ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Και οι συκοφαντίες συνεχίζονται .....

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Και οι συκοφαντίες συνεχίζονται .....


Μετά από κάθε ανάρτηση του "φίλου" Παύλου θα ακολουθεί και ένα δικό μας "χτύπημα" στη διοίκηση Χατζηδάκη. Αυτή που θεωρεί πως μπορεί να γκρεμίζει Εκκλησίες.
Η ανάρτηση του Γιάννη Αναγνώστου είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ κατά της διοίκησης πως αρμενίζει λάθος και προφανώς ούτε κρυπτόμενοι συκοφάντες είμαστε ούτε κουτσομπόλες. Γιατί εάν ήμασταν θα είχαμε χτυπήματα κάτω από την ζώνη που δεν συνηθίζουμε όχι λόγω δημοσιογραφικής δεοντολογίας αλλά λόγω ΗΘΟΥΣ.

Προφανώς και δεν διαβάζει σωστά τις αναρτήσεις μας αφού ΔΙΑΨΕΥΣΑΜΕ πρόβλημα υγείας και δεν το επικαλεστήκαμε. Εκτός και εάν η φράση πάνω από τις δυνάμεις μας ερμηνεύτηκε ως σωματικές δυνάμεις και όχι απλώς απέχθεια στο να παλεύουμε να κάνουμε ανθρώπους αυτούς που ποτέ δεν θα γίνουν. Αυτός ο "ακραίος" λόγος μας προφανώς και έχει εκτιμηθεί από συναδέλφους που διαχειρίζονται σελίδες στο facebook και μας παρέχουν την δυνατότητα να κάνουμε γνωστά τα ΑΙΣΧΗ που συμβαίνουν στην πόλη μας σε περισσότερους πολίτες. 

Άλλωστε οι αναγνώστες μας δεν περιορίζονται στα στενά όρια ενός δήμου αλλά ούτε σε αυτά μιας χώρας. Έλληνες και Ελληνίδες με τις ίδιες απόψεις με εμάς υπάρχουν σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της γης.

Σίγουρα δεν ΜΙΣΟΥΜΕ κανέναν ούτε τον Γιάννη Αναγνώστου ούτε φυσικά τον Παύλο Παπαθανασίου και αυτό το γνωρίζουν ΟΛΟΙ.

Ο Βαλασοκράτορας αποχώρησε από τα κοινά της πόλης αλλά αυτή παρέμεινε βρώμικη , με ελλειπή φωτισμό και με λιγότερα ταμειακά αποθέματα ο δήμος μας. Αυτή είναι μια ΑΛΗΘΕΙΑ που δεν μπορεί να κρύβουμε από τους δημότες. Όχι πως είναι άμοιροι ευθυνών γιατί τους είχαμε εγκαίρως προειδοποιήσει.

Και 16 χρόνια δήμαρχος να παραμείνει ο Γιώργος Χατζηδάκης δεν θα αλλάξει κάτι προς θετική κατεύθυνση για την πόλη.

Γιατί είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ανίκανος, και δυστυχώς και τελείως ΑΠΙΣΤΟΣ ξένος προς τις παραδόσεις και τα έθιμα της Φυλής μας. Γιατί μπορεί ο Βασίλης Βαλασόπουλος να μην πέτυχε σε όλα αλλά δεν μπήκε ποτέ στον πειρασμό πατέρα Σεραφείμ Δημητρίου να γκρεμίσει ναούς. Αλλά αφορά άλλον ναό και για αυτό η ΑΦΩΝΙΑ σας. Όταν δημοσιευθούν οι αυθαιρεσίες και άλλων ναών από εμάς τότε μάλλον θα δείξετε την πρέπουσα ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

Γιατί αυτοί που φωνάζουν για τις αυθαιρεσίες απλώς καλύπτουν τις πάγιες ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ τους θέσεις πίσω από τις άναρθρες κραυγές τους. Δεν πηγαίνουν (όπως και εγώ άλλωστε που έχω χάσει την ΠΙΣΤΗ μου) παρά σπάνια στην Εκκλησία και θέλουν να στερήσουν αυτό το δικαίωμα από τους ΠΙΣΤΟΥΣ.

Ένας δήμος 150.000 κατοίκων δεν μπορεί να έχει τόσες λίγες Εκκλησίες επειδή ένα 5% των δημοτών μας πιστεύουν σε άλλους "θεούς" ή στο τίποτα.

Και τέλος προφανώς και δεν μπορεί να αμφισβητήσει την δημοκρατικότητά μας κάποιος που θεωρεί πως όσοι ψήφισαν τα μνημόνια είναι Γερμανοτσολιάδες!

Εμείς "φίλε" Παύλο ψηφίσαμε στο δημοψήφισμα ΟΧΙ όπως και εσύ. Το δικό μας ΟΧΙ όμως ήταν στα ψέματα της αριστεράς και της δώσαμε την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να καταστρέψει την χώρα εάν έφευγε από της Ε.Ε ή το ΝΑΤΟ αλλά δεν το έπραξε.

Δεν το έκανε για την Ελλάδα γιατί η αριστερά δεν είχε ΠΟΤΕ καμία ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. Το έκανε για να σώσει τους μισθούς του ο Τσίπρας και η παρέα του και φυσικά όλοι εσείς οι Κρατιστές που με τα δικά μας λεφτά μας κουνάτε το δάχτυλο.

Όχι οι Εθνικιστές δεν είναι φασίστες , φασίστες είναι όσοι δολοφόνησαν τον Ίωνα Δραγούμη και σήμερα τιμώνται από την Ελληνική Πολιτεία! 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: