ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Να και μια συνάντηση με έναν δήμαρχο της κοινής λογικής

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Να και μια συνάντηση με έναν δήμαρχο της κοινής λογικής


Τον δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη συνάντησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" Τάσος Ευσταθίου.



Μίλησαν για θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και φανταζόμαστε και για το θέμα του νέου Κοιμητηρίου όπου βέβαια το Διαδημοτικό δεν βρίσκει σύμφωνο τον Τάσο Ευσταθίου σύμφωνα τουλάχιστον με όσα καταλάβαμε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο.

Άρα αγαπητέ Ανδρέα χάσιμο χρόνου ήταν η χθεσινή σας συνάντηση αφού το μείζον θέμα του Κοιμητηρίου για την πόλη σου αλλά και για την δική μας δεν μπορεί να προχωρήσει όσο υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν πως προέχει η προστασία του Υμηττού από τους άταφους νεκρούς μας. 

Ελπίζουμε τουλάχιστον η διοίκηση Χατζηδάκη να μην ακούσει τις φωνές του λαϊκισμού και να έχουμε και εμείς δίπλα στο ΚΥΤ στον Υμηττό το νέο διαδημοτικό Κοιμητήριο που οφείλουμε στους νεκρούς μας. 

Άλλος χώρος δεν υπάρχει είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ αυτό, όσοι αντιδρούν στην ΟΥΣΙΑ θέλουν να αφήσουν τους δήμους μας χωρίς Κοιμητήριο.

ΥΓ: Η φωτογραφία από το facebook του Τάσου Ευσταθίου. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: