ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Με μια επιτυχημένη συνάντηση που απευθύνονταν σε γυναίκες- ψηφοφόρους της η κα Θεόνη Γαλάνη ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στο πλευρό του κ. Τάσου Ευσταθίου (50 φωτογραφίες)

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Με μια επιτυχημένη συνάντηση που απευθύνονταν σε γυναίκες- ψηφοφόρους της η κα Θεόνη Γαλάνη ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στο πλευρό του κ. Τάσου Ευσταθίου (50 φωτογραφίες)

 


Μια επιτυχημένη συνάντηση για να ανακοινώσει σε κάποιες από τις "κολλητές" της την υποψηφιότητά της ως δημοτική  σύμβουλος της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και να τις κεράσει  διοργάνωσε η κα Θεόνη Γαλάνη.  Μοιράστηκε μαζί τους τις ανησυχίες της για το μέλλον της πόλης που είναι και δικές τους και αποφάσισαν ως δυναμικές γυναίκες  που είναι να παλέψουν για να αλλάξουν τα κακώς κείμενα.  Στις αστικές δημοκρατίες ο μόνος τρόπος για να παλέψεις για την καθημερινότητά σου,  είναι να βγεις μπροστά και να ασχοληθείς με τα κοινά ζητώντας την ψήφο όσων μοιράζονται τις ίδιες αγωνίες με σένα,  αναζητώντας εφικτές λύσεις. 

Η συνάντηση είχε μόνο γυναίκες και οι μοναδικές ανδρικές παρουσίες ήταν ο σύζυγος της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου  που την στηρίζει σε κάθε της βήμα , ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Τάσος Ευσταθίου και ο υπογράφοντας αυτό  το κείμενο.  Ενώ όλοι πιστεύαμε πως θα έκανε έναν σύντομο χαιρετισμό ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Τάσος Ευσταθίου ,μίλησε στις παραβρισκόμενες για πάνω από τρία τέταρτα, ενώ συνομίλησε μαζί τους για αρκετή ώρα ακούγοντας υπομονετικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. 

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν αυτό του νέου οδοφωτισμού και της ελλιπούς καθαριότητας της πόλης μας πάνω στα οποία τοποθετήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος κος Τάσος Ευσταθίου με σαφήνεια εξηγώντας την στάση της παράταξής του στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα του οδοφωτισμού ενώ δεσμεύτηκε πως άμεση προτεραιότητά του θα είναι ο τομέας της καθαριότητας εφόσον οι συνδημότες μας του δώσουν με την ψήφο τους θέση ευθύνης. 


Οι φίλες της κα Θεόνης Γαλάνη δυναμικές όπως και η ίδια , αποκαλούσαν τον κ. Ευσταθίου αυριανό δήμαρχο και το αναφέρουμε για να δείξουμε το κλίμα που επικράτησε σε μια συνάντηση που μας απέδειξε για ακόμη μια φορά  την καλή επικοινωνία του κ. Ευσταθίου με ένα  κοινό που ήρθε γεμάτο ερωτήσεις , ανησυχία για το μέλλον της πόλης μας,  και ήταν ιδιαίτερα καυστικό για την κατάντια της σε ένα σωρό τομείς! 

Από το 2019 είχαμε να πάμε σε συνάντηση που διοργάνωσε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η οικοδέσποινα είχε φροντίσει τα πάντα στην εντέλεια ενώ η επιλογή του χώρου μας έδωσε την δυνατότητα να γνωρίσουμε μια νέα σχετικά επιχείρηση της πόλης μας το "Umama" που είναι ένας ιδανικός προορισμός για όλες τις ώρες της ημέρας. Φανταστικά γλυκά χειροποίητα φτιαγμένα με μεράκι και καθαρή κουζίνα με γεύσεις που θα σας συναρπάσουν ενώ οι τιμές του είναι σε λογικά επίπεδα για την ποιότητα που προσφέρει και η οποία είναι εξαιρετική. 


Θα μπορούσαμε να γράψουμε και άλλα,  όμως αφού ευχηθούμε καλή επιτυχία στην υποψήφια δημοτική σύμβουλο κ. Θεόνη Γαλάνη θα επισημάνουμε τα κολακευτικά λόγια "για την φίλη και συνοδοιπόρο του από το 2019" με τα οποία μίλησε για την υποψήφιά του ο κος Τάσος Ευσταθίου. 

Η ίδια τον ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό της για δεύτερη φορά ( ήταν υποψήφια του και το 2019) και υποσχέθηκε να παλέψει μαζί του για να πάει η πόλη μας επιτέλους μπροστά. 

Για τους φανατικούς αναγνώστες αυτού του ιστολογίου,  η δική μας παρουσία εκεί δεν έδειχνε να ενοχλεί καμία! 
















































Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: