ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Πανταζόπουλος "του πάω παντού αρκεί να βρω καρέκλα" μιλάει για προγραμματική σύγκλιση με πραγματικούς δημοκράτες που δεν θα δέχονταν τρόφιμα από Χρυσαυγίτες!

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Ο Πανταζόπουλος "του πάω παντού αρκεί να βρω καρέκλα" μιλάει για προγραμματική σύγκλιση με πραγματικούς δημοκράτες που δεν θα δέχονταν τρόφιμα από Χρυσαυγίτες!

Το ΕΝΑΚ για ακόμα μια φορά μέσα από ανακοίνωση του επικεφαλής του κ. Δημήτρη Πανταζόπουλου προσπαθεί να κάνει το ΜΑΥΡΟ - ΑΣΠΡΟ σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει το ΓΕΓΟΝΟΣ πως αυτό συμπορεύτηκε με μια διοίκηση που φάνηκε από τις πρώτες μέρες που ανέλαβε τα καθήκοντά της τι ακριβώς πρεσβεύει. 

Μια διοίκηση ΔΕΣΜΙΑ της διαπλοκής πριν ακόμα εκλεγεί που μάζεψε "ψεκασμένους" από όλο το πολιτικό φάσμα χωρίς καμία ιδεολογική συνοχή με σήμα την ΚΟΥΤΑΛΑ. 

Τέσσερα χρόνια μετά ο κος Πανταζόπουλος που είναι υπεύθυνος για την σταλινική προπαγάνδα που γίνεται μέσω του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης και για προνομιακούς "προμηθευτές" του δήμου μας που θα σας παρουσιάσουμε προεκλογικά βγήκε να μας πει πως αντιλήφθηκε τον ιδεολογικό αχταρμά της παρούσας διοίκησης μη κοιτώντας τα μέλη του ΕΝΑΚ που ανήκουν σε ένα σωρό ιδεολογίες και που η δράση τους φυσικά και δεν έχει την αποδοχή παρά μικρού τμήματος της τοπικής κοινωνίας μας. 

Τιμά λοιπόν τον κ. Γιάννη Πούλο ο κος Πανταζόπουλος αλλά κρατάει την καρέκλα όπως την κρατούν και οι δεκάδες συμβασιούχοι μέλη του ΕΝΑΚ που θυμήθηκαν τέσσερις μήνες πριν τις εκλογές πως είναι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ενώ δεν είχαν πρόβλημα σε μια σειρά δημοσιευμάτων μας που τους είχαν αγκαλιά με τους "Μουλάδες" ή τους "ψεκασμένους" ιερείς που είναι μόνο για τα "μεροκάματα". 

Τον απολογισμό της περιόδου της Αντιδημαρχίας του κ. Πούλου στην κοινωνική αλληλεγγύη τον έχουν κάνει ήδη οι δημότες μας και θα φανεί στις κάλπες του Οκτωβρίου. 

Οι δικοί μας αναγνώστες και όσοι πιστεύουν στο πάνω από κόμματα και χρώματα στην τοπική αυτοδιοίκηση ( εμείς διαφωνούμε με αυτό το σκεπτικό) νιώθουν πως μπορούν πλέον  να ψηφίσουν και να αναδείξουν σε θέση ευθύνης κάποιους κεντροδεξιούς ικανότερους από τον κ. Πούλο που επέλεξαν να κατέβουν με το ψηφοδέλτιο συνεργασίας από όλους τους πολιτικούς χώρους του κ. Χατζηδάκη. 

Έτσι με δεδομένο πως μετά την προσφορά της ομάδας "Οι Ηλιουπολίτισσες" που έβριζαν τον συγκεκριμένο Αντιδήμαρχο χωρίς ο επικεφαλής του ΕΝΑΚ  τότε να αντιδράσει γίνεται φανερό ακόμα και σε ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ πως ΛΑΓΟΣ είναι και τίποτα παραπάνω ο κος Πούλος! 

ΕΝΑΚ είναι και ο Σταύρος Γεωργάκης, η Ραγκούση , ο Κεφαλάς , ο Τσάκωνας , ο Τζούμαρης, ο Μπενάς, ο Προβιάς, η Τζιβάνη, ο Ροδιτάκης, ο Τσαφταρίδης, ο Ανδρικόπουλος, η Ηλιακοπούλου κ.ο.κ άμα αυτοί έχουν σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό και τους φταίνε οι Στασινόπουλοι ε τότε ας αποφάσιζαν το 2020 να αποχωρήσουν για να γλίτωνε το ξεφτυλίκι η νυν διοίκηση γιατί από όσους εμείς θα παρουσιάσουμε προεκλογικά και χώθηκαν στο δήμο μας αυτοί την τετραετία ήταν ΟΛΟΙ ΕΝΑΚ! 

Επειδή το ΕΝΑΚ τάχα πιστεύει στις συνεργασίες προφανώς και με χρυσαυγίτες και ιερείς "ψεκασμένους" καλό θα ήταν να αποχωρήσει από μια διοίκηση που τους έχει πάρει χαμπάρι εδώ και καιρό και θα αρχίσει να τους ξεφορτώνεται δεν μπορεί να διοικεί το δήμο το ΕΝΑΚ ας το καταλάβουν καλά οι ΜΟΝΟΨΗΦΙΟΙ! 

ΕΝΑΚ σε αυτή την πόλη σημαίνει πρωτίστως ΠΑ.ΣΟ.Κ άρα ας προσέξουν όσοι τους φιλοξενήσουν στα ψηφοδέλτιά τους ο δικομματισμός είναι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κάτι που θα επιβεβαιωθεί και στις δεύτερες βουλευτικές κάλπες. 

Το να μην διεκδικήσει λοιπόν κάτι από το 37%  της ΝΔ στην πόλη μας η παρούσα διοίκηση αλλά να περιμένει από το 8,5% του ΠΑΣΟΚ που θα μοιραστεί και αυτό σε τρεις δημοτικές παρατάξεις είναι ένας παραλογισμός. 

Ο εργατικός δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιώργος Χατζηδάκης όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής του ΕΝΑΚ κος Δημήτρης Πανταζόπουλος σε συνέντευξή του στην κα Τσακογιάννη! δεν μπορεί να ρίχνει τους πάντες για να βολεύει παντού τους ψηφοφόρους του ΕΝΑΚ! 

Αυτά και μην ξεχάσετε να ψηφίσετε πάλι όσους θεωρούν σημαντικό το "Κίνημά" τους και εσάς ηλιθίους να πιστεύετε πως αυτοί είναι ικανοί να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Άγαλμα στον Χατζηδάκη θα έπρεπε να φτιάξουν όλοι αυτοί που από την αφάνεια του μονοψήφιού τους τους έδωσε καρέκλες ευθύνης! 

Την ανακοίνωση "στήριξης" τον κ. Γιάννη Πούλου διαβάστε την στους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ που αντί να προτρέψουν τον Αραμπατζή να συνεργαστεί με τον κ. Ευσταθίου τον αποκαλούν αυριανό δήμαρχο της πόλης μας! 

Την πλάτη του Βαμβίνη θα δουν έτσι και κατέβει υποψήφιος για δήμαρχος Ηλιούπολης μην προκαλούν την "τύχη" τους ας σοβαρευτούν όσο ακόμα υπάρχει καιρός! 

Το 7.48% του ΕΝΑΚ το 2014 όταν έπαιζε φουλ Αντιμνημόνιο και επιζητούσε την ήττα του πρώην δημάρχου κ. Βασίλη Βαλασόπουλου στον δεύτερο γύρο. 

Το ΕΝΑΚ δημιουργήθηκε όπως είπε σε συνέντευξη στη Τσακογιάννη ο επικεφαλής του κ. Πανταζόπουλος επειδή αντέδρασαν στο χρίσμα ΠΑ.ΣΟ.Κ στον Βαλασόπουλο το 2010 βασικά δεν τους έκανε τα χατίρια και είπαν να κατέβουν μπας και πουλήσουν αργότερα όπως και συνέβη το ποσοστό τους σε κάποιον άλλο! 

Είναι τόσο συνεπής στην ιδεολογία τους και στο "αντιδεξιό τους μένος" που θα ψήφιζαν και Μητσοτάκη εάν τους έδινε καρέκλες ευθύνης ! Ούτε να παραιτηθούν τέσσερις μήνες πριν τις δημοτικές κάλπες δεν τολμούν αλλά ενδιαφέρονται όπως και "Οι Ηλιουπολίτισσες" για το "καλό" της πόλης προβάλλοντας τις επιχειρήσεις που έναντι χρηματικού τιμήματος διαφημίζονται σε αυτές! 

Όσα μέλη της ομάδας αναδεικνύουν ΔΗΜΟΣΙΑ την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους διαγράφονται και όταν τους γράψεις την ΑΛΗΘΕΙΑ τρομοκρατούνται και εκβιάζονται το δεύτερο ρήμα δεν θα έπρεπε ειδικά αυτές να το χρησιμοποιούν ούτε για πλάκα! 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Εξέθεσε ο Γιάννης Πούλος την διοίκηση- Την μία φέρνει τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από τον Χρυσαυγίτη Μουλά την άλλη αφήνει τις "Αμαζόνες" να ασκούν "κοινωνική πολιτική"

Δεν υπάρχουν σχόλια: