ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν θα λογοδοτήσει το ΕΝΑΚ σε κανέναν παραγοντίσκο παρά μόνο στην κοινωνία μας λέει ο γραμματέας του κ. Μπενάς

Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Δεν θα λογοδοτήσει το ΕΝΑΚ σε κανέναν παραγοντίσκο παρά μόνο στην κοινωνία μας λέει ο γραμματέας του κ. Μπενάς

 


Το ΕΝΑΚ έχει αφήσει το δικό του στίγμα στην πόλη αναφέρει σε ανακοίνωση του ο γραμματέας του ΕΝΑΚ κος Γιώργος Μπενάς και λογοδοτεί μόνο στην κοινωνία! 

Λες και συμμετείχε στη διοίκηση Χατζηδάκη λες και δεκάδες μέλη του ( θα τα παίξουμε προεκλογικά αφού έχουμε κρατήσει ψηφοδέλτια του ΕΝΑΚ παλαιότερων χρόνων 2010 και 2014) δεν έγιναν συμβασιούχοι του δήμου μας , λες και δεν συμμετέχουν σε αθλητικά σωματεία που διαχειρίζονται έναντι ευτελών τιμημάτων "αθλητικούς" χώρους που αγωνίστηκε ο κομμουνιστής δήμαρχος Δημήτρης Κιντής να κατοχυρώσει ως ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!

Το μόνο που έχουμε να πούμε σε όσους τους φιλοξενήσουν στα ψηφοδέλτιά τους είναι η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ τους αφού δύο Αντιδημάρχους σε μια διοίκηση δεν θα ξαναδούν ΠΟΤΕ! 

Αυτά και καλό Τριήμερο! Το Άγιο Πνεύμα να φωτίσει τον κ. Δημήτρη Ευαγγέλου να μην τους εντάξει στα ψηφοδέλτια



του και "σκοτεινιάσει" την πόλη που οραματίζεται! 

ΕΝΑΚ - Δημήτρης Πανταζόπουλος, Γιάννης Πούλος, Σταύρος Γεωργάκης, Τσάκωνας , Ραγκούση, Αγγελούδη, Βούτος, Ροδιτάκης, Μπισμπίκη, Ηλιακοπόλου, Τζούμαρης, Ροδιτάκης, Χαντέ, Βαστάκη , Ανδρικόπουλος κ.ο.κ 

ΥΓ: Το διαδικτυακό μήνυμα του κ. Μπενά ήταν χωρίς χρέωση αλλά τα μέλη τους που εργάζονται στο δήμο και πληρώνονται κανονικά και έχουν για εμάς μερίδιο ευθύνης για την κατάντια της πόλης μας. Καλύτερα να κατέβουν αυτόνομοι σε αυτές τις δημοτικές εκλογές γιατί η τοπική κοινωνία αναζητά τον κ. Πανταζόπουλο ή τον κ. Πούλο για δήμαρχο μην συνεργάζονται πάλι με κάποιον και μετά τον "πουλήσουν". Σε κάθε περίπτωση η φυγή τους από την παράταξη Χατζηδάκη ένα και εφόσον ολοκληρωθεί εν μέρει αφού αρκετά από τα μέλη τους και σίγουρα ο Αντιδήμαρχος κος Σταύρος Γεωργάκης δεν θα κάνει βουτιά στο κενό για να τους ακολουθήσουν Το στίγμα τους είναι ανάλογο της κα Τσακογιάννη καιροσκοπισμός και Άγιος ο Θεός με τις ευλογίες του Αρχιμανδρίτη της Αγίας Μαρίνας. Αυτά προς το παρόν όταν ολοκληρωθεί η "ΡΗΞΗ" τους και ενσωματωθούν κάπου τα υπόλοιπα! Στην πρόσφατη συνέντευξή του ο επικεφαλής τους κος Πανταζόπουλος πως η παράταξη δημιουργήθηκε για να σπάσει τον τσαμπουκά του ΠΑ.ΣΟ.Κ που ήθελε να δώσει και έδωσε χρίσμα στον πρώην δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο! Άρα θέλουν το χρίσμα της κοινωνίας εάν και εκπροσωπούν μόλις το 7,48 % όσων ψήφισαν το 2014. Για το 2019 δεν έχουμε δείγμα συμμάχησαν προεκλογικά με τον νυν δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη αλλά εμείς είμαστε καλοπροαίρετοι και τους βάζουμε πως διατήρησαν το ποσοστό τους ως παράταξη παρόλο που σε θέσεις ευθύνης ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΑΝ καλά. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: