ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Διαβάζετε τις αναρτήσεις με την παραπάνω φωτογραφία (το λογότυπό μας)  και τίτλο ειδήσεις σε ένα λεπτό. Δεν μπορούμε να απαντάμε ένα - ένα τα mail για πράγματα που έχουμε γράψει εδώ. Η καθημερινή ανάρτηση με τίτλο " Ειδήσεις σε ένα λεπτό" είναι η δική μας "επαφή" καθώς και τα μηνύματα που μπορείτε να στέλνετε ΑΜΕΣΑ στην σελίδα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 
Άλλωστε το mail μας δεν υπάρχει  πάνω στο ιστολόγιο μας  και το γνωρίζουν μόνο οι παλιοί μας αναγνώστες. Στο κάτω μέρος της σελίδας μας υπάρχει η φόρμα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 


Όπου είναι και ο μοναδικός τρόπος επικοινωνίας για όσους θέλουν κάτι να μας υποδείξουν. 
 Τα γράφουμε αυτά γιατί έχουμε ολοκληρώσει ως τοπικό ΜΜΕ την επιλογή των 55 συνολικά υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που θα σας παρουσιάσουμε μέσα από εδώ. Αναρτήσεις δηλαδή με σύντομα βιογραφικά υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. Ενώ τα πλάγια δεξιά μας θα φιγουράρουν σταθερά 15 μόλις υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από τέσσερις διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις. Με δεδομένο πως υπάρχουν πάνω από 10 τοπικά ΜΜΕ υπάρχει χώρος για όλους;  καθώς επίσης και το προσωπικό τους προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με δεδομένο πως όλες και όλοι γνωρίζετε την δική μας επιλογή για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ζητάμε την κατανόησή σας από όσους "στεναχωρήσαμε" . Άλλωστε εάν υπάρχει κάποιο θέμα που αφορά την δημοτική παράταξη που εμείς στηρίζουμε με κάποιον εκ των υποψηφίων αφού ενημερώσουμε τον επικεφαλής θα το "παίξουμε" δεν έχουμε τέτοια θέματα κάτι που έχουμε άλλωστε αποδείξει. Δεν ευχόμαστε καλή επιτυχία ακόμα και σε όσους εμείς προβάλλουμε και ανήκουν σε διαφορετική παράταξη από αυτήν την οποία εμείς θα ψηφίσουμε γιατί το θεωρούμε ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. Άλλωστε για εμάς είναι στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί η είσοδος της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και όχι χαβαλές . Εμείς ποτέ δεν κάναμε χαβαλέ και θα είναι ήττα για εμάς εάν οι αναγνώστες μας δεν πειστούν να υπερψηφίσουν μια επιλογή δεύτερου γύρου. Το 2019 δεν είχαμε με δύο κεντροδεξιές παρατάξεις τώρα είναι βέβαιο πως πρέπει να συμβούν αλλόκοτα πράγματα για να μείνει η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" εκτός δεύτερου γύρου. Δεν θα συμβούν να είσαστε σίγουροι γιατί η Ηλιούπολη θα πάει μπροστά , μετά από 10 χρόνια έχει έρθει η ώρα! 

  • Τελικά είναι πολλοί όσοι δεν γνωρίζουν καλά τους συνυποψηφίους τους για αυτό και διαβάζουν εμάς για να τους μάθουν! 


  • Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τις δημοτικές εκλογές και ήδη αρκετοί συνδημότες μας μπήκαν για να υποβάλλουν τις υποψηφιότητές τους σε συνεργασία με την δημοτική παράταξη με την οποία κατεβαίνουν. Με την ευχή το "σύστημα" να αντέξει και να δοθεί ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή υποψηφιοτήτων έχουμε μπει ήδη στην τελικά ευθεία για τις δημοτικές εκλογές. Το διακύβευμα για τον δήμο μας είναι με ποια διοίκηση θα πορευτούμε τα επόμενα 5 χρόνια και στο ερώτημα αυτό εμείς έχουμε απαντήσει. Θα απαντήσετε και εσείς ατομικά ο καθένας στις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου και της 15ης Οκτωβρίου εάν βέβαια θελήσετε να συμμετάσχετε σε αυτή την εκλογική διαδικασία έστω ως ψηφοφόροι! 


  • Έχουμε ανεβάσει ήδη αναρτήσεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων αλλά κάποιοι που μας διαβάζουν μία φορά τον μήνα αναρωτιούνται ποιες είναι οι τέσσερις παρατάξεις των οποίων υποψηφίους προβάλλουμε! Εντάξει έως τις κάλπες θα απαντηθεί από μόνο του το ερώτημά σας αφού μάλλον από τις κάρτες των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων δεν αναγνωρίζετε την παράταξη! Ελπίζουμε να αναγνωρίζετε τον παρακάτω εικονιζόμενο είναι ο δήμαρχος της πόλης μας ! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: