ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για μια προσέγγιση που "στήθηκε" από την παράταξη "Η πόλη που θέλω" για επικοινωνιακούς λόγους

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για μια προσέγγιση που "στήθηκε" από την παράταξη "Η πόλη που θέλω" για επικοινωνιακούς λόγους

 


Δεν έχουμε λόγους να πιστεύουμε πως ο κύριος Γιάννης Καραμαγκάλης δεν γράφει την ΑΛΗΘΕΙΑ σε αυτό το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που εκθέτει τον κ. Γαβριήλ Αραμπατζή και σίγουρα θα διαβαστεί από τα κεντροδεξιά στελέχη της πόλης αλλά κυρίως από τους ψηφοφόρους της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης που στην πόλη μας αποτελούν διαχρονικά ένα 30% με 35% των συνδημοτών μας τουλάχιστον την τελευταία 20ετία,  αφού παλιότερα και με άλλες ακραίες "προσμίξεις"  το ποσοστό αυτό είχε υπερβεί ακόμα και το 40%! 

Το ρεπορτάζ που μπορείτε να βρείτε εδώ  όπως και όλο το φύλλο της τελευταίας "Ηλιοτυπίας" έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες μέρες και γράφτηκε για να ξεκαθαρίσει πως η συγκεκριμένη εφημερίδα όταν είχε διαφημίσει την πολυπόθητη για την συντριπτική πλειοψηφία των Νεοδημοκρατών της πόλης μας ΕΝΩΣΗ των δύο δημοτικών παρατάξεων σε ΜΙΑ δεν έπαιζε παιχνίδια αλλά μετέφερε πράγματα τα οποία είχε "ζήσει" από κοντά και που εάν θυμάστε είχε προξενήσει την ΕΝΤΟΝΗ από εμάς εδώ αντίδραση πως πρόκειται για ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ που σκοπό είχαν να δημιουργήσουν υψηλές προσδοκίες και να συκοφαντήσουν ιστορικά κεντροδεξιά στελέχη της πόλης που για εμάς είχαν, έχουν και θα έχουν λόγο ανεξάρτητα από τις λανθασμένες ή μη επιλογές τους αφού ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ κρινόμαστε αλλά δεν είναι π.χ λογικό να συνομιλούν για μια ΕΝΙΑΙΑ κεντροδεξιά παράταξη και στο διάλογο αυτό να μην έχει θέση ο μοναδικός κεντροδεξιός δήμαρχος της πόλης μας δηλαδή ο κος Γιάννης Αναγνώστου. 

Έχουν και άλλοι και για εμάς τους παραταξιακούς έχουν λόγο ΟΛΑ τα μέλη της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης που ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ αλλά και κάθε δημότης που θα γραφεί στη ΝΔ για να στηρίξει τον μεγάλο αγώνα που θα δοθεί ενάντια στον ΚΟΚΚΙΝΟ και τον ΜΑΥΡΟ λαϊκισμό. 

Το όλο θέμα έτσι όπως εξελίχθηκε με ΕΥΘΥΝΗ του κ. Αραμπατζή όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ που δεν έχει διαψευστεί οδήγησε σε ένα ακόμα ΝΑΥΑΓΙΟ συνένωσης όσων αφού ανήκουν στο ίδιο κόμμα λογικά θα έπρεπε να έχουν περισσότερα να τους ενώνουν και ελάχιστα να τους χωρίζουν. 

Δεν θέλουμε να σκεφτούμε καν το ενδεχόμενο πως και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές θα έχουμε "μαγαζάκια" που δεν έχουν καμία τύχη δεύτερου γύρου και όχι το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ που είναι πως η ΝΔ δεν μπορεί να μείνει εκτός δεύτερου γύρου στις δημοτικές εκλογές του 2023 στην πόλη μας. 

Προσωπικά ελπίζω πως ο κος Αραμπατζής θα σκεφτεί τουλάχιστον το δικό του όφελος αφού σε περίπτωση που δεχθεί να τεθεί ως απλός στρατιώτης στη μεγάλη μάχη που θα δώσει η παράταξη στις κάλπες του 2023 θα είναι ίσως και ο μοναδικός κεντροδεξιός κερδισμένος ανεξαρτήτως του τελικού αποτελέσματος.  

Έχω ψηφίσει όλους τους κεντροδεξιούς υποψηφίους δηλαδή Γιάννη Αναγνώστου , Τάσο Ευσταθίου και Γαβριήλ Αραμπατζή και πανηγύρισα μόλις μία ΝΙΚΗ ενώ ψηφίζω από τα τέλη της δεκαετίας του 1980!

Δεν θεωρώ πως κανείς κεντροδεξιός θα επιθυμούσε να μην πανηγυρίσουμε ποτέ μια ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΝΙΚΗ σε δημοτικές κάλπες στην πόλη μας και είμαι βέβαιος πως όλες και όλοι κατανοούν πως εάν δεν ασκήσουμε διοίκηση η πόλη θα συνεχίσει να βολοδέρνει πιστεύοντας σε "σοσιαλιστικά" παραμύθια και τα εισαγωγικά γιατί όποιος νομίζει πως θα φέρει τον σοσιαλισμό πληρωμένο με αμερικανικά δολάρια έχει απλώς ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. 

Ένα χρόνο έχετε να κάτσετε σε ένα τραπέζι ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ και να αποφασίσετε πως πάμε με αυτόν ή με εκείνον χωρίς να αδικηθεί κανείς. 

Υπάρχουν τα ποσοστά που έχουν πετύχει ΟΛΟΙ ως επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων υπάρχει φανταζόμαστε και η θέληση της κοινής λογικής που λέει πως ποτέ μια παράταξη του 15% δεν μπορεί να υποχωρήσει και να παραχωρήσει την θέση του επικεφαλής σε αυτή του 10% 

Το ίδιο θα λέγαμε και λέμε εάν ο πρώην δήμαρχος επιθυμούσε να κατέβει και πάλι αφού με βάση τα εκλογικά αποτελέσματα του 2014 ήταν και αυτός μπροστά του κ. Τάσου Ευσταθίου τον οποίο εμείς στηρίξαμε τότε επειδή είχε χρίσμα από τη ΝΔ και όχι επειδή θέλαμε να συνταξιοδοτήσουμε πρόωρα τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Αναγνώστου. 

Τέλος εμείς εάν η απόφαση του κόμματος είναι ο κος Γαβριήλ Αραμπατζής να είναι σίγουρος πως εμείς θα τον στηρίζαμε ανεξάρτητα εάν θεωρούμε πως με τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ τοποθετήσεις του δεν στηρίζει πάγιες θέσεις του κόμματος που δεν μπορούν να αλλάξουν για να χωρέσει ο τοπικισμός κανενός μας. 

Όσοι έλεγαν πως αφήνουν την κομματική τους κάπα έξω από το δημαρχείο εάν ο ηλιουπολίτικος λαός τους εξέλεγε (δοτός δήμαρχος της χούντας Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας)  ήταν εκείνοι που δεν δίστασαν να υπηρετήσουν μια χούντα που έβαλε σε "γύψο" την Αστική μας Δημοκρατία,  διέλυσε την χώρα φέρει  ΑΚΕΡΑΙΑ την ευθύνη για την προσπάθεια ανατροπής και απόπειρας  ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ενός εκλεγμένου Κύπριου Προέδρου, φυσικά άφηναν την κομματική  "κάπα" τους απέξω γιατί ήταν ΑΠΛΟΙ καιροσκόποι! 

Από την ΕΠΟΝ Λευκάδας βρέθηκαν να υπηρετούν Παττακούς και Παπαδόπουλους αφού ΚΟΚΚΙΝΟΣ ή ΜΑΥΡΟΣ φασισμός έχει τον ίδιο εχθρό την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τα κράτη που εδώ και 80 χρόνια διατηρούν ζωντανά τα ιδανικά της Δύσης απέναντι σε έναν κόσμο που η ΑΠΟΛΥΤΗ βαρβαρότητα της Ανατολής σηκώνει και πάλι κεφάλι! 

Από τέτοιους καιροσκόπους πολιτικούς  έχει γεμίσει η πόλη μας , που εξακολουθεί και υμνεί όσους την έχουν οδηγήσει στο σημερινό της τέλμα. 

Όσοι βρίσκουν καλό τον "πατερούλη" Στάλιν και κακό τον Χίτλερ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και φυσικά δεν θα είχαν κανένα θέμα να τιμήσουν τον οιοδήποτε θα περιόριζε τις ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ που απολαμβάνουμε πάντα για το "καλό" μας. 

Μια αλλαγή δημάρχου αγαπητοί συνδημότες δεν αρκεί για να αλλάξει πορεία ο δήμος μας.  για να κόψει τις γέφυρες με το ΚΑΚΟ της παρελθόν η πόλη μας , και για να έχουμε ως δεδομένα τα αυτονόητα. 

Χρειάζεται πολλά παραπάνω,  και θα τολμήσουμε να πούμε πως η ΝΔ παραμένει παγερά αδιάφορη για αυτά,  θεωρώντας πως θα ξεγελάσει την προδιαγεγραμμένη ΤΥΧΗ όσων αντί να ανοίξουν δρόμους , απλώς διαχειρίζονται τα φανάρια! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: