ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όταν κάποιοι διακινούσαν το όνομα του κ. Γιάννη Καλλιάνου ως υποψηφίου δημάρχου της πόλης μας εμείς κάναμε ρεπορτάζ και το διαψεύδαμε!

Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Όταν κάποιοι διακινούσαν το όνομα του κ. Γιάννη Καλλιάνου ως υποψηφίου δημάρχου της πόλης μας εμείς κάναμε ρεπορτάζ και το διαψεύδαμε!

 


Θυμάστε φανταζόμαστε πως πριν αρκετούς μήνες τοπικά ΜΜΕ είχαν ρίξει το όνομα του βουλευτή της ΝΔ κ. Γιάννη Καλλιάνου ως υποψηφίου δημάρχου Ηλιούπολης. 

Πίστευαν προφανώς πως δεν θα εκλέγονταν εκ νέου βουλευτής και πως το κόμμα θα έβαζε σε ακόμα μεγαλύτερη διχόνοια τα τοπικά κεντροδεξιά στελέχη και τους ψηφοφόρους της ΝΔ και θα έβαζε ως υποψήφιο με χρίσμα κάποιον που δεν μένει καν στην πόλη μας αλλά προτίμησε να κατοικεί στη Γλυφάδα. 

Τελικά τα σενάρια που είχαμε διαψεύσει επειδή δεν ήθελε και ο ίδιος να διακινούνται και δεν είχε ουδεμία σχέση με αυτά αφού επικοινωνήσαμε μαζί του. 

Όσοι θέλουν την κεντροδεξιά σε μικρά "μαγαζάκια" και είναι υπέρ των "μικρομεσαίων επιχειρήσεων" αλλά στηρίζουν τα Super Market για τις αγορές τους θα συνεχίσουν έως και τα τέλη Αυγούστου με νέα ευφάνταστα σενάρια υποψηφίων δημάρχων για την πόλη μας. 

Εμείς μένουμε στα ΔΗΜΟΣΙΑ σχόλια και στις φωτογραφίες στο προσωπικό προφίλ του κ. Καλλιάνου και βλέπουμε πως είναι της λογικής ακομμάτιστης τοπικής αυτοδιοίκησης κάτι που έχει αποδείξει η ΝΔ στηρίζοντας Γιάννη Κωνσταντάτο στο δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης και Ανδρέα Κονδύλη στον δήμο Αλίμου. 

Εμείς δεν συμφωνούμε με αυτή την καιροσκοπική λογική αλλά δεν έχει σημασία τι θεωρούμε εμείς σωστό αλλά τι τα συλλογικά όργανα του κόμματος της ΝΔ που έχει τις τύχες της πατρίδας μας στα χέρια της . 

Άλλωστε και με την υποψηφιότητα του κ. Μαμαλάκη δεν συμφωνούμε στον Άγιο Δημήτριο αλλά ποιος μας ακούει το κόμμα κρίνει με τα δικά του κριτήρια που θέλουν να μπορεί να εμφανίσει έναν ΓΑΛΑΖΙΟ αυτοδιοικητικό πολιτικό χάρτη και έτσι χρόνια τώρα έχει αγκαλιάσει όσους το 1981 φώναζαν ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο! 

Αυτό θα το πληρώσει γρήγορα η χώρα που θα συρθεί σε διαπραγματεύσεις με την Τουρκία του δικτάτορα Ταγίπ Ερντογάν που άλλαξε ρότα και δεν θα βρίζει πρωί - μεσημέρι - βράδυ την Δύση έχοντας κατανοήσει πως δεν μπορεί να πάρει περισσότερα από όσα η χώρα του δικαιείται!

Αυτά και επειδή μιλήσαμε για βουλευτή του Νοτίου Τομέα ετοιμαστείτε στη νέα κυβέρνηση να δείτε τρεις ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ από τον τομέα αυτό! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: