ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ανδρέας Κονδύλης: Με πολλή χαρά υποδεχόμαστε στο ψηφοδέλτιό μας τον Χρήστο Παπαδάτο

Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

Ανδρέας Κονδύλης: Με πολλή χαρά υποδεχόμαστε στο ψηφοδέλτιό μας τον Χρήστο Παπαδάτο



Με πολλή χαρά υποδεχόμαστε στο ψηφοδέλτιό μας τον Χρήστο Παπαδάτο, ελεύθερο επαγγελματία, με καταγωγή από την Ζάκυνθο, που έχει ζήσει και μεγαλώσει στον Άλιμο, όπου σήμερα εδρεύει και η επιχείρησή του.Στο παρελθόν έχει κάνει πρωταθλητισμό με τον ΝΟΚ, ενώ σήμερα μεγαλώνει μαζί με τη σύζυγό του τα παιδιά του στον Άλιμο, τον οποίο θα μας βοηθήσει να πάμε ακόμα πιο ψηλά!

Σας συστήνω τον Χρήστο, μέσα από δικά του λόγια:

"Είμαι ο Χρήστος Παπαδάτος του Διονυσίου και της Μαρίας, με καταγωγή από την Ζάκυνθο, γεννημένος το 1977. Μεγάλωσα στις όμορφες γειτονιές του Αλίμου, μαθήτευσα στα σχολεία μας, έπαιξα στις αλάνες και τις πλατείες μας, έκανα πρωταθλητισμό στην κολύμβηση με την σημαία του Δήμου μας 'ΝΟΚ', διασκέδασα στα μαγαζιά μας, έκανα φιλίες ετών εδώ στον όμορφο τόπο μας.
Επιλέξαμε με την σύζυγο μου Νεκταρία Αντύπα, να μεγαλώσουμε τις δύο μας κόρες Μαριλίνα και την Διονυσία στην γειτονιά που μεγάλωσα, αγάπησα και με τιμή αποκαλώ σπίτι μου.
 
Δικαιωνόμαστε καθημερινά για την επιλογή μας αυτή βλέποντας τα παιδιά μας, να μαθητεύουν με ευχαρίστηση στα σχολεία μας, να παίζουν και να διασκεδάζουν στα ασφαλή πάρκα και στις φιλόξενες πλατείες μας, να αθλούνται στα γήπεδα μας, να κολυμπούν στις καθαρότερες παραλίες μας και να απολαμβάνουν όλα τα προνόμια ενός δημότη Αλίμου.

Προνόμια που οφείλουμε σε ανθρώπους που έπραξαν και πράττουν με όραμα, ανιδιοτέλεια, ισχυρή θέληση, καθημερινό αγώνα για το κοινό καλό και αγαπούν τον Άλιμο, όπως είναι ο Δήμαρχος μας Ανδρέας Κονδύλης.

Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά στα κοινά.
 
Να συνδράμω στην προσπάθεια αυτή για το κοινό καλό και να προσφέρω την δυνατότητα και την ευκαιρία σε περισσότερους συνανθρώπους μας, να απολαύσουν τον τόπο τους όπως τον ονειρεύονται.
 
Έχω σπουδάσει:
- Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου
- Διοίκηση Επιχειρήσεων (Bachelor) & Μaster in Business Administration (MBA)
- Diploma in sales management
- Διαπραγματεύσεις και Διαχείριση Κρίσεων
- Ψυχολογία στον χώρο της εργασίας
- Combined Decongestive Therapist- CDT, Πιστοποιημένος Θεραπευτής Λεμφοιδήματος.
Έχω εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα:
- 1999 έως 2003 σε εμπορικές επιχειρήσεις ως βοηθός λογιστή
- 2003 έως 2007 στον χώρο της συσκευασίας και του τουρισμού ως εμπορικός εκπρόσωπος
- 2007 έως 2013 στον χώρο της υγείας ως Ιατρικός επισκέπτης
- 2013 έως 2020 στον χώρο της υγείας ως Ανώτατο Διοικητικό Στέλεχος

Το 2019 εισήλθα παράλληλα στον χώρο του επιχειρείν και έκτοτε είμαι ιδιοκτήτης εταιρίας με Ιατρικά - Ιατροτεχνολογικά - Ορθοπεδικά είδη θεραπείας και προϊόντα Νοσηλείας στο σπίτι, με έδρα τον Άλιμο.
Πορεύομαι στην ζωή μου δίνοντας υποσχέσεις που τηρώ και πράττοντας περισσότερα από αυτά που υπόσχομαι. Μία μόνο υπόσχεση δίνω, να συνεργαστώ με τον Δήμαρχο μας Ανδρέα Κονδύλη, με όλες μου τις γνώσεις και τις δυνάμεις, ώστε να επιτύχουμε αυτός ο τόπος να αποτελέσει πρότυπο για τις επόμενες γενιές."

Χρήστο μου καλωσόρισες, σου ευχόμαστε υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στις εκλογές που πλησιάζουν!

Ανδρέας Κονδύλης 
Δήμαρχος Αλίμου 


Δεν υπάρχουν σχόλια: