ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κρατήστε την σιλουέτα σας και πηγαίνετε για μπανάκι το ΣΚ άλλωστε έρχεται κύμα καύσωνα!

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

Κρατήστε την σιλουέτα σας και πηγαίνετε για μπανάκι το ΣΚ άλλωστε έρχεται κύμα καύσωνα!

 


"Πρόκληση" για εμάς το σουβλάκι αφού ο εξαφανισμένος πλέον διαδικτυακά "σωτήρας" τους από το ΚΥΤ Υμηττού και την "επιβλαβή" ακτινοβολία! ,  που ανακάλυψε την δική μας "διαπλοκή" σε "δύο σουβλάκια και μια coca-cola "ταξίδεψε για άλλες "πολιτείες". 

Έως χθες υποστηρικτές τους ,  ποστάρουν  νέα "σκαριά" και ονειρεύονται νέους καπεταναίους και γενικά σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις η παράταξη τους  στην οποία τάχα δεν θα ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο κρατικοδίαιτος κος Άγγελος Κάνδηλας παλεύει για να διατηρήσει την πέμπτη θέση! 

Μάλιστα όπως πληροφορούμαστε δεν θα απαλλαγούν από υποψηφιότητες που είναι βέβαιο που θα τους εκθέσουν και μετά τις κάλπες ως "Κασιδιάρηδες" θα συνεχίσουν τις αστειότητες περί δικής μας ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ και ίσως επειδή η εικόνα και η πραγματικότητα λέει το ακριβώς αντίθετο μάλλον θα το ρίξουν στο δεν "ασχολούμαστε" των άλλων εξαφανισμένων οπαδών του "Μεσσία" της πόλης μας!

Σε κάθε περίπτωση ας χορέψουν και ας διασκεδάσουν αφού μετά το εκλογικό αποτέλεσμα θα αναζητούν τις ευθύνες όχι στην τυχοδιωκτική παρουσία τους στα κοινά της πόλης αλλά σε ΄όσους εδώ και καιρό τους φωνάζουμε πως ο δρόμος τους είναι λανθασμένος και οι επιλογές τους σε μια σειρά βασικών θεμάτων επιζήμιες για την πόλη μας. 

Σε κάθε περίπτωση επειδή εμείς το 2019 στηρίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις αυτή την παράταξη την καλούμε έστω τελευταία στιγμή να πράξει το αυτονόητο και να κατέλθει στις προσεχείς εκλογές με το ψηφοδέλτιο της πιο ισχυρής αυτή την στιγμή κεντροδεξιάς δημοτικής παράταξης αυτής του κ. Ευσταθίου με επικεφαλής φυσικά αυτόν που έχει περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και αυτός είναι ο επικεφαλής του συνδυασμού "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά". 

Τέλος το ποσοστό τους κυμαίνεται γύρω στο 5% το γράφουμε ΔΗΜΟΣΙΑ μη φοβούμενοι πως θα εκτεθούμε άλλωστε πλέον τα ψέματα τελείωσαν για όλους και δεν υπάρχει χρόνος για ηλιθιότητες και εγωισμούς. 

Εμείς έχουμε δική μας ατζέντα που διαφοροποιείται σε ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ και με την κεντροδεξιά παράταξη που στηρίζουμε δεν λέμε μεγάλες κουβέντες ούτε το 2019 γράψαμε και για να σας λέμε πως  ο Τάσος Ευσταθίου είναι στον δεύτερο γύρο κάτι παραπάνω γνωρίζουμε από εσάς που τάχα βλέπετε κατάρρευση της νυν διοίκησης κάτι που προφανέστατα ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ αφού την πρώτη Κυριακή η δημοτική παράταξη "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" θα κόψει πρώτη το νήμα! 

Θέλετε να έχουμε κεντροδεξιό δήμαρχο; Θα φανεί στον δεύτερο γύρο εάν και η δυναμική μιας ένωσης θα ήταν αρκετή για να πείσει ακόμα και τους αφελείς που νομίζουν πως ζουν σε αριστερή τάχα πόλη. 

ΥΓ: Για να μην ψάχνετε τίτλο για την Κυριακή σας τον στέλνουμε από τώρα "Η Ηλιούπολη μίλησε" τον έχουμε διαβάσει άπειρες φορές σε τοπικά έντυπα μετά τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του δοτού δημάρχου της χούντας Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα. Γιατί αυτός μάζευε κόσμο για μια 10 ετία περίπου η πόλη είχε 51% ΕΡΥΘΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ και 40% ΜΑΥΡΟΥΣ άρα μια χαρά τα καταφέραμε ως τοπική κοινωνία και όσα ακολούθησαν την δεκαετία του 1990 ήταν αναμενόμενα για όσους μπορούν ακόμα και σκέπτονται! Ένα 9%-10% ήταν πάντα στη σωστή πλευρά της Ιστορίας αλλά φυσικά και δεν ήταν αρκετό να διαμορφώσει τις νέες συνθήκες που έρχονται και που σίγουρα θα ωφελήσουν την πόλη. Γιατί εάν δεν βλέπετε χειρότερο δήμαρχο από τον σημερινό μάλλον κρύβεται την ηλικία σας ή μένατε σε άλλους δήμους την 12ετία Κιντή για να μιλήσουμε ΜΟΝΟ για τους εκλεγμένους και όχι για τους δοτούς! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: