ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η "άλωση" της "ακροδεξιάς" από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν απόρροια του γεγονότος πως οι ψηφοφόροι τους δεν είδαν ποτέ με θετικό μάτι την ρωσοφιλία μια σειρά κομματικών σχηματισμών !

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Η "άλωση" της "ακροδεξιάς" από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν απόρροια του γεγονότος πως οι ψηφοφόροι τους δεν είδαν ποτέ με θετικό μάτι την ρωσοφιλία μια σειρά κομματικών σχηματισμών !

 

Τα λέγαμε χρόνια σε αυτούς που αναζητούσαν στον "πατριωτισμό" το τελευταίο τους καταφύγιο αφού αποδείχτηκαν πολιτικοί απατεώνες! 

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και η ένοχη σιωπή μιας σειράς κομματικών σχηματισμών έπαιξε καταλυτικό ρόλο που οι ψηφοφόροι τους και στις κάλπες της 21ης Μαίου και σε αυτές της 25ης Ιουνίου θα επιλέξουν να ψηφίσουν ΝΔ και Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Οι δήθεν πατριώτες και κάποιοι που το έπαιζαν εθνικιστές "ξεβρακώθηκαν" όταν δεν βγήκαν να υποστηρίξουν ΚΑΘΑΡΑ και χωρίς αστερίσκους τους Ουκρανούς Εθνικιστές,  αφού και μικρό παιδί αντιλαμβάνεται πως η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ κάθε σπιθαμής εδάφους είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα κάθε εθνικιστή. 

Το να πείσεις πως η Ουκρανία δεν είναι ανεξάρτητο κράτος και πως οι Ουκρανοί Εθνικιστές θα έπρεπε να παραδοθούν σε έναν λαό με προβληματική εθνική συνείδηση , ήταν ένα εγχείρημα που μόνο "Κασιδιάρηδες" θα μπορούσαν να βάλουν σε εφαρμογή και που απέτυχε οικτρά αφήνοντας και τους ίδιους εκτός όχι μόνο Βουλής αλλά και με τους μισούς έως πρότινος οπαδούς τους να μετακομίζουν σε ίδιας φιλοσοφίας κόμματα όπως η Πλεύση Ελευθερίας , η Ελληνική Λύση και η Νίκη! 

Το τάχα Εθνικό κόμμα "Έλληνες" και μια σειρά παρόμοιων Ναζιστικών μορφωμάτων με την στάση τους στο Ουκρανικό κατέδειξαν στους οπαδούς τους πως δεν έχουν ουδεμία σχέση με το ευρωπαϊκό εθνικιστικό κίνημα αφού μια σειρά οπαδών κομμάτων του χώρου από την Ευρώπη και την Λατινική Αμερική όχι μόνο στήριξαν λεκτικά τον δίκαιο αγώνα των Ουκρανών Εθνικιστών αλλά πήγαν ως εθελοντές και πολέμησαν και πολεμούν στο πλευρό τους!  Η χώρα μας δεν αποτέλεσε εξαίρεση αλλά εδώ τα μορφώματα της "ψεκασμένης" άκρας δεξιάς δεν διαφημίζουν τους εθελοντές τους όπως σε κράτη όπως η Σουηδία, η Ιταλία, η Γαλλία, το Βέλγιο , η Πολωνία, η Γερμανία, η Λιθουανία, η Ελβετία, το Κόσοβο, η Αλβανία, η Εσθονία, η Βόρεια Μακεδονία, η Ουγγαρία , η Σλοβακία , το Λουξεμβούργο! 

Η πρωθυπουργός της Ιταλίας κα Μελόνι πήγε και φωτογραφήθηκε με τον πρόεδρο της Ουκρανίας κ. Ζελένσκι υποσχόμενη να αυξήσει την στρατιωτική βοήθεια της Ιταλίας  προς την Ουκρανία αλλά οι εδώ ψευτοπατριώτες του Κασιδιάρη πρότειναν στους ψηφοφόρους τους να ψηφίσουν τους ζαίους για να πέσει η "χούντα" Μητσοτάκη κατηγορώντας την για την σημαντική  στρατιωτική βοήθεια προς τους Ουκρανούς ενώ μια σειρά στελέχη του ναζιστικού μορφώματος που τάχα το παίζουν και εθνικιστές συκοφαντούσαν τον τίμιο αγώνα των πραγματικών Ουκρανών Εθνικιστών έναντι του πρώην πράκτορα της KGB Πούτιν! 

Ακόμα και εάν τα ρωσόφιλα κόμματα "Ελληνική Λύση" και "Νίκη" πετύχουν ως σύνολο ένα ποσοστό της τάξεως του 7% σίγουρα έχουν χάσει ένα 10% που δεν θα τα ψηφίσει ΠΟΤΕ αφού η στάση τους στο ουκρανικό είναι ίδια με κόμματα όπως το ΚΚΕ! 

Τις μ@λ@κίες του Μπογιόπουλου αναπαράγουν ακροδεξιά site την στιγμή που βλέπουν πως το ΜΕΝΟΣ τους κατά της Δύσης που τους εξασφαλίζει την ίδια την ύπαρξή τους ήταν μια πολιτική που δεν συνάδει με ό,τι συμβαίνει στα περισσότερα εθνικιστικά κινήματα του δυτικού κόσμου όπου εκεί δεν επικρατεί αντιαμερικανισμός αλλά το αντίθετο. 

Η ΝΙΚΗ Μητσοτάκη στις εκλογές μπορεί να εξαρτήθηκε εν πολλοίς από την απήχηση των απόψεών του στους κεντρώους ψηφοφόρους αλλά για την οριστική επίλυση ανοιχτών εθνικών θεμάτων οι εθνικιστικές ψήφοι είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμες αφού τα "ρωσάκια" του Κασιδιάρη καθόλου δεν αντέδρασαν από το κόψιμό τους από τον Άρειο Πάγο εάν ο τελευταίος έκοβε κόμμα με πραγματικούς εθνικιστές η κοινωνική συνοχή θα ήταν πλέον το ζητούμενο αφού η χρηματοδότηση από την Δύση ήταν και παραμένει βασικό στοιχείο για κάθε είδους "επανάσταση". 

Ας μην έχουν αυταπάτες λοιπόν ούτε στα άκρα δεξιά ούτε στα άκρα αριστερά πως θα πετύχουν νέες πλατείες αγανακτισμένων αφού η Δύση δεν χρηματοδοτεί "ψεκασμένους" πλέον τον στόχο της τον ΠΕΤΥΧΕ και η χώρα θα προχωρήσει στην πεπατημένη αφού θα βοηθηθεί περαιτέρω το προσεχές διάστημα για να πάψουν ανούσιες εντάσεις με κράτη μέλη που συμμετέχουν στους ίδιους πολεμικούς σχηματισμούς έχουν κοινούς στόχους και πολεμούν στη σωστή πλευρά της Ιστορίας. 

Η νίκη Ερντογάν στην Τουρκία και η αναγκαστική κωλοτούμπα του τελευταίου μετά τον οικονομικό στραγγαλισμό της χώρας του από τη Δύση δείχνει σε όσους δεν κατανοούν ή δεν θέλουν να κατανοήσουν στο ποιος κάνει κουμάντο σε αυτό τον κόσμο να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους. 

Εάν ένα μικρό κράτος του δυτικού κόσμου μπορεί να κοντράρει στα ίσα την Ρωσία ο καθένας αντιλαμβάνεται πως ο σανός για υπερδύναμη και άλλα γραφικά ήταν απλώς για να εσωτερική κατανάλωση. 

Το ΝΑΤΟ ο μεγαλύτερος στρατιωτικός σχηματισμός στον κόσμο όχι μόνο μπορεί να εξασφαλίσει την παγκόσμια ΕΙΡΗΝΗ αλλά και να την επιβάλλει! 

Ελπίζουμε η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ να μην έχει μέσα "βαρίδια" που δεν αφήνουν την χώρα μας να γίνει πραγματικά δυτικό κράτος και ελπίζουμε ο πρωθυπουργός να έχει κατανοήσει ποιοι τελικά είναι αυτοί που του χάρισαν την ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΊΑ και την δυνατότητα να προχωρήσει παρά τα λάθη και τις παραλείψεις του ιδίου και στενών συνεργατών του. 

Η δεύτερη φορά κεντροδεξιά ελπίζουμε να είναι περισσότερο σοβαρή και να προχωρήσει επιτέλους τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για την πατρίδα μας. 

Άσε τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ να αντιδρά για τα F-35 όταν θα δει τα ποσοστά του να συρρικνώνονται και άλλο ή θα βάλει μυαλό ή θα δει την πλάτη του ΠΑΣΟΚ κάτι το οποίο εμείς εδώ προσωπικά ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ! 

Πάμε για 43% στις δεύτερες κάλπες είναι ιστορική ευκαιρία να δείξουμε πως ως λαός δεν θεωρούμε τον λαϊκισμό λύση και παραμένουμε προσηλωμένοι και πιστοί σύμμαχοι όσων βρίσκονται στη σωστή πλευρά της ΙΣΤΟΡΙΑΣ! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: