ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Και άλλη αβάντα από τον δήμαρχο Ελληνικού - Αργυρούπολης κ. Γιάννη Κωνσταντάτο στον δήμαρχο της πόλης μας εν όψει δημοτικών εκλογών!

Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Και άλλη αβάντα από τον δήμαρχο Ελληνικού - Αργυρούπολης κ. Γιάννη Κωνσταντάτο στον δήμαρχο της πόλης μας εν όψει δημοτικών εκλογών!

 


Ο ΣΠΑΥ διαφημίζει εν όψει δημοτικών εκλογών που "πέταξε" τα εκατομμύρια ευρώ που διαχειρίζεται και είναι ευκαιρία για τους δύο Πασπίτες

δημάρχους να θυμηθούν την ΚΟΙΝΗ τους ΠΟΡΕΙΑ από τα φοιτητικά τους χρόνια έως τις θέσεις ευθύνης που τους χάρισε η δυνατότητά που είχαν να πείσουν δεξιούς να ακολουθήσουν ως δημάρχους όσους για ΟΛΗ την δεκαετία του 1980 φώναζαν "Φονιάδες των Λαών Αμερικάνοι" και σήμερα ο κος Κωνσταντάτος περιμένει από αυτούς να κατασκευάσουν στο δήμο του το μεγαλύτερο καζίνο των Βαλκανίων! 

Έτσι από κοινού οι δύο τους εγκαινιάζουν προεκλογικά το οικολογικό πάρκο κοινωνικής ευαισθητοποίησης για να σας αποδείξουν πόσο οικολόγοι είναι και πόσο φοβούνται την κλιματική αλλαγή τοποθετώντας κινεζικά led του κράτους δηλαδή που επιβαρύνει και μολύνει το περιβάλλον περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα! 

Έφτιαξαν και ένα ωραίο δελτίο τύπου και σας καλούν στο πάρτι που δεν πρέπει να χάσετε αφού ΔΕΞΙΟΙ - ΚΕΝΤΡΩΟΙ και ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ είναι όλοι ίδιοι στο φάγωμα των χρημάτων με τους τελευταίους να αποδεικνύονται πρωταθλητές στην κατασπατάληση δημοσίου χρήματος όταν βρεθούν σε θέσεις ευθύνης. 

Πάμε λοιπόν για το δελτίο τύπου την αφίσα που έβγαλαν και μην ξεχάσετε να δώσετε το παρών στην εκδήλωση! 


Τα εγκαίνια του νέου οικογενειακού πάρκου περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης (Πάρκο Ναυαρίνου) θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο 8 Ιουλίου 2023 στις 7 μ.μ. ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης με τον πρόεδρο του ΣΠΑΥ και δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο.

Το πάρκο, που χρηματοδοτήθηκε από τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) μέσω του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», διαθέτει νέα παιδική χαρά, ειδικούς χώρους για σκάκι, πινγκ πονγκ και γυμναστική, ξύλινους τραπεζόπαγκους, νέους ξύλινους κάδους απορριμμάτων και παγκάκια, καθώς και νέα φωτιστικά τεχνολογίας Led.(κινεζικά είναι αλλά έχουν πάρει τα απαραίτητα πιστοποιητικά της ΕΕ για εξοικονόμηση ενέργειας και "σεβασμό" του περιβάλλοντος) 

Μετά τα εγκαίνια, θα ακολουθήσει πάρτυ με πολλές εκπλήξεις και δράσεις για τους μικρούς μας φίλους.

Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: