ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Για να πάει η Ηλιούπολη Μπροστά πρέπει και οι ίδιοι ως πλειοψηφία να το επιθυμείτε γιατί χωρίς την ψήφο σας ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να γίνει!

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Για να πάει η Ηλιούπολη Μπροστά πρέπει και οι ίδιοι ως πλειοψηφία να το επιθυμείτε γιατί χωρίς την ψήφο σας ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να γίνει!

 


Στους δρόμους συνομιλώντας με τους δημότες μας οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" για να γίνει η μεγάλη ανατροπή σε δύο μέρες στις κάλπες. 


Πετύχαμε τον ίδιο τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" να συνομιλεί με συνδημότες μας στην πλατεία Φλέμινγκ συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του ανάμεσα σε αυτούς η κα Θεόνη Γαλάνη και ο κος Παναγιώτης Πάσχος. 


Στην Αγία Μαρίνα όπου και εμείς διαμένουμε ( δυστυχώς γιατί είναι η πιο υποβαθμισμένη περιοχή του δήμου μας) στο εκλογικό περίπτερο της Πλατείας Ανεξαρτησίας υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" ενημερώνουν τους συνδημότες μας για το πρόγραμμα της παράταξης. 


Δημήτρης Μπέγκας- Αγγελική Ευσταθιάδου - Κωνσταντίνος Χρυσής  στο εκλογικό περίπτερο στην Πλατεία Ανεξαρτησίας. 




Εμείς μαζί με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Γιώργο Βέργο και Χρήστο Μαστραντώνη , Παναγιώτη Καρανδρέα & Γιώργο Παπαζωγονόπουλο βρεθήκαμε τις τρεις τελευταίες μέρες σε διάφορα σημεία της πόλης ,  και το μήνυμα των συνδημοτών μας ήταν πως η παρούσα διοίκηση πρέπει να φύγει,  κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί στις κάλπες της επόμενης Κυριακής! Για την πρώτη κρίσιμη Κυριακή δεν θεωρούμε πως οι κεντροδεξιοί της πόλης μας έχουν καλύτερη επιλογή από τον συνδυασμό "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" γιατί εμάς αυτό το κοινό μας ενδιαφέρει παρόλο που η παράταξη είναι ανοιχτή και σε αυτή συμμετέχουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. 





Και οι υπόλοιποι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" είναι στους δρόμους αλλά εμείς που διαφέρουμε από όλα τα υπόλοιπα τοπικά ΜΜΕ και δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να τα έχουμε καλά με όλους προκρίνουμε κόντρα στο προσωπικό μας συμφέρον κάποιους από αυτούς. 

Οι δικές μας επιλογές είναι γνωστές ( κάντε κλικ εδώ) όπως γνωστή είναι και η απαισιοδοξία μας αφού ακόμα και εάν η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κατακτήσει την πρώτη θέση την δεύτερη Κυριακή των εκλογών ως ιστολόγιο θα έχουμε ηττηθεί αφού το διψήφιο ποσοστό της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης πρέπει να θεωρείτε δεδομένο. 

Με την ελπίδα πως δεν θα δούμε και άλλους ΦΑΣΙΣΤΕΣ μέσα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο πέρα αυτούς της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης από το άλλο άκρο προσερχόμαστε στις κάλπες που εμείς βλέπουμε ως γιορτή της Δημοκρατίας και με την ΨΗΦΟ μας βάζουμε φρένο σε μια πόλη ζέχνει από φασισμό ό,τι και εάν σας γράφουν ΟΛΟΙ οι άλλοι. 

Το γεγονός πως καμία ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ δεν έβγαλε ανακοίνωση για το περιστατικό που κατήγγειλε ΔΗΜΟΣΙΑ και ΜΠΡΑΒΟ της η παράταξη "Φωτεινή πόλη" δείχνει πως δεν το έχουν με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ γενικά και ως πλειοψηφία οι συνδημότες μας δεν έχουν μάθει ακόμα να ξεχωρίζουν τους μπράβους και τους εκβιαστές από τους επιχειρηματίες και τις πουτ@νες από τις κυρίες! 

Αυτό το παγιωμένο πλέον κοινό ψηφοφόρων που μετράει χιλιάδες ψήφους σίγουρα δεν θα αφήσει την πόλη μας να πάει Μπροστά γιατί ένας ΚΟΥΚΟΣ δεν φέρνει την ΑΝΟΙΞΗ. Να δούμε τι θα καταφέρει ένας ΠΟΥΛΟΣ για να έχουμε μία από τα ίδια και μετά να "σκούζετε" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως αξίζετε καλύτερη πόλη. 

Για εμάς ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ και το έχετε αποδείξει διαχρονικά με την ΨΗΦΟ σας ως πλειοψηφία. Αυταπάτες πως την Κυριακή θα γίνουν "θαύματα" εμείς ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ παρόλο που αγωνιζόμαστε 10 χρόνια τώρα να αφυπνίσουμε συνειδήσεις όχι μόνο ασυνείδητων αλλά κατά βάση ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ! 

ΥΓ: Οι χιλιάδες που θα πάνε να ψηφίσουν Γιώργο Χατζηδάκη την Κυριακή  ενώ μερικούς μήνες πριν ψήφισαν Κυριάκο Μητσοτάκη δεν είναι  το ανέκδοτο της  πόλης μας,  αλλά Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ της! Και από Δευτέρα η ΣΟΒΙΕΤΙΑ θα κυβερνά τον δήμο μας αφού ουδείς θέλει να την ανατρέψει . Όλες οι δημοτικές παρατάξεις θέλουν να συνεργαστούν μαζί της τάχα για το "καλό" της πόλης μας! 900 εργαζόμενοι του δήμου μας έχουν εκθέσει ένα σωρό διοικήσεις αλλά ακόμα κάποιοι ονειρεύονται πως αυτοί οι εργαζόμενοι θα αλλάξουν! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: