ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Πάσχος ( Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά) μέσα από 20 διαφορετικά φωτογραφικά κλικ σε μια πορεία από το χθες έως το σήμερα

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Πάσχος ( Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά) μέσα από 20 διαφορετικά φωτογραφικά κλικ σε μια πορεία από το χθες έως το σήμερα


Σας είχαμε γράψει πρώτοι για την υποψηφιότητα του κ. Παναγιώτη Πάσχου με την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" (δες εδώ). Ο κος Πάσχος που έχει ταξιδέψει σε όλο σχεδόν τον κόσμο προέρχεται από μία οικογένεια με "βαριά" ιστορία στην πόλη μας.

15 διαφορετικά φωτογραφικά κλικ από μια διαδρομή ζωής ενός συνδημότη μας που ασχολείται με τα κοινά για να προσφέρει και όχι για να βγάλει και το καλό της πόλης χωρίς εισαγωγικά θέλει ανθρώπους που πριν πάνε για να "σώσουν" την πόλη να έχουν οι ίδιοι λύσει τα δικά τους οικονομικά προβλήματα. Έχουμε και πολλές φορές γράψει πως η επιλογή στις αυτοδιοικητικές κάλπες πρέπει να λαμβάνει υπόψιν της πολλές παραμέτρους και κυρίως να αναδειχτούν σε θέσεις ευθύνης όσοι δεν έχουν ανάγκη να βάλουν το χέρι στο "μέλι" των κρατικών επιχορηγήσεων του δήμου μας και όσους έχουν το θάρρος να γκρεμίζουν ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ και να κάνουν ΡΗΞΕΙΣ με κρατικοδίαιτους βολεμένους. 

 Στη δική μας δουλειά ο κρατισμός έχει ηττηθεί εδώ και δεκαετίες ελάχιστοι εμπιστεύονται τα κρατικά ΜΜΕ για την ενημέρωσή τους. 

































Δεν υπάρχουν σχόλια: