ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τρομερή αβάντα στον Πασοκοσυριζαίο δήμαρχο μας κ. Γιώργο Χατζηδάκη το βίντεο που διέμεινε η Περιφέρεια Αττικής μετά την επίσκεψη Πατούλη στον δήμο μας !

Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Τρομερή αβάντα στον Πασοκοσυριζαίο δήμαρχο μας κ. Γιώργο Χατζηδάκη το βίντεο που διέμεινε η Περιφέρεια Αττικής μετά την επίσκεψη Πατούλη στον δήμο μας !

 


Τους ψηφίσατε  για να φωτογραφίζονται με τους πολιτικούς μας αντιπάλους και να αδικούν σε σχέση με άλλους δήμους τον δικό μας ενώ όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις για την Περιφέρεια Αττικής στο άμεσο περιβάλλον του νυν Περιφερειάρχη βρίσκονται άτομα που έβριζαν χυδαία την κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου καβαλώντας την περίοδο 2012-2015 οι περισσότεροι και κάποιοι έως το 2019! το άρμα του Αντιμνημονίου! 

Ήρθε λοιπόν στην Ηλιούπολη να μας πει ο κος Πατούλης που πλήρωσε μια λάμπα κινέζικου led 1608 ευρώ την ΜΙΑ! πως του δόθηκαν λίγα χρήματα από τη κεντρική κυβέρνηση και να συμφωνήσει με όλους αυτούς που θεωρούν ΛΟΓΙΚΟ να εξελίσσονται εκ νέου οι ΟΤΑ σε μαύρες τρύπες της Ελληνικής Οικονομίας. 



Φυσικά και δεν θα πηγαίναμε να υποδεχθούμε τον πλέον αποτυχημένο Περιφερειάρχη Αττικής για να δούμε στο πλευρό του όλους τους πολιτικούς μας αντιπάλους αφού γνωρίζουμε και πως "εκβίασε" τη     ΝΔ για να μην κατεβάσει άλλο Περιφερειάρχη στην Αττική και πως ο ίδιος ξανακατεβαίνει μετά τις "επιτυχίες" του με την πρώην σύζυγό του να κατεβαίνει για δήμαρχος Πεύκης! 




Να παίξουμε και εμείς μερικές φωτογραφίες με τα κεντροδεξιά στελέχη μας που γνώρισαν κάποια πως υπάρχει ΝΔ μετά το 2016 και ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ψηφίστε όποιος σε ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ τα προσωπικά σας συμφέροντα μην πέφτετε στην παγίδα να θεωρείτε πως υπάρχουν παρατάξεις δεξιές στα αυτοδιοικητικά δείτε τι συμβαίνει σε Άλιμο και Ελληνικό - Αργυρούπολη και πως έγιναν τα αγαπημένα παιδιά της Πειραιώς ο Πασκίτης Γιάννη Κωνσταντάτος και ο Πασόκος Ανδρέας Κονδύλης που δεν έχασε εκδήλωση υποψηφίου βουλευτή του Νοτίου Τομέα του ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες εκλογές ενώ παράλληλα έχει άριστες σχέσεις με πολλούς υπουργούς της ΝΔ. 









Δείτε και το σχετικό βίντεο κάνοντας κλικ εδώ και μην ξεχάσετε να ψηφίσετε Πατούλη στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές και Γιώργο Χατζηδάκη για δήμαρχο της πόλης μας! Επιλογές κεντροδεξιές για να μην σας λέμε εμείς ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ υπάρχουν αρκετές  Παναγιώταρης , Κόκλας, Μπέλλου, Κυρίτσης, Καλούδης άλλωστε αύριο στο αναψυκτήριο θα δείτε αρκετά στελέχη της κεντροδεξιάς και πολλούς ψηφοφόρους της στην παρουσίαση  των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" μια παραλλαγή του "Ενωμένη Πόλη" του κ. Κωνσταντάτου με π κεφαλαίο γιατί ο Γιάννης έγινε και "πατριώτης" ή ανήκε πάντα στο χώρο του "πατριωτικού" ΠΑΣΟΚ και μας είχε διαφύγει επειδή εμείς δεν παρακολουθούσαμε εκ των έσω τον χώρο και το Κίνημα αλλά αναδεικνύαμε τα εγκλήματά του που οδήγησαν στη χρεοκοπία της χώρας μας. 

Λεφτά λοιπόν υπάρχουν και όσοι τα μοιράζουν ανανεώνουν θητείες σε θέσεις ΕΥΘΥΝΗΣ. Για εμάς τους υπόλοιπους που χειροκροτάμε αυτούς ίσως ήρθε η ώρα να πάμε στις κάλπες γιατί εάν αφήσουμε τους βολεμένους η ΕΙΚΟΝΑ της πόλης μας δεν θα αλλάξει . 

Εμείς είμαστε σίγουροι πως το ΧΡΗΜΑ θα κερδίσει και σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές και ιδίως στις Περιφέρειες αλλά η αντιπολίτευση θα παίξει για ακόμη μια φορά το χιλιοπαιγμένο έργο της "διαφθοράς" με ή χωρίς εισαγωγικά  και δεν θα τους βγει όπως δεν βγήκε και στους Τσίπρα και Ανδρουλάκη! 

Για Νότιο Τομέα πάντως όσοι ψηφίσετε τον κ. Γιώργο Πατούλη εμείς σας προτρέπουμε να ψηφίσετε τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη για να συνηθίζουν και οι "Κασιδιάρηδες" της πόλης μας μια κανονικότητα που επικρατεί σε όλο τον δυτικό κόσμο και που φυσικά η πατρίδα μας δεν θα αποτελέσει θλιβερή εξαίρεση για να μην χαλάσει το "dna" της Φυλής μας! Οι ανιστόρητοι "Σπαρτιάτες" με την περικεφαλαία Κορίνθιου εάν ήταν εθνικιστές δεν θα αγνοούσαν πως ο Μέγας Αλέξανδρος έφτιαξε τον πρώτο μισθοφορικό στρατό στον κόσμο μην κοιτάζοντας ΑΙΜΑ και ΧΡΩΜΑ και "καθαρότητες" που έτσι και αλλιώς είναι αδύνατον να υπάρχουν! 


Τουλάχιστον με τον Σοφοκλή θα ψηλώσει το Περιφερειακό Συμβούλιο ........... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: