ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: 16,26% το άθροισμα των δύο κεντροδεξιών παρατάξεων της πόλης μας καταδεικνύει πως οι κεντροδεξιοί τους γύρισαν την πλάτη!

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

16,26% το άθροισμα των δύο κεντροδεξιών παρατάξεων της πόλης μας καταδεικνύει πως οι κεντροδεξιοί τους γύρισαν την πλάτη!

 


Το 2019 το άθροισμα των δύο κεντροδεξιών παρατάξεων ήταν 25% από το 35% που είχε πάρει τότε στο δήμο μας η ΝΔ. 

Σήμερα τέσσερα χρόνια μετά με τη ΝΔ στο 37% στο δήμο μας το άθροισμα και των δύο είναι ΜΟΛΙΣ 16,26% ! 

Αγώνα ιδεολογικό δίνουμε τα τελευταία χρόνια ΜΟΝΟ εμείς οι άλλοι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ονειρεύονται να αποκαταστήσουν έναν δοτό δήμαρχο της ΧΟΥΝΤΑΣ και κάνουν ό,τι περνάει και δεν περνάει από το χέρι τους για να μας απογοητεύσουν! 

Τελικά δεν είδαμε και ούτε θα δούμε και στο ΜΕΛΛΟΝ τον "οικολόγο" Αραμπατζή δήμαρχο της πόλης μας αλλά το χειρότερο από όλα είναι πως δεν είδαμε και αυτή την φορά κεντροδεξιό υποψήφιο δήμαρχο στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. 

Αποτύχαμε δηλαδή να πείσουμε τους πολλούς να ΨΗΦΙΣΟΥΝ με πολιτικά - κομματικά κριτήρια και πήγαν στις κάλπες και ψήφισαν έναν ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟ και έναν ΠΑΣΟΚΟ! 

Εμείς που δεν γουστάρουμε καθόλου τους "Κωνσταντάτους" σας λέμε πως για τα επόμενα δέκα χρόνια φορτωθήκαμε δήμαρχο αφού οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ της πόλης μας κατάφεραν να σας πείσουν πως για την ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ δεν φταίει η ΣΟΒΙΕΤΙΑ αλλά ο Χατζηδάκης! 

Όσοι δήμαρχοι και εάν περάσουν με αυτή τη σύνθεση των εργαζομένων του δήμου μας ΘΑ ΒΡΩΜΑΜΕ αλλά αυτό είναι μικρό κακό. 

Το μεγάλο είναι πως οι ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ σήκωσαν κεφάλι και αναμένουν τους ΜΑΥΡΟΥΣ να αντιπαρατεθούν όπως συνέβη για δεκαετίες στην πόλη μας με ΘΥΜΑ όσους πιστεύουν πως στην Αστική μας Δημοκρατία δεν θα πρέπει να υπάρχει χώρος για ΑΚΡΑΙΕΣ φωνές! 

Για δεύτερη φορά ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ γιατί δεν προτείναμε κάτι ΝΕΟ και οι πολιτικοί μας αντίπαλοι εκμεταλλεύθηκαν τον θόρυβο που εμείς δημιουργήσαμε! 

Τελικά δεν μας ψήφισαν οι "Καπετανόπουλοι" και οι "Καραβέλοι"  με την υπερπροβολή σε τάχα "δεξιά" τοπικά ΜΜΕ! 

Με δεδομένο πως το 2028 θα υπάρχει και κάποιος που δεν θα τιμά τους ανύπαρκτους αγώνες της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ , και δεν θα υμνεί δοτούς έχουμε ήσυχη την συνείδησή μας πως εμείς ως τοπικό ΜΜΕ δεν δώσαμε χώρο σε φασίστες , και ήμαστε οι ΜΟΝΟΙ που με όνομα και επώνυμο έχουμε καταγγείλει κάθε ακραία φωνή από όπου και εάν προέρχεται! 

Το να συνομιλούμε με ανθρώπους που δεν κατανοούν πως με τα γραφόμενά τους,  έστρωσαν με ροδοπέταλα το δρόμο του Στάθη Ψυρρόπουλου επί τέσσερα χρόνια , είναι μάταιος κόπος. 

Άλλωστε ο διάλογος με φασίστες εκτός από κουραστικός είναι και επιζήμιος αφού κάθε φορά μας πάνε από το κακό στο χειρότερο , σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού που θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης στον δεύτερο γύρο δημοτικών εκλογών στο μέλλον! 

Πάντως εάν στόχος τους ήταν να απαλλαγούν από εμάς τον πέτυχαν. Ουδείς ασχολείται με "πεθαμένους" που φαντάζονται πως μπορούν να ηγηθούν μιας κεντροδεξιάς που την έχουν καταντήσει να παρακολουθεί πουτάνες να χορεύουν σε εκδηλώσεις αφιερώματα για την ΕΠΟΝ και αυτοί αντί να τις φτύνουν να τις χειροκροτούν! 

Με αυτές τις λογικές και στην Περιφέρεια στέλνουμε την χειρότερη και μη χρήσιμη,  και αφήσαμε εκτός κάποιον που ως Περιφερειακός Σύμβουλος θα έκανε και κάτι για την πόλη μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: