ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Απέτυχαν οι "Κασιδιάρηδες" να κρατήσουν εκτός Βουλής "Ελληνική Λύση" και "Νίκη" και δίνουν τον ύστατο αγώνα τους να εξασφαλίσουν την ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ Μητσοτάκη!

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Απέτυχαν οι "Κασιδιάρηδες" να κρατήσουν εκτός Βουλής "Ελληνική Λύση" και "Νίκη" και δίνουν τον ύστατο αγώνα τους να εξασφαλίσουν την ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ Μητσοτάκη!


Το παραμύθι πως θα είναι υποψήφιος ο Ηλίας Κασιδιάρης στις προσεχείς εκλογές παίζουν όσοι απέμειναν πιστοί στο πλευρό του,  με συνεχείς βολές κατά του κόμματος ΝΙΚΗ το οποίο κατηγορούν ως ρωσόφιλο λες και οι ίδιοι δεν πίνουν νερό ή κρασί στο όνομα του Πούτιν! και την Ορθοδόξη Ρωσία,  αναπαράγοντας τις αστειότητες για το "ξανθό" γένος που θα μας δώσει την Πόλη! 

Έτσι "άθελά" τους ή επειδή προσδοκούν σε μικρότερες ποινές στο Εφετείο για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή και τον καταδικασμένο αρχηγό τους Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος υπήρξε μέλος της , προσπαθούν να "λασπώσουν" τους πάντες χρίζοντας μόνο τους εαυτούς τους ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ μη κατανοώντας πως οι αληθινοί αντισυστημικοί δεν κατεβαίνουν σε εκλογές αλλά προπαγανδίζουν απέχοντας από κάλπες  "επαναστάσεις" ή "Εθνοσωτηρίους"! 

Θα τους πάρει πάνω από μισό αιώνα για να αντιληφθούν πως η Ελλάδα ως μέρος του Δυτικού Κόσμου δεν μπορεί να αλλάξει γεωστρατηγικό προσανατολισμό και με την τακτική που ακολουθούν ροκανίζοντας μικρά κόμματα που έχουν μεγάλες πιθανότητες να μπουν στη Βουλή,  παίζουν το παιχνίδι της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Το προσπάθησαν και ΑΠΕΤΥΧΑΝ στέλνοντας τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές της 21ης Μαίου και τώρα πάλι προσπαθούν να παραμυθιάσουν τους λιγοστούς που τους απέμειναν πως επειδή ο ΝΑΖΙ Κασιδιάρης δεν θα του επιτραπεί να είναι και πάλι υποψήφιος ας αδιαφορήσουν και ας μην πάνε καθόλου ή να ψηφίσουν κόμματα που καμία πιθανότητα εισόδου στη Βουλή δεν έχουν. 

Βέβαια ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ εκεί στους "Έλληνες" δεν είναι σε καμία περίπτωση , αλλά στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι. Γιατί οι Χριστιανοί δεν μαχαιρώνουν μετανάστες μαζί με τους Αλβανούς μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που παραμένουν ανιστόρητοι έχοντας για εθνικούς ήρωες και ινδάλματά τους πρόσωπα που κανένα ελληνικό dna δεν είχαν,  αφού κάποιοι δεν ομιλούσαν καν την ελληνική γλώσσα σε αντίθεση με τους χιλιάδες μετανάστες που την ομιλούν και θεωρούν τιμή τους όταν αποκτήσουν μετά από εξετάσεις την ελληνική υπηκοότητα. 

Σε κάθε περίπτωση ο "θολός" και ρωσόφιλος στο σύνολο του δήθεν "πατριωτικός" χώρος,  γιατί πατριώτες καλύτεροι από τους μαχαιροβγάλτες του Κασιδιάρη υπάρχουν σε όλα τα πολιτικά κόμματα απέκτησε μετά τις τελευταίες εκλογές έναν εκπρόσωπο που θα ενισχυθεί στις δεύτερες κάλπες και μιλάμε για το κόμμα της "Ελληνικής Λύσης" που κατάφερε όχι μόνο να μπει για δεύτερη φορά στη Βουλή αλλά να προσαρτήσει πολλά στελέχη του "πατριωτικού" χώρου αφού την βοήθησε και το γεγονός πως ο Άρειος Πάγος απέκλεισε του Ναζί της Χρυσής Αυγής ενώ από "λάθος" αποκλείστηκε και το κόμμα Εμφιετζόγλου που μαζεύοντας "ψεκασμένους" αντιεμβολιαστές και πρώην Χρυσαυγίτες την τελευταία στιγμή ακυρώνει τις προσπάθειες που έγιναν,  και θα μείνει εκτός Βουλής ! 

Ο κος Νατσιός θα μπει (σίγουρο δεν είναι γιατί ένας "ψεκασμένος" ακόμα και Χριστιανός μπορεί άνετα να ψηφίσει μέχρι και ΚΚΕ!)  και παρά τις αληθείς κατηγορίες πως το κόμμα είναι ρωσόφιλο υπάρχουν ακόμα χιλιάδες μ@λ@κες που ανάμεσα στη Βάρβαρη Ανατολή και την πολιτισμένη Δύση επιλέγουν την πρώτη! 

Δεν φεύγουν να πάνε και σε καμία Ρωσία να ησυχάσουμε και εμείς που μας διαφημίζουν ένα κράτος χωρίς εθνικιστική παράδοση ,  γιατί στην Τουρκία που δεν έγινε η μεγάλη ανατροπή το καθεστώς Ερντογάν δεν έχει και πολλές επιλογές πλέον για να αμφισβητήσει την ανωτερότητα της Δύσης αφού ως μέλος του ΝΑΤΟ δεν μπορεί παρά να ακολουθήσει τις επιταγές των ΗΠΑ! Γιατί στην Τουρκία ο πραγματικός ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ που πιστεύει στη Δύση έγινε ρυθμιστής κάτι που απέκρυψαν κάποια ακροδεξιά site που ταϊζουν για δεκαετίες σανό δήθεν πατριώτες, παρασύροντας και κάποιους που είναι αλλά δεν γνωρίζουν γραφή και ανάγνωση! 

Αυτό για την χώρα μας σημαίνει συμφωνία με τους Τούρκους σε μια σειρά ζητήματα που μόνο το δικό μας πολιτικό σύστημα θεωρεί λυμένα,  αλλά εάν επιμείνει σε τέτοιες πατριδοκάπηλες απόψεις το μόνο που θα πετύχει είναι να απολογείται για χρόνια γιατί η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου είναι μονόδρομος.  Δεν μπορεί το Αιγαίο να είναι κλειστή ελληνική λίμνη για να έχουν κάποιοι λόγο πολιτικής ύπαρξης. 

Τέλος όσοι θεωρούν πως η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ της ΝΔ έχει κριθεί καλύτερα να πάνε στις κάλπες γιατί με 151 ή ακόμα και 158 βουλευτές δύσκολα θα μπορέσει μια κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τα δύσκολα που έρχονται και συνεννόηση με το ΠΑΣΟΚ του κ. Νίκου Ανδρουλάκη ή τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ του Τσίπρα δεν υπάρχει αυτοί δεν μπορούν να συνεννοηθούν ούτε μεταξύ τους!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: