ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τελικά δεν ήταν μόνος ο κος Αραμπατζής στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Τελικά δεν ήταν μόνος ο κος Αραμπατζής στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο

 

Όταν κάνουμε λάθος το διορθώνουμε όταν μας  το γνωστοποιούν. Σήμερα λοιπόν και παρακολουθώντας το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο σας γράψαμε πως ο κος Αραμπατζής επικεφαλής της δημοτικής παράταξης " Η πόλη που θέλω" ήταν μόνος του στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο πράγμα που τελικά ήταν εν μέρει μια ψευδής είδηση.  Γιατί οι δύο εκ των τριών δημοτικών του συμβούλων παραβρέθηκαν για ένα χρονικό διάστημα σε αυτό αλλά δεν κάθισαν στα σωστά σημεία όταν μιλούσε ο επικεφαλής τους δηλαδή στις θέσεις δίπλα του! 

Γιατί στο δημοτικό συμβούλιο αυτό παραβρέθηκε και ο κος Θανάσης Αθανασίου αλλά και κα Άντα Καραχάλιου ο πρώτος αποχώρησε γιατί είχε προγραμματισμένο meeting στο πλαίσιο της εργασίας του , και η δεύτερη κάθισε περισσότερο στο  δημοτικό συμβούλιο που σας ανεβάσαμε και ολόκληρο δεν φάνηκε στις κάμερες. Αντίθετα από αυτές είδαμε π.χ την κ. Διαμαντή, τον κ. Καραβαγγέλη, τον κ. Τασούλα και φυσικά αρκετούς συνδημότες μας που δια ζώσης το παρακολούθησαν όσο και εμείς το παρακολουθούσαμε διαδικτυακά για να το σχολιάσουμε. 

Επειδή εμάς η εικόνα του επικεφαλής χωρίς δίπλα στις καρέκλες του τους συναγωνιστές του δεν μας άρεσε την ώρα που μιλούσε ο κος Αραμπατζής και για να ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ την δική μας εκτίμηση πως δεν θα είναι και πάλι δημοτικοί σύμβουλοι οι τρεις της παράταξής τους κάναμε την συγκεκριμένη ανάρτηση που ευχαρίστως διορθώνουμε αφού δεν ήμασταν παρόντες για να είμαστε βέβαιοι πως δεν πάτησαν το πόδι τους και μετά από τηλέφωνα που κάναμε σε άλλους δημοτικούς συμβούλους μας επιβεβαίωσαν πως τους είχαν δει χωρίς να είναι και αυτοί σε θέση να μας πουν τι ώρα αποχώρησαν. 




Σε κάθε περίπτωση μια ανάρτηση με φωτογραφία τον κ. Αθανασίου πάντα πουλούσε σε αυτό εδώ το ιστολόγιο κατεβάζουμε λοιπόν την προηγούμενη ανάρτησή μας που δεν είχαμε κοινοποιήσει σε ΚΑΜΙΑ από τις ομάδες μας στο facebook και την αντικαθιστούμε με αυτή αφού όπως την διαβάζετε το μήνυμα μας το περάσαμε και δεν μας πήγε η προηγούμενη ανάρτηση που ήταν ΘΕΤΙΚΗ για τον επικεφαλής μιας δημοτικής παράταξης που αντιμετωπίσαμε  για λόγους που έχουμε εξηγήσει εχθρικά εάν και τον ψηφίσαμε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. 

Να βάλουμε και μια Άντα Καραχάλιου αφού και αυτήν αδικήσαμε με την προηγούμενη ανάρτησή μας και θα βάζαμε και τον τρίτο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης και τον πρώτο σε σταυρούς εάν είχε δώσει το παρών. 

Μπορεί να είχε και αυτός κάποιο σοβαρό λόγο για την απουσία του ή να ήταν άρρωστος . Εμείς την εικόνα και στην προηγούμενη δημοσίευση σχολιάσαμε που δεν μας άρεσε αλλά τελικά εκεί ήταν οι συναγωνιστές τους αλλά όχι σε θέσεις ώστε να μπορεί κάποιος να τους δει όταν ο ίδιος μιλούσε. 



Παρακολουθείστε όλο το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο στο παρακάτω βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια: