ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τα διαδικτυακά τοπικά ΜΜΕ προσπαθούν να "ερμηνεύσουν" τους λόγους αποχώρησης του κ. Πούλου και την "στήριξη" Πανταζόπουλου και οι Ηλιουπολίτες γελάνε με όλους σας !

Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Τα διαδικτυακά τοπικά ΜΜΕ προσπαθούν να "ερμηνεύσουν" τους λόγους αποχώρησης του κ. Πούλου και την "στήριξη" Πανταζόπουλου και οι Ηλιουπολίτες γελάνε με όλους σας !

 



Τέσσερα χρόνια παρά τέσσερις μήνες πορεύτηκαν μαζί. Κάποιοι εξακολουθούν και έχουν έμμισθες καρέκλες ( Σταύρος Γεωργάκης- Δημήτρης Πανταζόπουλος) για να μην μιλήσουμε για τα δεκάδες πλέον μέλη του "κινήματος" που εργάζονται είτε ως συμβασιούχοι στο δήμο μας είτε το "παίζουν" εθελοντές! 


Αυτά τα στοιχεία που θα αποκαλύψουμε εμείς τα γνωρίζουν άπαντες από όσους κάνουν ή είναι δημοσιογράφοι στην πόλη μας όπως γνωρίζουν και τα επώνυμα που την έχουν σημαδέψει αρνητικά αλλά "βολεύονται" με μισές αλήθειες. 

Μέχρι να αποφασίσουν τι παραμύθι θα σας πουλήσουν και μέχρι να βρουν τις αρχές τους που δεν είναι κοινές αφού κάποιοι θα παραμείνουν έως το ΤΕΛΟΣ με την διοίκηση Χατζηδάκη και κάποιοι θα προσκολληθούν σε άλλη δημοτική παράταξη εσείς που είσαστε τυχεροί και διαβάζετε ΜΟΝΟ εμάς για την ενημέρωσή σας γνωρίζετε πως ο "καβγάς" γίνεται ΜΟΝΟ για τα χρήματα και τίποτα παραπάνω. 

Μήπως αντέδρασε κανείς από δαύτους του "πατριωτικού" ΠΑ.ΣΟ.Κ όταν γράφαμε πως ο νυν δήμαρχος είναι Αριστίνδην σύνεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ ; 

Μήπως μας υπερασπίστηκε κανείς από τους "ηθικούς" όταν μας καθύβριζε και όλο τον κλάδο των δημοσιογράφων ο πρώην σύντροφός τους Μιχάλης Τασούλας; 

Μήπως δεν συμπορεύτηκαν για χρόνια μαζί με τον Μιχάλη αφού ανήκαν στον ίδιο πολιτικό χώρο; 

Μήπως έχουν αυταπάτες πως μπορεί να είναι ανεξάρτητοι με συγγενείς συμβασιούχους σε έναν δήμο που έχεις θέση εργασίας μόνο εάν δεν βρίζεις την Σοβιετία; 

Μήπως υποκριτικά τόσο καιρό δεν διακινούν "ειδήσεις" για αθλητικά σωματεία που είναι υπεράνω κομμάτων και δημοτικών παρατάξεων αλλά έμμισθα μέλη τους είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την "Φωτεινή πόλη" ενώ συγγενικά πρόσωπα πρώην μελών του Δ.Σ του ΓΣΗ κατεβαίνουν με την παράταξη του δημάρχου; 

Μήπως ήμασταν "υπερβολικοί" όταν ο "δημοκράτης" κος Πούλος αδιαφορούσε για τις σακούλες με λαχανικά του υποψηφίου της Χρυσής Αυγής που ακολουθεί ( και καλά κάνει αυτός τουλάχιστον μένει πιστός σε όσα πιστεύει) τον Ηλία Κασιδιάρη που η "χούντα" Μητσοτάκη δεν του επέτρεψε μέσω του Αρείου Πάγου να κατέλθει στις βουλευτικές εκλογές; 

Μήπως τα "αστεράκια" που κρύβουν τα ονοματεπώνυμα εργαζομένων του ΠΑΟΔΗΛ κρύβουν και μέλη τους; 

Μήπως η κα Ραγκούση (γιατί ακούσαμε και τον ΕΣΗ να παραπονείται) δεν έχει πάρει δουλειές από τον δήμο μας την τετραετία αυτή; 

Και βέβαια μήπως είναι λίγο αργά και για άλλους επιχειρηματίες της πόλης που τους προδίδει η ΔΙΑΥΓΕΙΑ να βγαίνουν και να το παίζουν παραπονούμενοι; 

Μήπως δεν κατανοούν πως οι περισσότεροι από τα στελέχη τους μαζί με τον επικεφαλής τους   συμπαθούν περισσότερο τον εργατικό Συριζαίο δήμαρχο  που κάνει εκδηλώσεις τις οποίες δεν έχασαν εδώ και τέσσερα χρόνια; 

Μήπως δεν είναι αυτοί που φωτογραφίζονται με τον ρατσιστή ιερέα της Αγίας Μαρίνας που θεωρεί πως μπορεί να ρίξει με τον ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ λόγο του την "χούντα" Μητσοτάκη; 

Εάν εκπροσωπούν αυτοί την ΑΡΙΣΤΕΡΑ τότε εμείς είμαστε "Ρουβίκωνας" αφού δεν είμαστε τόσο "ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ" ώστε να μην μας ενδιαφέρει εάν ο διπλανός μας μοιράζει "αλληλεγγύη" και εισπράττει μεροκάματα; 

Μήπως θίχτηκαν και τρομοκρατήθηκαν ή εκβιάστηκαν και αυτοί από την ΑΛΗΘΕΙΑ που δεν είναι "φιλική" με τις επιδιώξεις τους και τρέχουν για "πλαστικές" για να μας παρουσιάσουν διαφορετικό το πρόσωπό τους γιατί το στίγμα τους το ξέραμε έτσι και αλλιώς. 

Σε κάθε περίπτωση από το 2019 ήξεραν και τον Στασινόπουλο και τον Δριμυλή και την Δουζένη και τον ιερέα της Αγίας Μαρίνας ενώ γνώριζαν και γνωρίζουν ποιες ήταν και είναι οι δικές τους δυνατότητες. 

Όταν συνυπέγραφαν τις ανακοινώσεις της διοίκησης που ομιλούσαν απαξιωτικά για τοπικά ΜΜΕ της πόλης επειδή ενόχλησαν το ραχάτι των εργαζομένων δεν τους είδαμε να βλέπουν πως το πράγμα δεν πήγαινε καλά. 

Αυτοί αλλά και πολλοί άλλοι ΚΑΜΙΑ ΡΗΞΗ δεν θέλουν και για αυτό όπως μας γράφουν και οι περισσότεροι αναγνώστες μας η ΔΙΚΗ ΜΑΣ στάση πρέπει να είναι σκληρή προς όλους. 

Δεν έχουμε αυταπάτες πως θα μας συμπάθησαν ξαφνικά όσοι έως χθες έκαναν διαδικτυακό πόλεμο εναντίον μας και κάποιοι ως όφειλαν αλλά δεν τους έκατσε ενημέρωσαν το ΑΤ Ηλιούπολης θεωρώντας πως μπορεί αυτό να μας φιμώσει. 

Τους εξηγήσαμε "ευγενικά" πως δεν έχουν κανένα στοιχείο εις βάρος μας και πως εμείς δεν είμαστε "πρόβατα επί σφαγή" αλλά "λύκοι"

Έτσι ο καθένας σε αυτή την πόλη κρίνεται για τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ τοποθετήσεις του σε εμάς δεν πιάνουν πως το βλέπω αλλά φοβάμαι! 

Και για να μην έχετε την απορία που θα καταλήξουν μέλη του ΕΝΑΚ αφού ως σύνολο δεν θα φύγουν σας γράφουμε πως θα τους φιλοξενήσει η νέα δημοτική παράταξη "Φωτεινή πόλη" για να σκοτεινιάσει στα μάτια όσων κεντροδεξιών ίσως ήθελαν να την ψηφίσουν αφού "οι δικοί μας" δεν τα βρίσκουν! 

Ενώ οι άλλοι μια χαρά τα πάνε! Χατζηδάκης- Ψυρρόπουλος- Ευαγγέλου και Παπαδάτος ψαρεύουν το 29% περίπου που πήραν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑ.ΣΟ.Κ στην πόλη μας αλλά κάποιοι κεντροδεξιοί της πόλης δεν μας λένε κατευθείαν πως θέλουν για προσωπικούς λόγους να ψηφίσουν για τον δήμο ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ αλλά αρχίζουν τα γνωστά και ακαταλαβίστικα για εμάς όλοι ίδιοι είναι! 

Δεν είναι όπως και οι συλλογικότητες της πόλης μας , όπως και οι αθλητικοί μας σύλλογοι όπως και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων δεν μπορούν ακόμα και να ήθελαν να είναι ίδιοι. 

Κάποιοι παραμένουν "ρομαντικοί" εξοργίζοντας εμάς που μέτρησαν την "διαπλοκή" μας σε δύο σουβλάκια και μια coca-cola ή όταν ρωτήσαμε ΔΗΜΟΣΙΑ την τρομοκρατημένη εάν ξέρει κάτι για τους συγγενείς της μας έβγαλε "τρελούς" και πήγε να κάνει τα μπότοξ της! 

Και κάτι τελευταίο μην βάλετε στο "παιχνίδι" τον επιχειρηματία χωρίς επιχειρήσεις και "δημοκράτη" Δημήτρη Μωραίτη να αρχίσει να κάνει πως δεν καταλαβαίνει βάλτε τον Δριμυλή να έχουμε τουλάχιστον να κάνουμε με περίπτωση "μαϊμού" αναρχικού αφού οι πραγματικοί και είναι αρκετοί και σε αυτή την πόλη απέχουν από τις κάλπες! 

Το μόνο που μας φοβίζει αφού τα καλάσνικοφ δεν τα φοβόμαστε είναι μήπως μας αφορίσει ο Αρχιμανδρίτης της Αγίας Μαρίνας και δεν πάμε σε έναν "παράδεισο" πιο βαρετό και από όσους πιστεύουν πως οι πολιτικοί καβγάδες γίνονται για θέματα ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ! 

Για τους ¨δικούς" μας δεν θα πούμε ΤΙΠΟΤΑ ΄άλλωστε είναι συνυπεύθυνοι για την εκχώρηση του πολιτισμού και του αθλητισμού της πόλης μας σε όσους δεν έχουν να προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ το θετικό! 

ΥΓ: Η κα Σκορδαλάκη φυσικά και δεν είναι αφελής για να περιμένει ξεκάθαρα λόγια προς τους Ηλιουπολίτες αλλά κάτι πρέπει και να γράψει σε ένα κείμενο με το οποίο συμφωνούμε σε μεγάλο βαθμό! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: