ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό..........

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό..........



  •  Όλες και όλοι μπήκαν τελικά στον χορό των δημοτικών εκλογών από την επικεφαλής των "αλληλέγγυων" που κάνει συνεντεύξεις σε υποψηφίους δημάρχους μέχρι τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου που έχει μετατρέψει χώρο έξω από τον ναό στον οποίο ιερουργεί σε ιδιότυπο studio "φωτογράφισης" με διάφορους "Μεσσίες" που αποζητούν την "ευλογία" του! Ήδη ένα από τα 10 τοπικά ΜΜΕ της πόλης έχει τον ιδιοκτήτη του υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις διάφορες ομάδες στο facebook όπου οι "αγανακτισμένοι" δημότες έχουν μετατραπεί σε υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους πάντα για το "καλό" της πόλης. 



  • Δεν έχει αφήσει ναό για ναό που να μην έχει πάει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Παναγιώτης Πάσχος αφού με την βοήθεια του Θεού και ο προεκλογικός αγώνας γίνεται πιο εύκολος. 




  • Ας αφήσουμε λίγο την προεκλογική εκστρατεία των δημοτικών παρατάξεων και ας πάμε σε ένα θέμα που ουδείς έχει παρουσιάσει έως σήμερα. Και μιλάμε βέβαια για τις "αποχωρήσεις" υποψηφίων δημοτικών συμβούλων λίγες μέρες πριν τις κάλπες για λόγους που δεν εξηγούν αλλά είναι προφανείς! Κάποιος φεύγει μία εβδομάδα πριν τις εκλογές από την παράταξη την οποία εξακολουθεί και στηρίζει είτε για προσωπικούς λόγους είτε επειδή φοβάται την ετυμηγορία του λαού που πριν μερικές μέρες αποζητούσε την ψήφο του. Σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που πάνε απλώς για την συμμετοχή δεν ασχολούνται καθόλου και θεωρούν πως 1-2 εβδομάδες πριν τις κάλπες μπορούν να συγκεντρώσουν τις απαιτούμενες ψήφους. Η δική μας εμπειρία λέει πως αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο εάν είσαι ο Κασσελάκης! 


  • Μην ξεχάσετε τις δικές μας επιλογές για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές ( κάντε κλικ εδώ) γιατί θα σας ξεχάσουμε εμείς τα επόμενα πέντε χρόνια. Άλλωστε είναι έτσι τα εκλογικά τμήματα της πόλης μας πολλά με λίγους εγγεγραμμένους ( ούτε 500 άτομα ) που εύκολα μπορούμε να βρούμε ποιοι μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και στην κάλπη ρίχνουν όσους επιθυμούν να κλείσει αυτό το ιστολόγιο. Και βέβαια επειδή εμείς δεν έχουμε αυταπάτες τέτοιοι υποψήφιοι υπάρχουν ακόμα και στην παράταξη που εμείς στηρίζουμε! 

  • Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχουμε πάνω από μία ανάρτηση την ημέρα αυτή την περίοδο αφού η "μάχη" δίνεται σε σπίτια , καφενεία, καταστήματα πάσης φύσεως και φυσικά ανθρώπους που δεν έχουν καν διαδίκτυο για να μας διαβάσουν γιατί όσοι έχουν μας γνωρίζουν έχουν φροντίσει για αυτό όσοι ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ μας "διαφήμισαν" για περισσότερο από δύο χρόνια προσδοκώντας την εξαφάνιση μας! 

  • Κομμουνιστές εργαζόμενοι  σταματήστε το "σαμποτάζ" και δουλέψτε  γιατί η δεύτερη φορά θα είναι αλλιώς. Εκτός και είσαστε σίγουροι πως θα υπάρχει άλλος δήμαρχος,  και θα σας λουφάρει! Το παρακάνατε! Βέβαια στα σκουπίδια θα "πνιγεί" και ο Χατζηδάκης που είχε βγάλει και δελτίο τύπου αποκαλώντας fake news μια τραγική εικόνα στον τομέα της καθαριότητας .Μια εικόνα που μπορεί να αλλάξει ΜΟΝΟ με ΠΛΗΡΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της δομής. Όλα τα άλλα είναι απλώς ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ που έχουν υποψήφιοι δήμαρχοι που πάνε και σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα έχοντας ΙΔΙΑ θέση με την νυν διοίκηση για το θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων και σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες! 


    • Την Δευτέρα στο αναψυκτήριο της πόλης μας έχει την προεκλογική του συγκέντρωση ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής κος Παρασκευάς Γιαννόπουλος. Ο κος Γιαννόπουλος με φιλίες από όλους τους πολιτικούς χώρους δοκιμάζεται σε μια εκλογική διαδικασία και ως μαχητής θεωρούμε πως θα τα καταφέρει αλλά για να συμβεί αυτό χρειάζεται την στήριξη όλων όσων πιστεύουν στις ικανότητές του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: