ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ όπως και το 2019 σας "ενημερώνουν" για το φαίνεσθαι σε λίγο μαζί με τον ιερέα της Αγίας Μαρίνας θα ευλογήσουν τον κ. Μουλά και θα αφορίσουν εμάς αφού η ΑΛΗΘΕΙΑ μας δεν μπορεί να απαντηθεί από διεφθαρμένους!

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ όπως και το 2019 σας "ενημερώνουν" για το φαίνεσθαι σε λίγο μαζί με τον ιερέα της Αγίας Μαρίνας θα ευλογήσουν τον κ. Μουλά και θα αφορίσουν εμάς αφού η ΑΛΗΘΕΙΑ μας δεν μπορεί να απαντηθεί από διεφθαρμένους!

 

Διαλαλούσαν δεξιά και αριστερά πως το ΕΝΑΚ δεν θα συμπορευτεί στις προσεχείς κάλπες με την νυν διοίκηση όπως ισχυρίζεται ο "γατούλης" της Αγίας Μαρίνας (λέγε με Κάνδηλα ) ο οποίος είχε παίξει ως θέμα την συνάντηση του επικεφαλής της παράταξης που υποστηρίζει με τον "πρώην" εντεταλμένο σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας της διοίκησης Χατζηδάκη κ. Γιώργο Μπενά! 

Βασικά εάν έκπληξη πως οι καιροσκόποι του ΕΝΑΚ θα έψαχναν αλλού πολιτική- παραταξιακή  στέγη για τις κάλπες του Οκτωβρίου μάλλον ζει σε άλλη πόλη! 

Και μπορεί να επιθυμεί διακαώς η παράταξη " Η πόλη που θέλω" να μετονομαστεί σε "Η πόλη που θέλω- ΕΝΑΚ" αλλά το πιο πιθανό είναι πως η παρουσία του ΕΝΑΚ θα "σκοτεινιάσει" την "Φωτεινή πόλη" που εάν μετατραπεί σε "Φωτεινή πόλη - ΕΝΑΚ" σίγουρα δεν θα είναι ελκυστική για την πλειοψηφία των κεντροδεξιών ψηφοφόρων. 

Τον μόνο κεντροδεξιό της πόλης που γνωρίζουμε άλλωστε που έχει φιλίες με το ΕΝΑΚ και συγκεκριμένα με τον παραιτηθέντα Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Δημότη κ. Γιάννη Πούλο είναι ο κος Παρασκευάς Γιαννόπουλος που ως κομματικά νομοταγής θα περιμένει την απόφαση της ΝΔ εάν και εφόσον δοθεί κομματικό χρίσμα σε κάποιον από τους υποψηφίους δημάρχους για να τον στηρίξει ΔΗΜΟΣΙΑ. 

Σε κάθε άλλη περίπτωση οι φιλίες παραμένουν φιλίες και οι κάλπες γεμίζουν με ψηφοδέλτια παρεών που γράφουν Ιστορία όπως πανηγύριζαν οι παρέες του κ. Χατζηδάκη ( Μπενάς - Πούλος κλπ) που τέσσερις μήνες πριν τις εκλογές ανακάλυψαν πως τα πράγματα για την πόλη δεν πήγαν καλά και εξαπατήθηκαν! 

Τώρα εάν σας φαίνεται ο συνομιλητής της κα Τσακογιάννη κος Πανταζόπουλος πως μπορεί να εξαπατηθεί , μάλλον είσαστε από αυτούς που πίστεψαν πως τρομοκρατήσαμε και εκβιάσαμε την κα Τσακογιάννη ! 

Τέλος για να είμαστε ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ το γράφουμε και ΔΗΜΟΣΙΑ σε όποια παράταξη και εάν δούμε πρώην υποψηφίους του ΕΝΑΚ εμείς θα το καυτηριάσουμε για εμάς άλλωστε ο πολίτης πρέπει να πληροφορείτε τα πάντα για έναν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο δεν είναι μόνο όσοι εγκατέλειψαν τις δημοτικές τους παρατάξεις και συνέργησαν με την νυν διοίκηση  τα "μαύρα" πρόβατα ,  αλλά και όσοι σαν τον κ. Κάνδηλα  ανακάλυψαν την "ικανότητα" των στελεχών του ΕΝΑΚ ενώ μέχρι πρότινος τους ειρωνεύονταν! 

Ελπίζουμε πως η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" δεν θα επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος όπου φιλοξένησε στα ψηφοδέλτιά της πρώην μέλη του ΕΝΑΚ (προνομιακούς προμηθευτές της διοίκησης Χατζηδάκη)  που μετά την "πούλησαν" , γιατί ούτε αυτά τα περνάμε από "Κολυμβήθρα του Σιλωάμ" αφού δεν είμαστε αφελείς.  Γνωρίζουμε πολύ καλά πως το "Κίνημα" δεν είδε ποτέ με θετικό μάτι αυτό εδώ το ιστολόγιο που ΞΕΚΑΘΑΡΑ και χωρίς αστερίσκους αναδεικνύει την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όλων μας! 

Άλλωστε πρώην υποψήφιοι του μας έχουν κόψει εδώ και χρόνια από τις ομάδες τους στο facebooκ ακολουθώντας το παράδειγμα υποψηφίων της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" που ξέχασε γρήγορα πως αυτό εδώ το ΔΕΞΙΟ ιστολόγιο ήταν και το μόνο διαδικτυακό μέσο της πόλης που στήριξε ΔΗΜΟΣΙΑ στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών σε δύο διαδοχικές αναμετρήσεις τον πρώην δήμαρχο κ. Βασίλη Βαλασόπουλο. Ας προσέχαμε να πηγαίναμε με τους νικητές και στις δεύτερες αφού στις πρώτες αποτρέψαμε στο να πέσει ο δήμος μας σε ΑΡΙΣΤΕΡΑ χέρια και δη αντιμνημονιακά!

Τέλος άμα θεωρεί κάποιος πως και μέσα στο ΕΝΑΚ υπάρχει καμία ιδεολογική συνοχή ας μας πει τι σχέση μπορεί να έχει ο τεχνοκράτης κος Σταύρος Γεωργάκης με Πούλους , Μπενάδες, Τσάκωνες και τον ιερέα της Αγίας Μαρίνας που από την μία  "ευλογεί "τον κ. Δένδια και ταυτόχρονα καθυβρίζει αποκαλώντας "χούντα" την κυβέρνηση στην οποία είναι υπουργός! 

Αυτά και δεν θα επανέλθουμε αφού η "επανάσταση" του ΕΝΑΚ δεν θα έχει βάθος! 

ΥΓ: Δεν υπάρχουν γιάφκες στην Ηλιούπολη και ιδίως χωρίς εισαγωγικά , αλλά άμα δεν κατανοείς τι "είδηση" μεταφέρεις , βγαίνεις μετά και κατηγορείς τον άλλο που έως χθες εκθείαζες ως ΛΑΓΟ! 

"Λαγό" ποιανού; Είχαν κρύψει ποτέ τα μέλη του ΕΝΑΚ σε ποιον "πράσινο ΘΕΟ" πιστεύουν; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: