ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το ΠΑ.ΣΟ.Κ στο 11,5% αλλά εδώ πανηγυρίζουν σε ένα δήμο που το ποσοστό τους είναι μονοψήφιο!

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ στο 11,5% αλλά εδώ πανηγυρίζουν σε ένα δήμο που το ποσοστό τους είναι μονοψήφιο!


Δεν γνωρίζουμε για πιο λόγο πανηγυρίζουν οι εδώ Πασόκοι αλλά ενδεχόμενο να βρεθούν σε θέσεις ευθύνης στην κεντρική πολιτική σκηνή,  δεν διαφαίνεται παραμένοντας "πιστοί" στο κόμμα τους. 
Σε ένα κόμμα που από υβριστής της Δύσης κατέληξε υποστηρικτής και χειροκροτητής της με τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας και αρχηγό τότε του ΠΑ.ΣΟ.Κ να ευχαριστεί ΔΗΜΟΣΙΑ από το βήμα της Βουλής τους Αμερικανούς για τα Ίμια! 

Τέτοιοι ήταν , τέτοιοι θα παραμείνουν για αυτό και η λύσσα τους για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που τους έκλεψε τα συνθήματα που οι ίδιοι πούλησαν απολαμβάνοντας βίλες, ferrari και βέβαια κοροϊδεύοντας τους "αγώνες" του Βελουχιώτη Άρη. 

Στα τοπικά όποιος πήγε με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ νωρίς σώθηκε για τις κάλπες του Οκτωβρίου κάτι που έχουμε γράψει καιρό πριν τις εκλογές , και την "έκπληξη" του διψήφιου ποσοστού του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Το 20% τους εξασφαλίζει εύκολη είσοδο στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών παρά τις περισπούδαστες αναλύσεις του κ. Δριμυλή που δεν έχει καταλάβει τέσσερα χρόνια μετά πως την ΔΙΑΠΛΟΚΗ υπηρέτησε το 2019 και έχει ακόμα θετικές κουβέντες για Πούλους και Πανταζόπουλους ενώ αγνοεί την Ιστορία της πόλης και θεωρεί πως το επώνυμο Τσακογιάννη είναι συνώνυμο της αλληλεγγύης και της Αγάπης! 

Τα πανηγύρια των Πασόκων της πόλης βουλιάζουν την δημοτική παράταξη "Φωτεινή πόλη" που έτσι και πάρει και τον κ. Πούλο της φωτογραφίας πάνω στις τάξεις της,  πάει για σίγουρο μονοψήφιο! 

Τέσσερις  μονάδες τους χωρίζουν από το ΚΚΕ αλλά μυαλό δεν βάζουν οι εδώ "σοσιαλιστές" με τα φουσκωμένα πορτοφόλια πουλώντας ακόμα φύκια για μεταξωτές κορδέλες. 

Χατζηδάκης - Ευσταθίου θα είναι το δίδυμο του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών το γράφουμε από τώρα πέντε μήνες πριν και πριν ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" που θα δώσει συγκεκριμένη κατεύθυνση και θα αποσπάσει τις περισσότερες κεντροδεξιές ψήφους στην πόλη μας. 

Είναι πάνω από 15% η παράταξη του κ. Τάσου Ευσταθίου , αφού όλοι ηθελημένα ή μη δουλεύουν για να τον βάλουν στον δεύτερο γύρο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: