ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Νικητές στις κάλπες θα βγουν όσοι έτρεξαν περισσότερο αλλά και όσοι ξόδεψαν περισσότερα χρήματα γιατί αυτό συμβαίνει σε καπιταλιστικές κοινωνίες (1)

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Νικητές στις κάλπες θα βγουν όσοι έτρεξαν περισσότερο αλλά και όσοι ξόδεψαν περισσότερα χρήματα γιατί αυτό συμβαίνει σε καπιταλιστικές κοινωνίες (1)

 Εμείς δεν "πέσαμε από τα σύννεφα" όταν ο κος Στέφανος Κασσελάκης εξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. 

Και δεν "θα πέσουμε ποτέ από τα σύννεφα"  γιατί έχουμε δει πως για τα ΧΡΗΜΑΤΑ μας έχουν πουλήσει ακόμα και "αδελφικοί φίλοι". Είναι λογικό λοιπόν χωρίς εισαγωγικά σε δημοκρατικά και ελεύθερα δυτικά κράτη να ευνοούνται και στις ΕΚΛΟΓΕΣ όσοι έχουν και κυρίως χαλάνε ΧΡΗΜΑ. 

Εμείς δεν ειρωνευτήκαμε ΠΟΤΕ κανέναν υποψήφιο δήμαρχο που ξόδεψε για το μεράκι του ή για τους αφελείς για την "αγάπη" του για την πόλη ένα σκασμό λεφτά για να πετύχει τον στόχο του. 

Ως κεντροδεξιοί και ενεργοί περισσότερο από όσους το διαφημίζουν γνωρίζουμε πως παλιότερα είχαν δαπανηθεί τεράστια χρηματικά ποσά για εκλογικές αναμετρήσεις και στην πόλη μας και τις περισσότερες φορές τα λεφτά αυτά έπιαναν τόπο. 

Υπήρξαν και αυτές οι περιπτώσεις κάποιων υποψηφίων δημάρχων που παρόλο που δαπάνησαν ό,τι είχαν ενώ έφτασαν στην πηγή δεν ήπιαν νερό αλλά σε κάθε περίπτωση στο δεύτερο γύρο μπήκαν και μάλιστα με υψηλά ποσοστά. 

Είμαστε ειλικρινείς και "κολλημένοι" σε ΑΡΧΕΣ και ΑΞΙΕΣ που "καταρρέουν" και αντικαθίστανται με λαμπερά πρόσωπα που "κολλάνε" παντού και κερδίζουν μάχες που εν πολλοίς κρίνονται ακόμα και στα social media! 

Οι επιλογές που κάνουμε εμείς δεν είναι του ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ και αυτό το γνωρίζουν πρώτα από όλα όσοι μας συναναστρέφονται. Έτσι εμείς δεν θέλουμε να τα έχουμε καλά με όλους ( άνετα μπορούμε να το πετύχουμε αυτό) αλλά να διαφέρουμε και ο αναγνώστης μας να μαθαίνει και πέντε πράγματα από όσα θα έπρεπε να ξέρει πριν ψηφίσει στις κάλπες. 

Εμείς δεν "φωτογραφίζουμε" αόριστα την ΔΙΑΦΘΟΡΑ που έτσι και αλλιώς υπάρχει ΠΑΝΤΟΥ αλλά με στοιχεία καταδεικνύουμε κάθε φορά τον ΚΛΕΦΤΗ και σε αυτές τις εκλογές καμία από τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης δεν έπεισε πως έχουμε να κάνουμε με διοικούντες από τους οποίους κινδυνεύουν και τα πόμολα από τις πόρτες του δημαρχιακού μεγάρου γιατί ούτε ψάχνουν αλλά ούτε τους ενδιαφέρει το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ που συμβαίνει στον ΔΗΜΟ μας να δαπανώνται κάθε ΧΡΟΝΟ πάνω από 10.000.000 ευρώ στον τομέα της ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ και η πόλη να βρωμάει! 

Μάλιστα σε προεκλογική ομιλία υποψηφίου δημάρχου ακούσαμε αυτόν να ξεπλένει τους εργαζόμενους της καθαριότητας που είναι οι ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ κάτι που για εμάς καταδεικνύει πως στο πρόβλημα αυτό ξεκινάει από τον ΛΑΘΟΣ δρόμο και άρα δεν θα δώσει λύση εάν οι πολλοί τον εκλέξουν για δήμαρχο. 

Όσοι έχουν ασκήσει διοίκηση στο δήμο μας ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ πως η ΣΟΒΙΕΤΙΑ είναι η πηγή των κακών και όχι ο εκάστοτε δήμαρχος και οι συνεργάτες τους ελάχιστοι εκ των οποίων βγήκαν ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ διοικώντας δημότες που σίγουρα με τις διαχρονικές τους επιλογές ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΝ ΠΟΤΕ κάτι καλύτερο από αυτό το οποίο είχαν. 

Συνεχίζεται 

Δεν υπάρχουν σχόλια: