ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θρίαμβος Ψυρρόπουλου με 60% είναι ο επόμενος δήμαρχος Ηλιούπολης!

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Θρίαμβος Ψυρρόπουλου με 60% είναι ο επόμενος δήμαρχος Ηλιούπολης!



Σάρωσε ο Στάθης Ψυρρόπουλος και με 60% είναι ο επόμενος δήμαρχος της πόλης μας. Καλή του επιτυχία από εμάς. Οι αναγνώστες μας ήξεραν από χθες την επικράτησή του αφού η απερχόμενη διοίκηση έκανε τα πάντα τις τελευταίες μέρες για να εξαγριώσει κάθε κεντροδεξιό της πόλης! Τα συγχαρητήρια στην οικογένειά του και στους συνεργάτες του που τον στήριξαν και θα συνεχίσουν να τον στηρίζουν στα δύσκολα που έρχονται. Εμείς που δεν τον ψηφίσαμε του ευχόμαστε να πετύχει ώστε να καλυτερεύσει η καθημερινότητα όλων μας. Άλλωστε στην περιοχή που μένουμε η ΔΥΝΑΜΗ του είναι μεγάλη και οι κάτοικοί της περιμένουν πολλά από αυτόν! 




Δύο στα δύο για τον συνδημότη μας Γιώργο Μπενά θα τον ακολουθούμε στοιχηματικά για να βγάζουμε και κανένα φράγκο. Το ΕΝΑΚ βοήθησε τα μέγιστα,  στην κυριολεξία  έκανε δήμαρχο τον κ.  Στάθη Ψυρρόπουλο,  δίνοντας ΩΘΗΣΗ για αυτή την μεγάλη ΝΙΚΗ! 

Ελπίζουμε οι Αγιομαρινιώτες που θα είναι στη διοίκηση να βοηθήσουν την υποβαθμισμένη περιοχή μας , όχι σαν την προηγούμενη φορά! 

1 σχόλιο:

ΚΩΣΤΑΣ είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! Αυτό είναι Δημοκρατία να έχεις Δήμαρχο με λιγότερο από το 18% του εκλογικού σώματος. Το μύνημα τις αποχής των λευκών και των άκυρων δεν το είδε κανείς; Κανέναν από τους δύο δεν θέλαμε κύριοι. Βέβαια τον παχυλό μισθό των 4000 είδαν και πανηγυρίζουν συν τα υπόλοιπα. Άξιοι της τύχης μας στην Ηλιούπολη όπως πάντα.