ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Μία από τις τέσσερις ψήφους σας δικαιείται ο κος Γιώργος Βέργος εάν θέλετε ΡΗΞΕΙΣ που θα βοηθήσουν την πόλη μας να πάει επιτέλους ΜΠΡΟΣΤΑ!

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Μία από τις τέσσερις ψήφους σας δικαιείται ο κος Γιώργος Βέργος εάν θέλετε ΡΗΞΕΙΣ που θα βοηθήσουν την πόλη μας να πάει επιτέλους ΜΠΡΟΣΤΑ!


Από τους πρώτους που συμφώνησαν στο να δοθούν μισθοί όσων εκλεγούν με την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και λάβουν έμμισθες θέσεις στις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου μας ήταν ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κος Γιώργος Βέργος.

Η δέσμευση του επικεφαλής της παράταξης και υποψηφίου δημάρχου κ. Τάσου Ευσταθίου πως  για ένα χρόνο όσοι λάβουν έμμισθες θέσεις στη διοίκησή του θα παίρνουν το ΜΙΣΟ τους μισθό,  και ο υπόλοιπος θα πηγαίνει για τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου μας,  βρήκε σύμφωνους όσους συμμετέχουν στην παράταξη. 

Δημόσια δεν έχει διαφωνήσει κανείς ,με μια πρόταση που έμπρακτα δείχνει πως δεν πάνε για τα χρήματα , αφού για κάποιους η δέσμευση αυτή σημαίνει πως θα εργάζονται για ελάχιστα χρήματα( π.χ ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ θα παίρνει για έναν χρόνο μόλις 400 ευρώ! )

Θα θέλαμε περισσότερες ΡΗΞΕΙΣ με το παλιό , σε αυτή την προεκλογική περίοδο και για τον λόγο αυτό προκρίνουμε ανθρώπους που είναι διατεθειμένοι να "σπάσουν αυγά" ( αλλιώς ομελέτα δεν γίνεται) όπως ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κος Γιώργος Βέργος που αξίζει την ΜΙΑ από τις τέσσερις ψήφους που έχετε , γιατί δεν θα μπει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο απλώς για να κρατάει την καρέκλα! 

Σε μια σειρά θεμάτων τα οποία έχουμε συζητήσει μαζί του και αφορούν την πόλη μας,  έχουμε κοινή στάση και για τον λόγο αυτόν δεν θα διστάσουμε να σας προτείνουμε να τον ψηφίσετε αφού εμείς πάντα θα πιστεύουμε σε άτομα με ισχυρή ΑΠΟΨΗ που δεν ποδηγετούνται από "γραμμές" που κρατούν ισορροπίες που μας καθηλώνουν για να μην στεναχωρήσουμε συμφέροντα! 

Καλή επιτυχία λοιπόν στον κ. Γιώργο Βέργοκαι εσείς μην ξεχάσετε να τον "σταυρώσετε" για να έχετε αύριο κάποιον μέσα στο δημοτικό συμβούλιο που θα "σταυρώνει" όσους υποτιμούν την νοημοσύνη μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: