκηση να είναι απερχόμενη. Πιστεύουμε πως ο κος Παπαδάτος θα καταφέρει να συγκεντρώσει έναν ικανό αριθμό υποψηφίων δημοτικών συμβούλων αφού εάν δεν συμβεί αυτό ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ καταλαβαίνουν που θα πάνε οι ψήφοι όσων το 2019 στήριξαν αυτή την δημοτική παράταξη , και μάλιστα από τον πρώτο γύρο που για εμάς είναι ο πλέον καθοριστικός. 

  • Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά του ΠΑΣΟΚ και τον υποψήφιο δήμαρχο Σερρών, Παναγιώτη Καρίπογλου, που στηρίζεται από το κόμμα, με αφορμή το σκίτσο που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook και παραπέμπει στο Oλοκαύτωμα. Συγκεκριμένα, ο Π. Μαρινάκης σε ανακοίνωση του τόνισε πως «όποιος κάνει λόγο για δήθεν “16ωρο” απλώς ψεύδεται», ενώ συμπλήρωσε ότι «αν αυτά είναι τα πρώτα δείγματα της υπεύθυνης και σοβαρής αντιπολίτευσης που υπόσχεται ο κ. Ανδρουλάκης, δε θέλουμε να ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει η συνέχεια». «Θα περίμενε κανείς από έναν πρόεδρο δικηγορικού συλλόγου να είναι σε θέση να καταλαβαίνει τι λέει ένας νόμος. Και, βέβαια, ο καθένας θα αξίωνε σεβασμό στο Ολοκαύτωμα από έναν υποψήφιο κόμματος που θέλει να αυτοπροσδιορίζεται ως δημοκρατικό και κεντρώο», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. Και επισημαίνει: «Φαίνεται πως όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στον νομό Σερρών Παναγιώτη Καρίπογλου, ο οποίος αναπαράγοντας ένα κατάπτυστο σκίτσο διασπείρει ψευδείς ειδήσεις και, κυρίως, ακραία χυδαιότητα.


Μετά το "κράξιμο" ο υποψήφιος δήμαρχος Σερρών κατέβασε την ανάρτησή του ζητώντας συγγνώμη.





Δεν υπάρχουν σχόλια: