ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Για ακόμη μια φορά φασίστες βανδάλισαν το εκλογικό περίπτερο της παράταξης "ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ" του Νίκου Χαρδαλιά στην πλατεία Φλέμινγκ

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Για ακόμη μια φορά φασίστες βανδάλισαν το εκλογικό περίπτερο της παράταξης "ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ" του Νίκου Χαρδαλιά στην πλατεία Φλέμινγκ

 


Η ατιμωρησία αποθρασύνει τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ και έτσι για ακόμη μια φορά το εκλογικό περίπτερο της παράταξης "ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ" του Νίκου Χαρδαλιά που διεκδικεί την ψήφο σας για την Περιφέρεια Αττικής βανδαλίστηκε από όσους με τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τις εκλογές δεν το έχουν! 

Σε κάθε περίπτωση αύριο θα πάρουν την απάντηση που αρμόζει από τους χιλιάδες συνδημότες μας που θα τιμήσουν με την ψήφο τους τον Νίκο Χαρδαλιά και τους υποψηφίους του. 

Και μια και ο λόγος για τις Περιφερειακές εκλογές μία από τις τέσσερις ψήφους σας πρέπει να πάει στον συνδημότη μας κ. Παρασκευά Γιαννόπουλο που με την εμπειρία του είναι χρήσιμος και για την ΑΤΤΙΚΗ αλλά κυρίως για την πόλη μας αφού οι χρηματοδοτήσεις όλων των μεγάλων έργων γίνονται από την Περιφέρεια και οι Ηλιουπολίτισσες και οι Ηλιουπολίτες πρέπει να έχουν τον δικό τους άνθρωπο στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο μιας και όσους στείλαμε στο προηγούμενο δεν τα πήγαν καθόλου καλά. 

Την φωτογραφία του σπασμένου περιπτέρου μας έστειλε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και πάντα αγωνιστής της γαλάζιας παράταξης κ. Παναγιώτης Πάσχος. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: