ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μάλλον τον δουλεύουν οι εργαζόμενοι τον κ. Απόστολο Στασινόπουλο

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Μάλλον τον δουλεύουν οι εργαζόμενοι τον κ. Απόστολο Στασινόπουλο

 


Εντάξει άμα ήταν να βγαίνουν αυτά τα οχήματα καθημερινά για την αποκομιδή σκουπιδιών δεν θα βρωμάγαμε από άκρη σε άκρη σε όλη την πόλη. 

Κανένα πρόβλημα δεν θα λυθεί με το πλυντήριο κάδων αφού όπως έθεσαν σε αχρηστία τόσα οχήματα που αγοράστηκαν από την διοίκηση Αναγνώστου έτσι και αυτό σε μερικούς μήνες θα είναι σε συνεχόμενα σέρβις και οι κάδοι θα μένουν και πάλι άπλυτοι. 

Τώρα να ακούμε και πάλι τον Αντιδήμαρχο να μας μιλάει για προσλήψεις ΜΟΝΙΜΟΥ προσωπικού την στιγμή που οι εργαζόμενοι του τομέα Καθαριότητας έχουν υπερβεί κατά πολύ τους 200 είναι και για εμάς που το παρακολουθούμε χάσιμο χρόνου. 

Απαντήσεις ο κος Στασινόπουλος δεν έδωσε στον κ. Ευσταθίου και ελπίζουμε να επιμείνει σε αυτά τα ερωτήματα , Ο κος Στασινόπουλος αντί να εποπτεύει τους υπαλλήλους της καθαριότητας κάθεται και απολογείται για την παντελή αδιαφορία τους. 

Τέσσερα χρόνια δεν μας έχουν απαντήσει για τα οχήματα με ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ που αναρτήσαμε και αγοράστηκαν από τη διοίκηση Αναγνώστου. Πόσοι είναι τελικά οι εργαζόμενοι καθαριότητας που ενεργούν καθημερινά στους δρόμους κ. Στασινόπουλε ; 

Ο κάδος στην Ποσειδώνος λειτουργεί αλλά είναι κλειστός! Τον σφράγισαν αλλά λειτουργεί! Αυτά απάντησε στον κ. Καρανδρέα ο κος Στασινόπουλος ενώ κατηγόρησε επιχειρηματία της πόλης χωρίς να τον κατονομάζει πως πέταγε στον κάδο μη προβλεπόμενα υλικά! 

Εντάξει καλός ο σανός αλλά δεν..... 

Τελικά το ατύχημα στον τομέα της καθαριότητας δεν ήταν όπως μας παρουσιάστηκε από το ΣΕΔΗ αλλά αφού τους ανέχεστε ως διοίκηση ετοιμάστε βαλίτσες 1/1/2024 παραδίδεται στην επόμενη με την ελπίδα αυτή να μην πιστεύει στις ιδεοληψίες του ΣΕΔΗ και να κάνει τους εργαζόμενους να δουλέψουν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: