ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Στην κορυφή της τοπικής ενημέρωσης το ilioupolinews.gr τους συγχαίρουμε και δημόσια

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Στην κορυφή της τοπικής ενημέρωσης το ilioupolinews.gr τους συγχαίρουμε και δημόσια



Επειδή προφανώς εμείς δεν είμαστε άνθρωποι να κρύψουμε την αλήθεια το site του Γιάννη Καραμαγκάλη βρίσκεται από σήμερα πιο ψηλά στο alexa.com από το δικό μας ιστολόγιο .
Το βλέπετε και στην παραπάνω φωτογραφία άλλωστε και φυσικά ο λόγος που δεν το ανεβάσαμε πρώτοι ως είδηση ήταν όχι η προσωρινή ή μόνιμη ήττα μας αλλά η εμμονή κάποιων άλλων ΜΜΕ  στην πόλη μας που ενώ είναι στα "αζήτητα"  θεωρούν "έγκλημα" το να δημοσιοποιούμε στοιχεία ενδιαφέροντα για το αναγνωστικό κοινό. 

Εμείς παραμένουμε δεύτεροι και "καταϊδρωμένοι" ,παραμένοντας δεξιοί αλλά όχι αδέξιοι στη θέση 1154 για την Ελλάδα σύμφωνα πάντα με την alexa.com που όσο και εάν απαξιώνεται εξακολουθεί και είναι η μοναδική εταιρία που προβάλλει δωρεάν τέτοια στοιχεία , και προσβάσιμα για όλους τους χρήστες του διαδικτύου.


Οι λόγοι της απώλειας της κορυφής ήταν ήδη σε εμάς γνωστοί εδώ και καιρό αφού προφανώς και δεν είναι σε κανέναν ευχάριστο να διαβάζει συνεχώς τα δικά μας "ακραία" κείμενα που διαλύουν ΜΥΘΟΥΣ μιας πόλης που αρέσκεται στο να διαβάζει fake news και να πυροβολεί τους δημοσιογράφους όταν τους υποδεικνύουν τις λάθος επιλογές τους.

Γιατί προφανώς και fake news ήταν η παγιωμένη άποψη για τη Δημόσια Περιουσία, για την δήθεν επικινδυνότητα του ΚΥΤ στον Υμηττό , και κυρίως για το γεγονός πως ακόμα και μετά από 10 χρόνια μνημονίων κάποιοι θεωρούν πως υπάρχει και άλλος ευκολότερος δρόμος αποφυγής του τεράστιου εξωτερικού μας χρέους. 

ΜΜΕ όπως το ilioupolinews.gr που απλώς παραθέτουν γεγονότα εύκολα διαβάζονται από όσους περιμένουν "σωτήρες" από τα δεινά που οι ίδιοι δημιούργησαν με τις επιλογές τους . Γιατί η πλειοψηφία ψήφισε , ψηφίζει και θα ψηφίζει όλο αυτό το πολιτικό προσωπικό που πήρε τις αποφάσεις για την χώρα μας.

Για την πόλη μας το ίδιο συμβαίνει και ως γνωστόν οι ΟΤΑ είναι κύριοι υπεύθυνοι για την χρεοκοπία της χώρας μας με τις πολιτικές που ασκούσαν και συνεχίζουν σε μικρότερο βαθμό να ασκούν.

Άκρατος κρατισμός και ΔΙΑΦΘΟΡΑ με πολλούς λαϊκιστές που έχτισαν πολιτικές καριέρες κάνοντας "επαναστάσεις" που ευνόησαν και ευνοούν όσους εδώ και δεκαετίες επιθυμούν η χώρα μας να μένει στάσιμη και καθηλωμένη ως η τελευταία Σοβιετία της Ευρώπης.

Συνεχίζουμε έως τις εκλογές στις τοπικές της ΝΔ (μέσα στο φθινόπωρο) και μετά όπως έχουμε γράψει ελάχιστες αναρτήσεις και ραντεβού το 2023.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: