ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Γράφουν στα παλιά τους υποδήματα τις αξιολογήσεις όσοι ψήφισαν το παρακάτω ψήφισμα στο τελευταίο δημοτικό μας συμβούλιο

Κυριακή 6 Αυγούστου 2023

Γράφουν στα παλιά τους υποδήματα τις αξιολογήσεις όσοι ψήφισαν το παρακάτω ψήφισμα στο τελευταίο δημοτικό μας συμβούλιο

 

Μια εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα απολύεται μετά από 23 έτη από την εργασία της σε θυγατρική εταιρία του ΟΤΕ ( έχει περάσει εδώ και χρόνια σε γερμανικά χέρια) και επειδή η συγκεκριμένη κυρία τυγχάνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος της παράταξης "Ενωμένη για την Ηλιούπολης" το θέμα έρχεται στο δημοτικό μας συμβούλιο! 

Εκεί οι παρευρισκόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι ΨΗΦΙΖΟΥΝ ένα κατάπτυστο ψήφισμα "συμπαράστασης" που αναφέρει: 

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης, ομόφωνα αποφασίζει ότι:


«Στεκόμαστε στο πλευρό της συμπολίτισσας μας Ευδοκίας Σκοπελίτη, η οποία μετά από 23 χρόνια παραγωγικής εργασίας στον Όμιλο ΟΤΕ, ήρθε εντελώς ξαφνικά αντιμέτωπη με μια άδικη απόλυση. Η Ευδοκία έχει όλα αυτά τα χρόνια αναπτύξει σημαντική συνδικαλιστική δράση στον χώρο εργασίας της, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και για την καλύτερη δυνατή λειτουργεία του ΟΤΕ προς όφελος του κοινού. Επιπλέον είναι μια ενεργή πολίτης με κοινωνικές ευαισθησίες, πάντα στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης. Για αυτό και σε αυτήν την δύσκολη στιγμή δεν μπορούμε παρά να σταθούμε στο πλευρό της».

Πέρα από το γελοίο του πράγματος αφού ένα δημοτικό συμβούλιο δεν έχει καμία δουλειά να κρίνει τις αξιολογήσεις που πραγματοποιεί μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ το θέμα είναι περισσότερο σοβαρό αφού προφανέστατα και ΟΣΟΙ ψήφισαν το συγκεκριμένο κείμενο είναι εμφανώς πως δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να αξιολογήσουν το προσωπικό του δήμου μας πόσο μάλλον να θέσουν σε διαθεσιμότητα ή να οδηγήσουν σε ΑΠΟΛΥΣΗ κανέναν από τους εργαζομένους. 

Μην παραπονιόμαστε μετά που οι δομές του δήμου μας ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ. Όταν οι υπάλληλοι γνωρίζουν πως δεν θα αξιολογηθούν για τις επιδόσεις τους και κυρίως δεν θα χάσουν την δουλειά τους εάν είναι μη αποδοτικοί η εικόνα κάθε μέρα θα χειροτερεύει. 

Προφανέστατα δεν κατανοούμε τι θεωρούν όσοι ψήφισαν το άδικη απόλυση. Μάλλον χωρίς να γνωρίζουν το αντικείμενο κρίνουν την αξιολόγηση της εταιρίας μη ορθή και εάν έχουν έτσι τα πράγματα καλό θα ήταν η συνδημότισσά μας να προσληφθεί στο δήμο μας εκεί που ούτε αξιολογήσεις γίνονται ούτε εργαζόμενοι απολύονται. 

Εάν δεν είναι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ όσοι συνυπόγραψαν το παραπάνω ψήφισμα ας δώσουν μια θέση εργασίας στην κα Ευδοκία Σκοπελίτη με ψηφίσματα και αλληλεγγύη δεν γεμίζει το πιάτο. Εμείς σε κάθε περίπτωση θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός ένα δημοτικό συμβούλιο να παρεμβαίνει έστω άτυπα με ψηφίσματα στην πολιτική μιας ιδιωτικής εταιρίας ΔΕΚΑΔΕΣ οι άδικες απολύσεις επιχειρήσεων της πόλης μας γιατί δεν έρχονται και αυτές σε δημοτικά συμβούλια; 

 Πλην της δημοτικής παράταξης Αραμπατζή που δεν ήταν στο δημοτικό συμβούλιο ΟΛΕΣ οι άλλες συμφώνησαν με το παραπάνω ψήφισμα. Να τονίσουμε πως στο δημοτικό συμβούλιο υπάρχει και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της "Φωτεινής πόλης" ο κος Μπασούρης που και αυτός δεν πήρε αποστάσεις από το εν λόγω ψήφισμα. Όχι για να μην έχει και κανείς αυταπάτες πως θέλουν αυτοί να "φωτίσουν" την πόλη μας. Βέβαια από ό,τι γράφουν και οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ και η παράταξη που έλειπε ( μάλλον έχουν φύγει για διακοπές) αλληλέγγυα στην πρώην εργαζόμενη είναι. 

Σε κάθε περίπτωση οι δημότες μας έχουν θεωρούμε το μυαλό να αντιληφθούν το άτοπο τέτοιων ψηφισμάτων και να αντιληφθούν πως όσο βγαίνουν ανάλογα ψηφίσματα τόσο θα βουλιάζουμε ως κράτος και ως κοινωνία. 

Σοβιετία που θέλει να κάνει κουμάντο σε στις ιδιωτικές επιχειρήσεις για να τις καταστήσει προβληματικές και ζημιογόνες όπως είναι αρκετές δομές του δήμου μας που συντηρούνται από την ετήσια κρατική επιχορήγηση που υπερβαίνει για τον δήμο μας τα 40.000.000 ευρώ ετησίως. 

Ευχόμαστε στην κα Σκοπελίτη να εκλεγεί δημοτική σύμβουλος και να την κάνουν ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ για να καλύψει τα έσοδα που έχασε από την απόλυσή της. Σε κάθε περίπτωση το έχουμε ξαναγράψει σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ ευχαριστημένους και να έχετε ΜΟΝΙΜΕΣ δουλειές στο δήμο μας για να μπορείτε και πιο άνετα να βρίζετε με τα "εξαπτέρυγά" σας εμάς τους "τεμπέληδες" και τους "'άεργους"! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: