ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ωραία η σημερινή ανάρτηση του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα - Δεν συμφωνείτε;

Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Ωραία η σημερινή ανάρτηση του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα - Δεν συμφωνείτε;

 


Νέα πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ηλιούπολης η κα Καίτη Χωματά. Ο κος Κόκλας έπραξε το αυτονόητο και την υποδέχτηκε με μια ωραία ανάρτηση. 

Θα θέλαμε να δούμε όλους αυτούς που έχουν γράψει και δικαίως και για εμάς για την συγκεκριμένη δημοτική σύμβουλο πως θα υποδεχθούν την τοποθέτησή της στη θέση του προέδρου του δημοτικού μας συμβουλίου. 

Γιατί και εκεί έργο θα κάνει η κα Χωματά ας μην έχει αυταπάτες ουδείς πως θα αφήσει να ξετυλίγονται μέσα στα δημοτικά μας συμβούλια "κοκορομαχίες" που απαξιώνουν το θεσμό. 

Εμείς για την κα Χωματά τα γράψαμε χθες ,και χαρήκαμε που κάποιος δημόσια την υποδέχθηκε με τον τρόπο που τον αξίζει. 

Τα ίδια θα γράφουμε και όταν τα βάλει μαζί μας γιατί "αθώοι" του αίματος δεν είμαστε ούτε αφελείς να πιστεύουμε πως κάποια δημοσιεύματα μας δεν απαξίωσαν πρόσωπα που είτε το θέλουμε εμείς είτε όχι εκπροσωπούν έναν θεσμό και πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί. 

Έτσι στο μέλλον θα αποφύγουμε οιοδήποτε χαρακτηρισμό καταθέτοντας μόνο τα στοιχεία αφήνοντας εσάς να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. 

Εμείς έχουμε αποδείξει πως σεβόμαστε την απόφασή σας που εκφράζετε με την ΨΗΦΟ σας κάθε τέσσερα χρόνια ακόμα και όταν διαφωνούμε με αυτή. 

Εμείς τις ήττες μας δεν τις κρύβουμε ούτε βρίσκουμε φθηνές δικαιολογίες για να τις ωραιοποιήσουμε. Το 2019 ηττηθήκαμε αφού η βούλησή σας ήταν να έρθει μια νέα διοίκηση , αυτή έχετε πάψτε να γκρινιάζετε και προτείνετε διαφορετικές λύσεις. 

Εάν υπάρχουν γιατί π.χ όλοι φωνάζετε για την ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ στην πόλη μας αλλά η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ δεν θέλει να ακούσει καν την λέξη ιδιωτικοποίηση. Προφανώς θεωρείτε λογικό πως με το υπάρχον προσωπικό και με άλλη διοίκηση κάποιοι θα κάνουν "θαύματα". 

Αυτά.... άλλωστε μην εκμεταλλευόμαστε τις δημοφιλείς αναρτήσεις του κ. Κόκλα για να λέμε τα δικά μας. Άσε που για κάποιους είναι ακαταλαβίστικα , μάλλον επειδή τα γράφουμε στα ελληνικά! Υπάρχει η εξήγηση πως ίσως ενοχλούν την υποκρισία τους αλλά είπαμε Κυριακή σήμερα δεν θέλουμε να "στεναχωρήσουμε" κανέναν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: