ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι ασυναρτησίες του κ. Τασούλα προφανώς και δεν ξεγελάνε κανέναν για τους ουσιαστικούς λόγους της άδικης διαδικτυακής επίθεσης του προς την διοίκηση του δήμου μας

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Οι ασυναρτησίες του κ. Τασούλα προφανώς και δεν ξεγελάνε κανέναν για τους ουσιαστικούς λόγους της άδικης διαδικτυακής επίθεσης του προς την διοίκηση του δήμου μας


Βγή
καν και τα φερέφωνα της κομμουνιστικής Αριστεράς  να δηλώσουν "νομιμοφροσύνη" στον πρόεδρο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης που θεωρεί πως  με τον λαϊκισμό αποτίει  φόρο τιμής σε όσους αγωνίστηκαν για να πέσει η χούντα των Συνταγματαρχών στο Πολυτεχνείο. 

Ο κ. Τασούλας κάνει  στείρα  αντιπολίτευση σε μια διοίκηση που είναι κεντροαριστερή αλλά δημοκρατική και δεν έχει ώρα για λαϊκισμούς και για αναβολές πραγμάτων που πρέπει να γίνουν. Έτσι με αφορμή πως η διοίκηση  επέλεξε και συνεδριάσει  διαδικτυακά η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή την 17η Νοεμβρίου σε μια μέρα που οι μαθητές δεν έχουν υποχρεώσεις και έτσι οι γονείς τους θα μπορούν να συμμετάσχουν στην τηλεδιάσκεψη -αφού εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο φέτος δεν θα έχουμε με απόφαση της κυβέρνησης λόγω της πανδημίας,- ο κ. Τασούλας το έπαιξε διαδικτυακός Τσε Γκεβάρα! 


Άλλωστε η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή θα συνεδριάσει για προβλήματα των μαθητών για τα οποία ο η Ένωση την οποία εκπροσωπεί ο "επαναστάτης" Τασούλας με τους γνωστούς αγώνες του στο ΠΑ.ΣΟ.Κ πριν αλλάξει κόμμα και πάει στον ΣΥΡΙΖΑ , συμβάλει μόνο στο να προτείνει ανεδαφικές προτάσεις.

Τον κ. Τασούλα τον ενοχλεί επειδή στην Πρωτοβάθμια Σχολική  Επιτροπή γίνεται έργο και κυρίως επειδή πρόεδρος είναι η κ. Αγγελή πρώτη σε ψήφους στην δημοτική παράταξη την οποία στήριζε; και ο κ Τασούλας.

Έτσι βάλλει κατά της Επιτροπής για κάτι που είναι εμφανές σε κάθε λογικό άνθρωπο πως δεν στέκει ως κατηγορία μόνο και μόνο για να πλήξει την διοίκηση αλλά  κυρίως την συντρόφισσά του.

Κρίμα για τον ξεπεσμό και κυρίως κρίμα για όσους ψηφίζουν Τασούλες για προέδρους. Να πάτε να ψηφίσετε όλες και όλοι στις προσεχείς εκλογές των Συλλόγων ,δεν είναι δυνατόν να εκπροσωπεί την Ένωση Γονέων Ηλιούπολης ο γνωστός υβριστής κ. Τασούλας. Το διαδικτυακό του ύφος γνωστό 

Και φυσικά λασπολογεί εναντίον μας επειδή πολλάκις φορές έχουμε αναδείξει την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ του κυρίως όταν ως πρόεδρος της Ένωσης δεν έβγαλε ούτε μια ανακοίνωση για τον παιδεραστή- καθηγητή που έγινε πρώτη είδηση σε όλα τα ΜΜΕ της χώρας. Αντίθετα έβαλε κατά των ΜΜΕ και φυσικά του ιστολογίου μας που άμεσα ανέδειξε τις ευθύνες της εκπαιδευτικής κοινότητας και όσων δεν είχαν λάβει τα αναγκαία μέτρα ( κάμερες στις αίθουσες) που θα απέτρεπαν την απαράδεκτη συμπεριφορά του καθηγητή σε δύο τουλάχιστον ακόμα μαθήτριές του ( οι καταθέσεις τους θα γίνουν κοινή θέα και είναι στην κατοχή μας όταν έρθει η ώρα να δικαστεί το προφυλακισμένο ΚΤΗΝΟΣ) 

Για ακόμα μια φορά χωρίς στοιχεία  ο μυθομανής κ. Τασούλας βάλλει εναντίον όποιου ασκεί κριτική στην τραγική παρουσία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μαζέψτε τον  εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ , σας κάνει ζημιά. Άλλωστε από αυτούς καταλήξατε στο 20% από τους Τασούλες και τους Πολάκηδες! Διώξτε τους 53 γιατί θα καταλήξατε όπως και το ΚΚΕ στο 5% .




 Εμείς θαυμάζουμε κ. Τασούλα όσους εκλέγονται με την ψήφο του λαού και όχι τους κατσαπλιάδες που κατέσφαξαν τους Έλληνες. Ο φίλος Άδωνις είναι υπουργός εκλεγμένος με χιλιάδες σταυρούς και ο Τζήμερος είναι περιφερειακός σύμβουλος Αττικής. 

Εσείς δεν καταφέρατε κ. Τασούλα  να εκλεγείτε και βάλλεται κατά της πρώτης σε ψήφους δημοτικής συμβούλου κ. Αγγελή από την παράταξη που τάχα στηρίζετε; Με τέτοιες συμπεριφορές μόνο κακό κάνετε στην παράταξη αυτή. 

ΥΓ: Η φωτογραφία δεν μπήκε μόνο για "εμπορικούς λόγους", αλλά κυρίως για να δείξει το κοινωνικό μήνυμα αφού όλοι οι αριστεροί δεν μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι από εμάς και το γνωρίζουν καλά όσοι μας διαβάζουν. Άλλωστε εμείς δεν είμαστε με την διοίκηση ανήκουμε σε άλλη ιδεολογική κατεύθυνση αλλά προφανώς και θέλουμε οτιδήποτε καλό γίνεται για αυτή την πόλη να μην το "σαμποτάρουμε" ή να μη το υποτιμάμε. Λυπούμαστε ειλικρινά που βρέθηκε τοπικό ΜΜΕ να προβάλλει ως θέμα τις ασυναρτησίες του κ. Τασούλα για την αυριανή συνεδρίαση της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής  αλλά ο καθένας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται καθημερινά από τους αναγνώστες του. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: