ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό........

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό........



  • Είχαν σοβαρές δουλειές να κάνουν οι δημοτικές παρατάξεις και που καιρός να καταδικάσουν την φασιστική λεκτική επίθεση που υποκινεί την κουλτούρα του βιασμού που δέχθηκε ο επικεφαλής της παράταξης "Φωτεινή πόλη" κος Δημήτρης Ευαγγέλου. Και εκεί που θεωρούσαμε πως τελικά είχαν πρόβλημα με εμάς που τους "στεναχωρούμε" τελικά μας απέδειξαν για ακόμη μια φορά πόσο αδιαφορούν για θέματα τα οποία θα έπρεπε να είχαν σημαία στον προεκλογικό τους αγώνα. Ασχολούνται πως θα διώξουν το ΚΥΤ Υμηττού που στέκει εκεί πάνω από 20 χρόνια και σας πουλάνε "επαναστάσεις" και κόντρες με την κυβέρνηση για την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ την ίδια στιγμή που φωτογραφίζονται περιχαρείς με υπουργούς της κυβέρνησης. Στο τέλος με την πολιτική που ασκούν θα τα καταφέρουν να δούμε τους κομμουνιστές της πόλης μας με ΔΙΨΗΦΙΟ ποσοστό! 


  • Χατζηδάκη - Ψυρρόπουλο δίνουν για δεύτερο γύρο οι στοιχηματικές εταιρίες και μένει να αποδειχθεί εάν όπως το 2019 πέσουν έξω στις προβλέψεις τους. Τότε είχε επικρατήσει ο τρίτος και για τον λόγο αυτό κάποιοι παρακαλάνε να συμβεί ό,τι και το 2019. 

  • Οι "αγανακτισμένοι" που τους "πνίγουν" τα σκουπίδια βαρέθηκαν να πάνε στις συγκεντρώσεις των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και τώρα ελπίζουμε πως δεν θα βαρεθούν να πάνε και στις κάλπες γιατί με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι διοικήσεις δεν πέφτουν! 

  • Δεν ήταν η πρώην Χρυσαυγίτισσα βουλεύτρια στην εκδήλωση του Στάθη Ψυρρόπουλου και το λέμε με βεβαιότητα αφού είχαμε τα "μάτια" μας και εκεί! 

  • Αφήσαμε τους "Κασιδιάρηδες" υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους να τους κρίνετε εσείς με την ψήφο σας αύριο. Έτσι και αλλιώς εμάς δεν μας πείθετε για την δημοκρατικότητά σας αφού έχετε για χρόνια ψηφίσει δοτούς και κομμουνιστές ! Και να μπει ένας στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο δεν θα χάσουμε και την Πόλη απλώς θα έχουμε περισσότερο λαϊκισμό και show στα επόμενα δημοτικά συμβούλια . Να θυμίσουμε πως η νέα διοίκηση θα αρχίσει να ασκεί τα καθήκοντά της από 1/1/2024. Το ποια θα είναι θα αποφασίσετε εσείς άλλωστε 10 χρόνια τώρα έχετε αποδείξει με την ψήφο σας ως πλειοψηφία πως δεν αξίζετε κάτι καλύτερο από αυτό που ήδη έχετε! 

  • Όλες οι δημοτικές δομές θα δίνονται μπιρ - παρά και με την επόμενη διοίκηση είδατε κανέναν να κάνει προεκλογικό θέμα το ευτελές τίμημα με το οποίο ενοικιάζεται το δημοτικό αναψυκτήριο της πόλης μας; 

  • Συμβασιούχος υπάλληλος του δήμου μας ήταν ΄σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας ένα από τα "θέματα" που σας είχαμε παρουσιάσει μέσα στην προεκλογική περίοδο! Το θέμα δεν το παίξαμε αφού καμία από τις δημοτικές παρατάξεις δεν έδειξε ενδιαφέρον για το αρχικό και επειδή παλιότερα σε αντίστοιχο θέμα που είχαμε παίξει με αποδείξεις για άλλο υπάλληλο του δήμου μας με ακραίες ρατσιστικές θέσεις οι ΠΑΝΤΕΣ είχαν αδιαφορήσει. Σε μια πόλη που ζέχνει από ΚΟΚΚΙΝΟ και ΜΑΥΡΟ φασισμό είναι λογικό πως θα υπάρχουν και υπάλληλοι με τέτοιες ακραίες απόψεις θα πουν όσοι περιμένουν από δαύτους να δουν την πόλη μας ΚΑΘΑΡΗ! 

  • Λάβαμε υλικό από μόλις τρεις παρατάξεις αφού οι υπόλοιπες μάλλον δεν έχουν βλέψεις για δεύτερο γύρο ή δεν είχαν λεφτά για πέταμα! 

  • Εμείς θα ψηφίσουμε "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και συγκεκριμένα τους Καρανδρέα - Μπέγκα - Βέργο και Παπαζωγονόπουλο . Για εσάς έχουμε και την ενναλακτική του πάντα μαχητικού Μαστραντώνη και φυσικά το βασικό για εμάς είναι με την ψήφο σας να στείλετε την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ. Τάσου Ευσταθίου στον δεύτερο γύρο ακόμα και εάν επιλέξετε να ψηφίσετε τους υβριστές μας που υπάρχουν και μέσα σε αυτή! 


  • Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα εάν κάποια τοπικά ΜΜΕ που κατηγορούν εμάς για διγλωσσία σας έχουν ενημερώσει ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ αύριο. Δεν σας λένε για να τα έχουν καλά με όλους την στιγμή που εμείς δεν θέλουμε να τα έχουμε καλά ούτε με μέλη της παράταξης την οποία αύριο θα ψηφίσουμε. Αυτές είναι οι διαφορές μας και αύριο - μεθαύριο θα σας εμφανίσουν και τον "κουνιστό Μεσσία" για να μας λασπώσει επειδή αποκαλύψαμε στους πολλούς τι μέρος του λόγου είναι ! 
  • Ενεργοί Φασίστες Ηλιούπολης μία μέρα σας έμεινε για να δείτε εάν τελικά θα είναι επόμενος δήμαρχος της πόλης μας ο κος Γαβριήλ Αραμπατζής! Όχι τίποτα άλλο "θάψατε" και μερικούς υποψηφίους της παράταξής σας που θα είχαν εκλεγεί εάν κατέβαιναν οπουδήποτε αλλού αφού εσείς δημοτικό σύμβουλο πλην του επικεφαλής δεν θα βγάλετε! 


  • Η δική μας εκτίμηση είναι πως όσο και να στραβώσει το πράγμα η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" θα εκλέξει τρεις δημοτικούς συμβούλους μαζί με τον επικεφαλής της! 

  • Μας ζήτησαν να βάλουμε τις δικές μας εκτιμήσεις και δεν το κάνουμε αφού έτσι θα δυναμιτίσουμε το κακό έτσι και αλλιώς κλίμα που υπάρχει στον χώρο που εμείς υπηρετούμε. Και μιλάμε για μια κεντροδεξιά της πόλης που στις εθνικές εκλογές ψηφίζει Μητσοτάκη και στις δημοτικές ό,τι βρει! Εάν δεν μπει και αυτή την φορά κεντροδεξιός υποψήφιος δήμαρχος στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών Η ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ τελείωσε για την πόλη μας. Και ο μόνος που μπορεί να το πετύχει είναι ο Τάσος Ευσταθίου που εάν φτάσει το 18%-20% στον πρώτο γύρο θα είναι ο επόμενος δήμαρχος της πόλης μας. 

Σας βάζουμε και κάρτες μερικών υποψηφίων δημοτικών συμβούλων έτσι για να τους φρεσκάρετε στην μνήμη σας λίγο πριν τις κάλπες! 








Δεν υπάρχουν σχόλια: