ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Πρόγραμμα αρεστό σε αριστερά και δεξιά ακροατήρια για την Καθαριότητα από την υποψήφια δήμαρχο Λυκόβρυσης - Πεύκης κα Μαρίνα Πατούλη - Σταυράκη

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

Πρόγραμμα αρεστό σε αριστερά και δεξιά ακροατήρια για την Καθαριότητα από την υποψήφια δήμαρχο Λυκόβρυσης - Πεύκης κα Μαρίνα Πατούλη - Σταυράκη

 


Σίγουρα με τέτοιες εξαγγελίες δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να υπερψηφιστεί και να γίνει δήμαρχος . Η κα Πατούλη έχει καταλάβει πολύ καλά πως οι Έλληνες διψάνε για χρήμα και κοροϊδία και η ίδια μοιράζει και τα δύο απλόχερα. 

Βάζουμε το πρόγραμμα για να "διδαχθούν" και οι δικοί μας υποψήφιοι δήμαρχοι και να μην ξεχάσουν να υποσχεθούν ΕΝΙΣΧΥΣΗ του ΜΟΝΙΜΟΥ προσωπικού καθαριότητας και πάση θυσία καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας του . Βέβαια με όλα τα χατίρια ρυθμισμένα από την νυν διοίκηση δεν ξέρουμε εάν θα πείσουν αλλά την προσπάθεια πρέπει να την κάνουν. Στο δήμο Λυκόβρυσης - Πεύκης που το σωματείο των εργαζομένων δεν ελέγχεται από το ΚΚΕ ( όπως στον δήμο μας ) ήδη μιλάνε για την επόμενη δήμαρχο. 

Πάρτε και την δεύτερη κάρτα πιο κατατοπιστική για τις εμπορικές χρήσεις και όλα όσα θα κάνει η κα Πατούλη που ξέρει πως να ¨ευαισθητοποιεί" τον πληθυσμό. 

Με φίλους επιχειρηματίες και εφοπλιστές , και έχοντας γνώση σε ποιους απευθύνεται δεν θεωρούμε πως έχει και ιδιαίτερο άγχος για την εκλογή της. 


Η υπογειοποίηση της αποθήκευσης των απορριμμάτων είναι και πάλι στο προσκήνιο με τον νυν δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Ζέρβα να κάνει "χρυσές δουλειές" στον τομέα αυτό. 


Ευχόμαστε στον κ. Ζέρβα την επανεκλογή του και φυσικά στην κα Πατούλη που μας θυμίζει κάτι από τις δικές μας "φιλάνθρωπες" και διαζευγμένες να σαρώσει . Και επειδή γνωρίζουμε πως έχει καλές φίλες που έχουν όραμα και θέλουν να ασχοληθούν με την τοπική αυτοδιοίκηση  και στα Νότια ας στείλει καμία και σε εμάς! 




Βλέπετε οι δικές μας δεν θέλουν να πάρουν θέση  ευθύνη επικεφαλής , και το κυριότερο βάζουν το χέρι στην τσέπη μόνο για να βάλουν και όχι για να βγάλουν! Το έμαθαν αυτό καλά από τους δεκάδες ΤΖΑΜΠΑ προέδρους της πόλης που αυξάνουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς αλλά μονίμως κλαίγονται! 

Άρα είμαστε άτυχοι και  θα αργήσουμε  να έχουμε και στον δήμο μας μια δήμαρχο αντάξια της κα 

Μάλιστα μαθαίνουμε  πως μετά την απομάκρυνση Γιώργου Πατούλη από την υποψηφιότητα για Περιφερειάρχης Αττικής  η ΝΔ θα αφήσει τον δήμο Λυκόβρυσης - Πεύκης στην "τύχη" του,  και από ό,τι φαίνεται θα πέσει σε  καλά χέρια! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: